Leder til videreuddannelse på grundskoleområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du solid erfaring med grundskoleområdet og lyst til at udvikle dit lederskab? Vil du tage ansvar for et stærkt fagmiljø, der leverer kompetenceudvikling og udviklingsprojekter af høj kvalitet til grundskoleområdet? Så har vi en lederstilling til dig.

I afdelingen Skole, Undervisning og Læring på Københavns Professionshøjskole (KP) søger vi en videreuddannelsesleder, der, sammen med ca. 20 dygtige medarbejdere, kan stå i spidsen for efter- og videreuddannelsesaktiviteter af høj kvalitet til grundskolen.

Vi ser det som vores fornemste opgave at efter- og videreuddanne fagprofessionelle, så de udvikler deres faglige kompetencer og derigennem bliver i stand til at håndtere deres kerneopgaver i grundskolen på et højt niveau gennem hele arbejdslivet. Fremtiden kalder dog på endnu mere fleksibel, tværfaglig og praksisnær kompetenceudvikling. Særligt på grundskoleområdet, hvor tiltrækning af nye medarbejdere og fastholdelse af eksisterende medarbejdere giver store udfordringer. Samtidig er grundskoleområdet præget af stadigt mere komplekse problemstillinger, fx styrkelse af lige deltagelsesmuligheder, trivsel og faglighed.
I udviklende og responsive samarbejder med grundskoleområdet, udvikler og gennemfører vi kompetenceudvikling, der bidrager til at løse disse udfordringer.

Om jobbet
Du vil indgå i et ledelsesteam med to ledelseskolleger og en vicedirektør. Vi har et stærkt og tæt samarbejde, og du skal have lyst til at indgå i det fælles ledelsesarbejde. Samtidig skal du som videreuddannelsesleder også have fokus på den faglige ledelse og i tæt samarbejde med medarbejderne have blik for kompleksiteten og mangfoldigheden på grundskoleområdet samt et solidt kendskab til behovene i aftagerfeltet. Du sætter en tydelig retning for den fortsatte kvalitet, relevans og udvikling af vores uddannelser og aktiviteter.

Som personaleleder har du gennem en inddragende og samarbejdende ledelsesstil fokus på, at medarbejderne kan lykkes med deres opgaver og inddrager dem i planlægningen af, hvordan de strategiske mål nås.
Du varetager den daglige ledelse af den samlede portefølje af videreuddannelsesaktiviteter i afdelingen, herunder ansvar for dele af den pædagogiske diplomuddannelse samt kvaliteten heraf i samarbejde med medarbejdere, som har en høj faglighed inden for hver deres område.

Du får ansvar for:

  • at udvikle forretningsområdet i dialog med interessenter, samarbejdspartnere og medarbejdere. Herunder at styrke og videreudvikle samarbejder med eksterne samarbejdspartnere som skoler, forvaltninger og andre organisationer i kommunerne. Dette sker bl.a. gennem videreudvikling af nye formater for kompetenceudvikling og med stort fokus på at understøtte praksisforandringer
  • at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af afdelingens samarbejde med øvrige afdelinger og områder i Videreuddannelsen og på KP
  • den fortsatte udvikling af afdelingen, herunder med fokus på fastholdelsen af stærke arbejdsfællesskaber og kollegial trivsel
  • at implementere organisationens strategi i samarbejde med vicedirektør, ledelsesgruppe og medarbejdere
  • at udarbejde budgetter samt løbende styre og følge op på afdelingens aktiviteter og samlede økonomi i samarbejde med økonomiafdelingen.

Om dig - vores kommende uddannelsesleder:

  • Du er visionær, nytænkende og på forkant med behovene for kompetenceudvikling på grundskoleområdet
  • Du har en veludviklet forretningsforståelse og gerne erfaring med at samskabe uddannelses- og konsulentydelser med for eksempel kunder og interesseorganisationer. Herunder erfaring med tilskudsfinansierede projekter, samt samarbejde med fonde og andre eksterne bevillingsgivere
  • Du har god økonomisk forståelse og erfaring med styring af budgetter
  • Du har et inddragende lederskab, sætter retning, igangsætter handling, og tager ansvar
  • Du kommunikerer beslutninger og informationer på en klar og tydelig måde - både skriftligt og mundtligt
  • Du har lyst til og bidrager til samarbejdet med ledelsesteamet i Pædagogik og Skole samt i samarbejdet med ledelseskollegaer på tværs af Videreuddannelsen og KP.

Derudover forestiller vi os, at du har:

  • Fagligt relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau – gerne suppleret med en lederuddannelse
  • Erfaring med undervisning, pædagogik og didaktik, herunder særligt i forhold til videreuddannelse og kompetenceudvikling
  • Et stærkt og relevant netværk i kommunerne i hovedstadsregionen, og er dygtig til at skabe relationer og kontakt til medarbejdere, ledere og kunder på alle niveauer
  • Erfaring med udvikling af samt sikring af kvalitet og relevans på formelt kompetencegivende videreuddannelser

Det er ikke en forudsætning, at du har lang og bred ledelseserfaring, men du har stor lyst til at prøve kræfter med ledelse. Vi forventer, at du er motiveret af at påtage dig ledelsesopgaven og er reflekteret om dine egne styrker og udviklingsområder.

Vi tilbyder

  • Et engageret og tæt samarbejdende ledelsesteam, som har et stærkt tværgående fokus i opgaveløsningen
  • Samarbejde med fagligt stærke og dedikerede medarbejdere, der brænder for at skabe gode læringsforløb
  • En kultur præget af en uformel omgangstone, gensidig respekt og ordentlighed
  • Mulighed for at gøre en forskel for professionsudviklingen i velfærdssamfundet – særligt på grundskoleområdet.

Om os
Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og knapt 2.000 medarbejdere en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

Pædagogik og Skole er ét af tre områder under KP’s videreuddannelse og består primært af de tre afdelinger Opvækst, Trivsel og Læring, Skole, Undervisning og Læring samt Uddannelse, Vejledning og Erhverv. Tre afdelinger med fokus på tværfaglighed og samarbejde.

Skole, Undervisning og Læring er en afdeling med ca. 20 medarbejdere (lektorer, adjunkter og konsulenter) samt et antal eksterne timelærere, som udgør et fagligt engageret uddannelsesmiljø. Vi leverer undervisning og kompetenceudvikling samt udvikler ny viden til grundskoleområdet. Vi udbyder en lang række efter- og videreuddannelsesforløb; forløb som spænder fra endagskurser, over en hel diplomuddannelse eller akademiuddannelse til flerårige skræddersyede kompetenceudviklingsforløb tæt på praksis.

På Københavns Professionshøjskole er ambitionen at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgave i denne ramme.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som videreuddannelsesleder med start den 1. august 2023.

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Henrik Vinther Odgaard på tlf.: +45 51632480.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 29-05-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23 (5/6) og 25 (21/6). Kandidater, som udvælges til anden samtale, vil skulle gennemføre en personlighedstest i perioden mellem første og anden samtale.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation i et digitalt univers? Vil du gerne have stor viden og indsigt i AI, hybridarbejde og andre tendenser inden for måden vi går på arbejde? Trives du med at få ansvar og mulighed for selvstændigt at drive processer? Så har vi et studiejob som måske er noget for dig! Om os.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. maj 2024 26
6. maj 2024 27
5. maj 2024 30
4. maj 2024 28
3. maj 2024 26
2. maj 2024 28
1. maj 2024 29
30. april 2024 29
29. april 2024 18
28. april 2024 17
27. april 2024 17
26. april 2024 17
25. april 2024 18
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 20
21. april 2024 20
20. april 2024 20
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 19
15. april 2024 19
14. april 2024 18
13. april 2024 20
12. april 2024 17
11. april 2024 14
10. april 2024 13
9. april 2024 13
8. april 2024 13
7. april 2024 13