Enhedsleder med personaleansvar søges til Sikkerhedsenheden i Områdekontoret i København – kommende Område Øst i krim...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du god til ledelse? Kan du sætte retning og få følgeskab? Leverer du stabil drift af høj kvalitet – til tiden? Og vil du medvirke til Kriminalforsorgens kriminalitetsbekæmpelse, så er du måske vores nye enhedsleder.

Om Område Sikkerhed Øst
Område Sikkerhed Øst er en organisatorisk del af Kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation. Den består lige nu af to enheder, beliggende henholdsvis på Østerbro i København og i Ringsted. Enheden skal sammenlægges og være beliggende i Københavnsområdet. Der er tilgået flere medarbejdere til enheden, hvorfor der er et behov for en enhedsleder, der skal understøtte områdesikkerhedschefen i det daglige arbejde.

Arbejdet består i at øge sikkerheden og trygheden for Kriminalforsorgens ansatte, indsatte og samarbejdspartnere samt for samfundet generelt. Vores hovedopgave er at arbejde med sikkerhedsstandarder og sikringsteknik, organiseret kriminalitet, radikalisering og voldelig ekstremisme. Til dette anvender vi blandet andet efterretningsanalytiske værktøjer. Derudover rådgiver og vejleder vi områdets institutioner og medvirker til opfølgning samt udarbejdelse af handleplaner ved sikkerhedshændelser.

Du tilbydes
Som enhedsleder at få en central rolle i at medvirke til, at vi kan lykkes med vores strategiske mål i Kriminalforsorgen og forbedre vores sikkerhedsprocedurer. Overordnet skal du bistå med understøttelse, koordinering og opfølgning på de sikkerhedsmæssige opgaver, der udføres i områdets institutioner, således denne viden kan anvendes til at forudse og imødegå sikkerhedsrisici fremadrettet.

Som enhedsleder, vil dine opgaver spænde vidt, såsom at

  • understøtte områdesikkerhedschefen
  • have personaleledelse, herunder medvirke til kompetenceudvikling m.v.
  • sikre forankring af opgaver omhandlende strategi, faglig ledelse, høringer, undersøgelse af personalesager m.m.
  • Sikre høj faglig kvalitet i opgaveløsningen, herunder fordeling af opgaverne
  • følge op på fremdrift og resultater samt driftsstyring af opgaverne herunder proaktiv handling på problemstillinger
  • medvirke til at sikre den organisatoriske forankring af område sikkerhed, med fokus på det tværfaglige samarbejde med de nyudpegede sikkerhedskoordinatorer på institutionerne samt Koncern Sikkerhed.

Vi forventer af dig, at

  • du har et stort kendskab til Kriminalforsorgen, herunder relevant viden om Kriminalforsorgens sikkerhedsaspekter
  • du har den fornødne fængselsfaglige uddannelse – herunder lederuddannelse
  • du kan håndtere en kompleks hverdag med mangeartede opgaver inden for planlægning, udvikling og opfølgning
  • du kan facilitere forandringsprocesser og skabe faglige udviklingsforløb for medarbejderne
  • du er synlig, motiverende og resultatorienteret, med fokus på Område Sikkerhed Øst’s rolle i Kriminalforsorgen
  • du har gennemslagskraft og formår at fastholde samarbejdet på tværs af hele organisationen, samt hos vores eksterne samarbejdspartnere
  • du kan levere arbejde af høj kvalitet, også med skarpe deadlines.

Om arbejdspladsen
Vi tilbyder dig et job i en organisation i udvikling med dedikerede medarbejdere, der hver dag løfter en vigtig samfundsopgave. Du bliver ansat i Område Sikkerhed Øst, som er en del af Kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation med fokus på at øge trygheden og sikkerheden i vores institutioner. Vi har en god uformel omgangstone med fokus på at opgaveløsningen bliver bedre, når vi hjælpes ad. Vi er 17 medarbejdere i enheden.

Løn- og ansættelsesvilkår
Hvis du er tjenestemand ansættes du i henhold til Tjenestemandsloven og Aftale mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet om nyt lønsystem for tjenestemænd i Kriminalforsorgen i løngruppe 7.

Hvis du ikke er tjenestemand, sker ansættelsen i henhold til gældende overenskomst. Der vi eventuelt kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen er på 37 timer ugentligt i gennemsnit. Stillingen er uden højeste arbejdstid.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2023 eller snarest derefter.

Ansættelsesområdet for tjenestemænd er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. For overenskomstansatte/individuelt ansatte er ansættelsesområdet Kriminalforsorgen.

Dit arbejdssted bliver Områdekontoret i København, Kristineberg 4-6, 2100 København Ø. Adressen er for nuværende, da vi forventer inden for 1-2 år at flytte til en anden adresse i københavnsområdet.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Områdesikkerhedschefen i Områdekontor Øst Claus Oxfeldt på telefon 51 27 30 30.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 1. oktober 2023.

Hvis du i forvejen er tjenestemand skal du tillige have uploadet en bedømmelse fra din nærmeste chef senest den 5. oktober 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 40.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med indkaldelse til samtale, giver dit samtykke til at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister. Du skal også medbringe billede-id, enten pas eller kørekort til samtalen.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om det kommende Område Øst i Kriminalforsorgen
Det kommende Område Øst består af Kriminalforsorgen Sjælland og Kriminalforsorgen Hovedstaden.

Kriminalforsorgen Sjælland omfatter fire institutioner, som består af to lukkede fængsler, et kvindefængsel, ni arresthuse, to KiF afdelinger, UngeKriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte.

Kriminalforsorgen Hovedstaden omfatter fire institutioner, som består af et åbent fængsel, otte arresthuse, tre udslusningsfængsler, Intensiv Overvågning (fodlænke), fem KiF afdelinger, UngeKriminalforsorgen, et udlændingecenter, et udrejsecenter, og Områdekontoret i København.

Kriminalforsorgen Hovedstaden har ca. 1200 ansatte.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. maj 2024 69
15. maj 2024 68
14. maj 2024 66
13. maj 2024 62
12. maj 2024 60
11. maj 2024 61
10. maj 2024 60
9. maj 2024 61
8. maj 2024 63
7. maj 2024 62
6. maj 2024 55
5. maj 2024 60
4. maj 2024 62
3. maj 2024 59
2. maj 2024 58
1. maj 2024 56
30. april 2024 57
29. april 2024 49
28. april 2024 52
27. april 2024 51
26. april 2024 53
25. april 2024 52
24. april 2024 51
23. april 2024 49
22. april 2024 49
21. april 2024 50
20. april 2024 51
19. april 2024 50
18. april 2024 47
17. april 2024 50
16. april 2024 48