Docent til forsknings- og undervisningsopgaver i borgernær sygepleje og behandling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du lyst til at blive en del af vores forskningsmiljø på sygeplejerskeuddannelsen og deltage i udviklingen af fremtidens borgernære sygepleje?

Den virkelighed og det arbejdsliv, vores dimittender går ind i, foregår i stigende grad i det nære sundhedsvæsen. Det stiller nye krav til vidensudvikling og undervisning, der matcher denne virkelighed. Derfor søger vi på sygeplejerskeuddannelsen en docent (seniorforsker), der har ambitioner om at sætte sit præg på forskning i borgernær sygepleje og/eller klinisk sygepleje.

Som docent skal du bidrage til forsknings- og udviklingsaktiviteterne primært inden for forskningsprogrammet ”Hverdagsliv med kronisk sygdom”, samt bidrage til udvikling af undervisningen på sygeplejerske og ernæringsuddannelserne. Vi ønsker en højt kvalificeret medarbejder, der kan dokumentere forskningserfaring inden for borgernær sygepleje og/eller klinisk sygepleje, og som selvstændigt og innovativt kan udvikle ny viden om borgernær sygepleje samt har ambitioner om at bringe denne viden i spil i praksis og i uddannelse.

Sygeplejerskeuddannelsen har 3 Forsknings- og Udviklingsprogrammer med fokus på henholdsvis: ”Hverdagsliv med kronisk sygdom””, ”Fremtidens Ældreomsorg og pleje”, samt ”Stærke studerende”.

Uddannelsens samlede forskningsmiljø bidrager til forskning og udvikling af forskningsaktiviteter af høj kvalitet. Vi har et stærkt fokus på udvikling af viden, som kan implementeres i praksis og omsættes i undervisningen på grund- og videreuddannelser.

Om stillingen
Som docent vil du, gennem egne forskningsprojekter samt faglig ledelse af andres forsknings- og udviklingsprojekter, skulle bidrage til at udvikle den borgernære sygepleje i tæt samarbejde med kommunale og kliniske samarbejdspartnere samt understøtte, at undervisningen i borgernær sygepleje er forskningsbaseret. Endvidere vil du gennem undervisningsopgaver bidrage til KP's strategi om fremragende undervisning.

En fortsat stigende forskningsproduktion forudsætter, at vi indhenter ekstern finansiering. En vigtig opgave er derfor også, at du aktivt deltager i fondsansøgningsarbejde i samarbejde med kollegaer og forskningslederen. Vi forventer, du har blik for fondslandskabet og de muligheder, der opstår i spændingsfeltet mellem politiske dagsordner, klinisk praksis og sygeplejerskeuddannelsens Forsknings- og Udviklingsprogrammer.

Dine opgaver som docent udfoldes i nedenstående aktiviteter. Fordelingen mellem tid til forskning og undervisning vil være dynamisk afhængig af projektporteføljen. Der tilstræbes en 50/50 fordeling mellem forskning og undervisning:

Forskningsaktiviteter:

  • Udvikling og varetagelse af egne forsknings- og udviklingsprojekter
  • Systematisk, faglig sparring ift. forskning, forskningsdesign og projektledelse
  • Deltagelse i tværfaglige og tværsektorielle forsknings- og udviklings- samt undervisningsaktiviteter
  • Søgning af eksterne midler fra offentlige og private fonde og puljer til egne og fælles projekter
  • Publicering af artikler i dansksprogede samt internationale tidsskrifter
  • Deltagelse i relevante eksterne og internationale forskningsnetværk/miljøer
  • Samarbejde med relevante eksterne interessenter inden for eller med tilknytning til sygeplejerskeprofessionen.

Undervisningsaktiviteter:

  • Undervisning på grund- og videreuddannelse
  • Vejledning på bacheloropgaver
  • Bygge bro mellem forskning og undervisning fx gennem udvikling af pensum og inddragelse af studerende i forsknings – og udviklingsprojekter.

Om dig
Du er i stand til selvstændigt og innovativt at udvikle ny viden til gavn for sygeplejerskeprofessionen og kan bringe den i spil i forhold til udvikling af professionen. Det vil derfor være en fordel, at du har en baggrund som sygeplejerske.

Vi ser meget gerne, at du har speciale inden for forskningsfeltet borgernær sygepleje og klinisk sygepleje.

Herudover matcher din profil nedenstående:

  • Ph.d.-gradeller videnskabelig skriftproduktion, der kan sidestilles hermed, og som er relevant for sygeplejerskeuddannelsens forskningsprofil
  • Du kan selvstændigt planlægge, styre, gennemføre og evaluere praksisnære forsknings- og udviklingsprojekter
  • Har erfaring med at medvirke til udvikling og evaluering af anvendte interventioner i forskningsprojekter
  • Har erfaring med forskningsprojekter, der skaber samspil mellem forskning og praksisudvikling
  • Erfaring med fondsansøgninger og indhentning af ekstern finansiering
  • Undervisningserfaring på professionshøjskole-, kandidat-og ph.d.-niveau
  • Du er miljøskabende med stærkt strategisk blik for udviklingen af professionen og af forskerkollegaer samt har et smittende engagement
  • Gerne erfaring med kvantitative metoder og forståelse af registerstudier
  • Gerne erfaring med internationale forskningsprojekter.

Om os
Sygeplejerskeuddannelsen på Københavns Professionshøjskole er Danmarks største sundhedsuddannelse, og vores vision er at uddanne fagligt stærke dimittender, som på myndig og kompetent vis træder ud i professionen og er bevidste om, hvor stor betydning sundhedsprofessionelle har for velfærdssamfundet.

Sygeplejerskeuddannelsen ligger på Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser, der er en del af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Vi er i alt 6 docenter, som refererer til ernæring- og sygeplejerskeuddannelsernes forskningsleder. Forskningsmiljøet er tværfagligt på tværs af de to uddannelser samt tæller flere videnskabelige baggrunde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som docent med start den 1. november 2023. Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen. Som udgangspunkt er stillingen fuldtids, men der vil være mulighed for delansættelse med en anden institution.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og iht. Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.m.

Ansættelse som docent forudsætter positiv docentbedømmelse af et eksternt, videnskabeligt bedømmelsesudvalg, der nedsættes i forbindelse med, at stillingen skal besættes, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.m.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk og se vores strategi.
Læs mere om ernærings- og sygeplejerskeuddannelserne.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte forskningsleder Grete Baad Holdt Brorholt på tlf.: +45 24296339.

Interesseret?
Send din ansøgning* via ansøgerknappen senest den 15-06-2023.

*Ansøgningen skal indeholde en motiveret ansøgning, CV, en publikationsliste samt maksimum tre udvalgte publikationer, som du ønsker inddraget i bedømmelsen. Du må gerne motivere valget af publikationer ift. stillingsopslaget. Du skal desuden vedhæfte dokumentation for undervisning, fx i form af et undervisningsportefolio, samt en forskningsplan, som du har skrevet ind i denne skabelon.

Det eksterne, videnskabelige bedømmelsesudvalg skal vurdere dine faglige kvalifikationer, mens dine samlede kvalifikationer vil blive vurderet af et internt ansættelsesudvalg. I kriterier ved docentbedømmelse kan du orientere dig om det grundlag, ansøgerne bedømmes på af det eksterne bedømmelsesudvalg.

Der vil blive foretaget en præselektion ift. kandidaternes kvalifikationer inden videresendelse af kandidater til bedømmelse i det eksterne bedømmelsesudvalg.

Vurderingsprocessen med inddragelse af begge udvalg forventes at finde sted i ugerne 27 - 41.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. maj 2024 28
1. maj 2024 29
30. april 2024 29
29. april 2024 18
28. april 2024 17
27. april 2024 17
26. april 2024 17
25. april 2024 18
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 20
21. april 2024 20
20. april 2024 20
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 19
15. april 2024 19
14. april 2024 18
13. april 2024 20
12. april 2024 17
11. april 2024 14
10. april 2024 13
9. april 2024 13
8. april 2024 13
7. april 2024 13
6. april 2024 13
5. april 2024 12
4. april 2024 12
3. april 2024 12
2. april 2024 12