PhD stilling i regulering af glukagonsekretion ved Biomedicinsk Institut

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Københavns Universitet søger en motiveret og talentfuld kandidat til en Ph.D. -stilling med start den 1. januar 2024 eller så snart som muligt derefter ved Biomedicinsk Institut, Det sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet.

Forskningsgruppen

Translational Metabolic Physiology gruppen ved Biomedicinsk Institut, er ledet af professor Jens Juul Holst, som bliver din hovedvejleder. Gruppens fokus er på biomedicinsk grundforskning med vægt på klinisk translation. Der arbejdes hen imod en bedre forståelse af basal fysiologi og på at identificere nye lægemidler til forbedring af behandlingen af stofskiftesygdomme.

Projektbeskrivelse

Projektet vil fokusere på de grundlæggende aspekter af alfacellebiologien ved at udforske den parakrine signalering i reguleringen af glukagonsekretionen. Der vil blive anvendt isoleret perfunderet pankreas præparationer fra mus og rotte. In-vivo perfusioner i mus er en vanskelig procedure, der kræver kirurgiske og tekniske færdigheder. Du vil være ansvarlig for at udføre disse operationer, analysere prøver og behandle data i forbindelse med perfusionsforsøg, samt teste en bred vifte af specifikke hæmmere og aktivatorer af en række af ionkanaler og glukosetransportører der kan være involveret i glukagonsekretionen. Projektet udføres i Jens Juul Holst laboratorie ved Biomedicinsk Institut. Du kommer til at arbejde sammen med forskere, der arbejder på forskellige projekter i et kollaborativt og understøttende miljø. Forhåbningen er at projektet vil belyse hidtil uudforskede mekanismer i lever-alfa-celle aksen, og dermed give en større forståelse af stofskiftesygdomme.

Som en del af din Ph.D. vil du tage relevante Ph.D. kurser og deltage i danske og internationale videnskabelige fora. Du bliver fortrolig med undervisningsmetodik og bliver involveret i undervisningen af bachelor-studerende.

Profil

Vi søger en dedikeret person, der er kritisk tænkende og har evnen til at løse problemer, når de opstår. Personen bør have gode evner til at skabe relationer og samarbejde med alle gruppens medlemmer.

Kvalifikationer

For at komme i betragtning til denne stilling, skal du opfylde følgende krav:

  • Har en kandidatgrad inden for et relevant område (humanbiologi, biokemi, fysiologi eller lign.). Kandidatgraden skal svare i niveau til en dansk kandidatgrad (to-årig).
  • Har viden om tarm- og pankreashormoner og deres regulering.
  • Har gennemført dyreforsøgskursus (FELASA B eller C), og har ”hands-on” erfaring i at arbejde med dyr. Herunder kirurgisk erfaring med gnavere, samt gerne erfaring med in-situ perfusionsmodeller.
  • Har erfaring med analysemetoder som feks. radioimmunoassay (RIA) eller ELISA.
  • Gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner.
  • Erfaring med dataanalyse.
  • Evne til at arbejde selvstændigt, og som en del af et forskningsteam.
  • Har erfaring med, eller interesse i at undervise.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at ansøge.

For yderligere spørgsmål om jobbeskrivelsen og kvalifikationerne til stillingen bedes du kontakte professor Jens Juul Holst, e-mail: [email protected], telefon +45 28757518.

Arbejdsmiljø og faciliteter

Vi tilbyder et kreativt og stimulerende arbejdsmiljø med danske og udenlandske kollegaer. Vores forskningsfaciliteter omfatter moderne laboratorier til mus-og rotteforsøg, celle- og mikroskopiske analyser.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen besættes pr. 1. januar 2024 eller snarest herefter. Ansættelsen er 3-årig og sker i henhold til aftale mellem AC og Skatteministeriet om lønnede ph.d.-stipendiater. Lønnen er på baggrund af aniciennitet og vil state på ca. 28.900 kr. om måneden. Der er mulighed for forhandling af løntillæg.

Stillingen er betinget af, at der opnås indskrivning ved PhD-skolen på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet i samme periode som ansættelsen.

Ph.d.-studiet skal gennemføres i henhold til bekendtgørelse om ph.d.-uddannelsen (2013) og fakultetes regler om opnåelse af graden.

Ansøgningen

Ansøg stillingen ved at trykke ”Send Ansøgning” herunder. Ansøgningen skal indeholde:

  • Motiveret ansøgning
  • CV
  • Publikationsliste
  • Kandidatbevis
  • Idéer til forskningsprojekter indenfor forskningsgruppens arbejdsområde (se hjemmesiden) (max 2 sider)
  • Evt. udtalelser

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er d. 16. november 2023. Eventuelle ansøgninger, der modtages efter dette tidspunkt, vil ikke blive taget i betragtning.

Den videre proces

Efter udløb af ansøgningsfristen udvælger ansættelsesudvalget ansøgere til bedømmelse. Alle ansægere får derefter straks besked om, hvorvidt deres ansøgning er gået videre til bedømmelse. Bedømmeren foretager en uvildig bedømmelse af de faglige kvalifikationer og erfaring med hensyn til ovennævnte forskningsområde, teknikker, færdigheder og andre krav, der er anført i opslaget.

Når bedømmelsesarbejdet er færdigt, får kandidaterne mulighed for at kommentere på deres bedømmelse.

Der kan findes mere information om rekrutteringsprocessen her: https://jobportal.ku.dk/videnskabelige-stillinger/rekrutteringsproces/

Ansøgere vil blive vurderet efter bekendtgørelse nr. 242 af 13. marts 2012 om ansættelse af akademisk personale ved universiteterne.

Samtaler forventes afholdt i 46/47.

Københavns Universitet ønsker at afspejle samfundets mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset baggrund, til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N
  • Torsdag den 16. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 17
27. april 2024 17
26. april 2024 17
25. april 2024 18
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 20
21. april 2024 20
20. april 2024 20
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 19
15. april 2024 19
14. april 2024 18
13. april 2024 20
12. april 2024 17
11. april 2024 14
10. april 2024 13
9. april 2024 13
8. april 2024 13
7. april 2024 13
6. april 2024 13
5. april 2024 12
4. april 2024 12
3. april 2024 12
2. april 2024 12
1. april 2024 12
31. marts 2024 13
30. marts 2024 12
29. marts 2024 13