Corporate Engagement Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

For både privatpersoner og virksomheder er Røde Kors en af de mest foretrukne humanitære organisationer at støtte. Derfor søger vi en Corporate Engagement Manager til udvidelse af vores Erhvervs- og ambassadørsektion under Fundraising- og Marketingafdelingen. Har du evnerne til at opsøge virksomheder og udvikle nye samarbejder og CSR partnerskaber til gavn for både vores hjælpearbejde og virksomhedens bundlinje? Så er det dig, vi leder efter, for udsatte børn og voksne i Danmark og verden har brug for din indsats!

Dine arbejdsopgaver
Du er med til at sikre, at Røde Kors bliver det naturlige valg, når virksomheder vil engagere sig socialt og humanitært i Danmark og verden.

Det er dig, der tager dialogen med en virksomhed og finder frem til det helt rigtige samarbejde med os. Det kan være et skræddersyet partnerskab eller som partner på en af vores attraktive erhvervskampagner. Du udvikler og etablerer samarbejdet og udarbejder samarbejdskoncepter og -indhold, der både engagerer og gør gavn og glæde.

Du har løbende øje for, hvordan samarbejdet med virksomheden kan udvikles over tid. Det gør du med hjælp fra tætte kolleger, da vi arbejder sammen om vores virksomhedspartnere for at udvikle de allerbedste partnerskaber for børn og voksne i nød i Danmark og verden.

Hvem er du?

Du finder det spændende at dykke ned i vores store hjælpearbejde i Danmark og verden, og kan formidle det til mange forskellige målgrupper. Fordi du har en stærk forretningsforståelse og kommerciel erfaring, kan du hurtigt identificere og matche virksomhedens forretningsmål med konkrete samarbejdskoncepter og -indhold. Det vil typisk være indenfor CSR, kommunikation, markedsføring, HR og/eller markedsudvikling. De fagfelter kender du derfor også til, så du kan give værdifuld sparring til virksomheden.

Som person er du udadvendt, resultatorienteret og vellidt. Du har de menneskelige egenskaber, der etablerer og opbygger gode tillidsfulde relationer hos dine samarbejdspartnere. Du nyder at sætte dig ind i nye problemstillinger, se kreative muligheder og finde løsninger. Du er god til selv at planlægge og strukturere dine opgaver og kan bevare overblikket, når opgaverne spidser til. Og så finder du givende at bruge dine kommercielle kompetencer til at udtænkte, udvikle og etablere samarbejder, der kan bidrage til en bedre verden.

Den ideelle kandidat

  • Du har erfaring med enten salg, CSR eller marketing på projektlederniveau fra virksomhed, bureau og/eller NGO
  • Du har erfaring med selvstændigt at udvikle og etablere samarbejder med eksterne partnere.
  • Du har indsigt i markedstrends og kommerciel forståelse for virksomheders forretning.
  • Du er dygtig til at formidle og formulere dig, både i tale og på skrift, og bevæger dig ubesværet mellem dansk og engelsk.
  • Du kan repræsentere Røde Kors i overensstemmelse med vores værdier, holdninger og brand

Kan du spejle dig selv i ovenstående, og samtidigt er ambitiøs, målrettet og motiveret af at udvikle fremtidens virksomhedspartnerskaber, så tilbyder vi følgende:

  • Stor indflydelse og ansvar for udvikling af samarbejder, partnerskaber og kampagner med virksomheder
  • En alsidig og selvstændig rolle i et stærkt team med mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne
  • Mulighed for at anvende dine kommercielle kompetencer til et godt formål
  • Dedikerede og kompetente kolleger, der vægter samarbejde, sparring, problemløsning og idéudveksling højt
  • En arbejdsplads, der udvikler dine kvalifikationer og fagligheder med stort fokus på innovation og med modet til at prøve nye ting af.

Din kommende arbejdsplads

Stillingen er en 37 timer ugentlig inkl. en halv times betalt frokostpause. Løn- og ansættelsesforhold følger Røde Kors' fællesoverenskomst med AC og HK og er afhængig af dine erfaringer og kvalifikationer.

Du bliver en del af Røde Kors’ Fundraising & Marketing afdelingen i Erhvervs, & ambassadørsektionen med reference til sektionsleder Anja Nordstrøm Klett. Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med en uformel omgangstone.

Om Røde Kors
Du bliver repræsentant for et solidt og velkendt brand skabt af en utrættelige indsats for nødlidende mennesker overalt i verden gennem mere end 150 år. Røde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation. I Danmark har vi 200.000 støtter, 206 lokale Røde Kors-afdelinger og mere end 34.000 frivillige. Vi hjælper nødlidende børn og voksne uden at skele til religion, etnicitet eller politisk overbevisning. Vi er altid til stede og sikrer, at hjælpen kommer ud der, hvor den gør allermest gavn. Sammen gør vi en verden til forskel.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Anja Nordstrøm Klett på tlf. 4013 4065 eller e-mail [email protected]

Stillingen forventes besat den 1. september 2022. Ansøgningsfrist er den 24 juni 2022, og vi forventer at gennemføre interviews mellem den 4. og 8. juli. Stillingen søges via vores hjemmeside www.rodekors.dk/job.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Fredag den 24. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. maj 2024 59
2. maj 2024 58
1. maj 2024 56
30. april 2024 57
29. april 2024 49
28. april 2024 52
27. april 2024 51
26. april 2024 53
25. april 2024 52
24. april 2024 51
23. april 2024 49
22. april 2024 49
21. april 2024 50
20. april 2024 51
19. april 2024 50
18. april 2024 47
17. april 2024 50
16. april 2024 48
15. april 2024 48
14. april 2024 54
13. april 2024 54
12. april 2024 57
11. april 2024 53
10. april 2024 48
9. april 2024 49
8. april 2024 47
7. april 2024 46
6. april 2024 48
5. april 2024 47
4. april 2024 50
3. april 2024 47