Leder til HR i en styrelse i rivende udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Har du lyst til at stå i spidsen for en HR-funktion. Har du erfaring inden for HR-området, styr på paragrafferne og trives med at rådgive ledere og medarbejdere? Så er det måske dig, som skal være faglig leder af vores HR-funktion.

Vi søger en faglig leder, der kan stå i spidsen for arbejdet med at transformere organisationen, så vi er klar til at løse opgaver nu og i fremtiden. Du får en væsentlig opgave i at facilitere udviklingen og samtidig skabe rum for, at de løbende HR-opgaver med personaleadministration, understøttelse af styrelsen varetages på bedste vis.

Dine opgaver

Som funktionsleder for HR vil du indgå i den samlede kontorledelse sammen med kontorets tre øvrige funktionsledere og kontorchefen for Ressourcer. Her fastlægger vi i fællesskab ledelsesretningen og sikrer den fortsatte udvikling af kontoret.

Du bliver ansvarlig for koordinering, styring, prioritering og faglig sparring på opgaver inden for HR-funktionen samt for den faglige udvikling af enhedens medarbejdere. Udover dine ledelsesopgaver, kommer du til at få dine egne opgaver såsom:

  • Sparring med ledere om alt lige fra overenskomster til kompetenceudvikling
  • Udviklingsarbejde fx styrelsens lønpolitik, rekrutteringsstrategi og kompetenceudvikling
  • Rådgivning i personalesager.


  • Du kan forvente at blive fagligt udfordret og få et stort selvstændigt ansvar for spændende opgaver med støtte fra kolleger og chef. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt både gennem opgaver og kompetenceudvikling. Du refererer til kontorchefen for ’Ressourcer’.

    Din faglige og personlige profil
    Vi forventer, at du har solid erfaring med flere aspekter af HR-faget. Du har måske været HR-partner i nogle år og har nu lyst til at prøve kræfter med faglig ledelse af en HR-funktion. Eller du er en erfaren leder, som vil prøve noget nyt. Uddannelsesmæssigt forestiller vi os, at du er cand.jur., cand.merc.jur. eller har en relevant videregående uddannelse.

    Du er også kendetegnet af følgende:

  • Konkret erfaring med ledelsessparring
  • Solidt kendskab til de statslige regler og HR-jura, som du med spids pen kan omsætte i det daglige
  • Sætter en ære i at drive og udvikle processer både inden for HR-området og forretningsunderstøttelse generelt, men har blik for, at driften skal balancere med udviklingsarbejdet.


  • Du er med til at skabe gode relationer til samarbejdspartnere, kollegaer og sparringspartnere. Vi lægger vægt på, at du har lyst til at indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om opgaverne og løbende deler viden. Du vil referere til kontorchefen for Ressourcer.

    Vi er dine nye kolleger

    Du bliver funktionsleder for tre HR-konsulenter og to personaleadministrative medarbejdere. Herudover er styrelsens selvkørende journalmedarbejdere tilknyttet teamet. HR er en del af kontoret for Ressourcer, hvor vi er 26 kolleger. I kontoret vægter vi fællesskabet højt og har en uformel omgangstone.

    Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur forsyner den offentlige og private sektor med data af høj kvalitet. Vi er eksperter i data og digital infrastruktur, som gør det muligt at lave digitale løsninger, der gør Danmark til et bedre sted at leve.

    Styrelsen er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, der står i spidsen for arbejdet med at reducere drivhusgasudledningen med 70 pct. i 2030 og arbejder for, at denne reduktion understøttes af data.

    Løn- og ansættelsesvilkår
    Du bliver indplaceret afhængigt af dine kvalifikationer i henhold til overenskomsten i staten mellem Finansministeriet og akademikerne med mulighed for forhandling af tillæg. Som udgangspunkt vil du blive indplaceret som chefkonsulent. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende insti­tutioner. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse.

    Tiltrædelse 1. oktober eller snarest muligt.

    Ønsker du yderligere oplysninger
    Du er velkommen til at kontakte kontorchef Sara Vibe Facklamm på telefon 2342 8143.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

    Jobbet er oprettet på vores service den 24.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • København NV
    • Mandag den 21. august 2023

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København K

      Fri kontakt
      Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
      • Øvrige
      • København K
      Få mere info
    • Øvrige (praktik) i København

      Fri kontakt
      Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i København NV

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    19. maj 2024 4
    18. maj 2024 4
    17. maj 2024 5
    16. maj 2024 5
    15. maj 2024 5
    14. maj 2024 5
    13. maj 2024 3
    12. maj 2024 3
    11. maj 2024 4
    10. maj 2024 4
    9. maj 2024 4
    8. maj 2024 4
    7. maj 2024 4
    6. maj 2024 4
    5. maj 2024 3
    4. maj 2024 3
    3. maj 2024 3
    2. maj 2024 2
    1. maj 2024 2
    30. april 2024 7
    29. april 2024 3
    28. april 2024 3
    27. april 2024 2
    26. april 2024 3
    25. april 2024 2
    24. april 2024 2
    23. april 2024 3
    22. april 2024 2
    21. april 2024 2
    20. april 2024 2
    19. april 2024 3