Konsulent med styringsansvar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Er du dygtig til at understøtte kompetenceudvikling? Vil du gerne bidrage til at styrke videreuddannelsen af skattefaglige medarbejdere i den offentlige og private sektor på Diplom i skat?
Så er du måske vores nye kollega!

Diplom i skat på Københavns Professionshøjskoles (KP) videreuddannelse er landets største videreuddannelsestilbud på skatteområdet. Diplomuddannelsen i skat har til formål at kompetenceudvikle medarbejdere, som arbejder inden for det skattefaglige område. Vi søger nu en dygtig og engageret kollega, som har mod på at administrere og bidrage til at udvikle videreuddannelsesområdet som administrativ styringsansvarlig for uddannelsen.

Dine opgaver
Som styringsansvarlig får du en væsentlig rolle i at styre de administrative processer og udvikle forretningsområdet i tilknytning til Diplom i skat og med blik for de øvrige forvaltningsuddannelser i videre- og grunduddannelse på KP. Stillingen giver dig et tæt samspil med kolleger, uddannelsesleder og aftagere i at planlægge, koordinere og følge op på uddannelsen. Blandt dine opgaver er:

  • Administrativ drift af Diplom i skat herunder undervisningsplanlægning, koordinering med fagansvarlige og eksterne undervisere, løbende opfølgning, evaluering m.m.
  • Understøtte den fagansvarlige i ajourføring af fagbeskrivelser, lektionsplaner, litteraturlister mv.
  • Bistå uddannelsesleder og fagansvarlig med kvalitetssikring og uddannelsesudvikling, herunder data for uddannelsen og evaluering, og samarbejde med udbyderkreds
  • Videreudvikle og systematisere arbejdsgange
  • Bidrage til kommunikation og markedsføring
  • Bidrage til at udvikle uddannelsestilbud på det skatte- og forvaltningsfaglige område i tæt dialog med undervisere, konsulenter og aftagere
  • Drive opsøgende og netværksskabende kontakt med henblik på at udbrede kendskabet til vores ydelser og skabe mulighed for nye samarbejder med kunder og eksterne samarbejdspartnere
  • Udføre diverse opgaver relateret til afdelingens øvrige aktiviteter og projekter.

Om dig
Du har en relevant uddannelse som professionsbachelor, master, kandidat eller lignende.

Du har kendskab til og erhvervserfaring fra uddannelsesverdenen, og du har erfaring med at arbejde med kommunikation og markedsføring.

Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du har erfaring og interesse for administrative processer i tilknytning til uddannelser
  • Du er god til at omsætte data til relevant ledelsesinformation
  • Du har en høj faglighed, er ambitiøs og kan levere gode resultater inden for administration og udvikling af undervisnings- og uddannelsesaktiviteter
  • Du er fleksibel og har lyst til at indgå i forskellige former for samarbejde på tværs af grund- og videreuddannelse
  • Du arbejder systematisk og struktureret, du er god til at skabe overblik og prioritere opgaverne
  • Du kan håndtere til tider korte tidsfrister og følger opgaver til dørs med de forskellige samarbejdspartnere
  • Du er serviceminded, opsøgende og med gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer, skabeloner, retningslinjer og arbejdsgange.

Vi tilbyder

  • Ansvar og mulighed for at arbejde selvstændigt samtidig med, at du bliver en del af en uhøjtidelig arbejdsplads med en god omgangstone, hvor vi arbejder tæt sammen om at finde de bedste faglige løsninger
  • Gode muligheder for sparring og samarbejde med vores undervisere, konsulenter og administrative medarbejdere
  • Et job med en central funktion i en stor og dynamisk organisation med stor kontaktflade.

Du bliver en del af et arbejdsfællesskab med videreuddannelseslederen, den fagansvarlige på Diplom i skat og undervisere og konsulenter fra afdelingen, og du vil også komme til at samarbejde med vores eksterne undervisere, kolleger fra grunduddannelsens Professionsbachelor i skat, samt øvrige kolleger på tværs af KP. Vi mødes på tværs af grund- og videreuddannelse og sparrer med hinanden om udvikling af fagområderne, eksamensopgaver, didaktiske overvejelser m.m., og vi vægter det kollegiale højt.

Om os
Stillingen er forankret i afdeling for Forvaltning og Organisation i videreuddannelsens område for Ledelse, Organisation og Forvaltning, hvor vi er ca. 50 undervisere, konsulenter samt forskere. Vi er alle optagede af at bidrage til, at medarbejdere i den offentlige forvaltning løbende udvikler deres kompetencer til at sikre en velfungerende, effektiv og legitim offentlig forvaltning. Det gør vi som Danmarks største udbyder af Diplomuddannelse i skat, Akademi- og Diplomuddannelserne indenfor offentlig forvaltning og administration, Diplomuddannelse i ledelse, KP konsulentuddannelse samt projektledelse og organisationsudvikling på den Pædagogiske diplomuddannelse. Derudover leverer vi konsulentydelser, kurser og konferencer og særligt tilrettelagte forløb til den offentlige sektor, inklusive skatteforvaltningen.

Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor friheden er stor, så længe opgaverne bliver løst. Dine kolleger er skarpe, humoristiske og uformelle, men samtidig professionelle og ambitiøse inden for egen faglighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 1. april 2023 eller snarest derefter. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du ansættes som konsulent efter overenskomst for akademikere i staten mellem Skatteministeriet og en række AC-organisationer (AC-overenskomsten). Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Du vil komme til at referere til videreuddannelsesleder Tove Enggrob Boon.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200, København N.

KP udbyder undervisning på Diplom i skat i København, Fredericia og Aalborg. Du skal derfor være indstillet på (om end begrænset) rejseaktivitet til bl.a. Fredericia og Aalborg.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte videreuddannelsesleder Tove Enggrob Boon på tlf.: +45 24296366.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 03-03-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 10.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. maj 2024 28
1. maj 2024 29
30. april 2024 29
29. april 2024 18
28. april 2024 17
27. april 2024 17
26. april 2024 17
25. april 2024 18
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 20
21. april 2024 20
20. april 2024 20
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 19
15. april 2024 19
14. april 2024 18
13. april 2024 20
12. april 2024 17
11. april 2024 14
10. april 2024 13
9. april 2024 13
8. april 2024 13
7. april 2024 13
6. april 2024 13
5. april 2024 12
4. april 2024 12
3. april 2024 12
2. april 2024 12