Vi søger en struktureret og relationelt stærk projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du erfaring med Microsoft 365 løsninger, og ønsker du at arbejde med fokus på brugeroplevelser? Vil du gerne være med til at understøtte, at Københavns Professionshøjskoles (KP's) studerende og medarbejdere har de bedste værktøjer – både digitalt og fysisk? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Du vil blive en del af en organisation, som de seneste år har været igennem en succesfuld fusion med konsolidering af systemporteføljen, og som nu står midt i en ny og spændende udviklings- og forandringsproces.

Vi har gennemført et større analysearbejde, der skal understøtte, at IT og service på KP fremadrettet bliver mere brugervenligt og understøtter de komplekse behov i endnu højere grad. Arbejdet skal gradvist gøre os bedre til at udvikle proces-, bruger- og datadrevne digitale løsninger på området til gavn for os alle – og ikke mindst for at skabe de bedste rammer for vores studerende gennem hele uddannelsen.

Jobbet
Du skal sammen med dine kolleger være med til at sikre, at KP har et velfungerende og brugervenligt Microsoft 365 landskab. Din rolle bliver derfor at kende KP's nuværende Microsoft 365 landskab, identificere og drive projekter samt tiltag i samarbejde med et velfungerende tværgående arbejdsfællesskab og eksterne samarbejdspartnere. Endelig skal du have fokus på at forbedre systemunderstøttelsen samt brugeroplevelsen og have blik for fremtidens løsninger på området, så vi kan være forudseende i vores beslutninger om fremtidens arbejdsplads. 

Udover at være ansvarlig for Microsoft 365 til bl.a. understøttelse af KP's samarbejdsprocesser og sikkerhed, vil du skulle indgå i projekter i vores brede portefølje af opgaver. Alle opgaver har det formål at understøtte vores vision om ”Fælles om fremragende undervisning” og om at gøre det så nemt som muligt at være bruger i KP's digitale landskab.

Om dig
Du er vant til at arbejde tværgående i en stor organisation og brænder for at skabe gode løsninger med brugerne i fokus. Du har fokus på at sikre velfungerende og bæredygtige tekniske løsninger og sikre den rette brug af de værktøjer og services, du er ansvarlig for – vel vidende at den enkelte løsning ikke skaber den organisatoriske forandring i sig selv. Du forstår vigtigheden af stærke relationer og mestrer kommunikation på mange niveauer. Du tager naturligt ansvar og går gerne foran, når der skal eksekveres, skabes forandringer og tænkes taktisk på den lidt længere bane.

Vi ser gerne, du har:

  • Erfaring som IT-projektleder
  • Omfattende kendskab til Microsoft 365, herunder tjenester såsom SharePoint, Outlook Teams mm.
  • Erfaring med Microsoft 365 administration og konfiguration af tjenester
  • Erfaring med leverandørhåndtering
  • Erfaring med at arbejde med agile metoder.

Vi forestiller os også, at du:

  • har gode kommunikations -og samarbejdsevner, der skaber bro mellem forretningen og IT
  • er fleksibel, analytisk og har en struktureret måde at arbejde på i et agilt mindset
  • er proaktiv, innovativ open-minded og med modet til at udfordre det eksisterende
  • er ’Tech kyndig’ og leverer løsninger af høj kvalitet rettidigt.

Din arbejdsplads
KP's IT-organisation er præget af stort engagement og viden på området, og det samme kendetegner alle de afdelinger, som bidrager til de digitale løsninger på KP. Vi er pt. i gang med at udvikle vores metoder for at arbejde mere agilt og tværorganisatorisk. Du vil blive en del af Forretnings-IT med 11 dygtige og engagerede kollegaer, som har et godt kollegaskab, sammenhold og hvor det både skal være sjovt og seriøst at gå på arbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 1. august eller 1. september 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Birgitte Basse Gade på tlf.: +4551380388.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 20-06-2023.

Vi vil løbende tage kandidater ind til samtale og forventer at afholde samtaler i uge 25.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. april 2024 29
29. april 2024 18
28. april 2024 17
27. april 2024 17
26. april 2024 17
25. april 2024 18
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 20
21. april 2024 20
20. april 2024 20
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 19
15. april 2024 19
14. april 2024 18
13. april 2024 20
12. april 2024 17
11. april 2024 14
10. april 2024 13
9. april 2024 13
8. april 2024 13
7. april 2024 13
6. april 2024 13
5. april 2024 12
4. april 2024 12
3. april 2024 12
2. april 2024 12
1. april 2024 12
31. marts 2024 13