ESG Specialist – der kan bringe ESG i international IT-koncern til næste niveau

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du valgt at gøre sustainability til din levevej? Og har du erfaringen, gå-på-modet og gennemslagskraften til at bringe en international koncern til det næste niveau på deres ESG rejse? Så læs gerne videre, for vi mangler dig på holdet!

Kort om itm8 og rollen
Vi har arbejdet med ESG og sustainability i et par år nu og har brug for dig, så vi sammen kan bringe området og involverede parter til næste niveau. Du får således en unik mulighed for at få en central rolle i at være med til at forme vores ESG- og sustainability-initiativer, så vi sikrer, at området bliver fuldt integreret i koncernen og vores brands - med alt hvad det indebærer.

Itm8 er en koncern bestående af moderselskabet itm8 og 12 subbrands. Du bliver således facilitator og et vigtigt bindeled mellem koncernens centrale funktioner (People & Culture, Operations, Finance og Legal) og de relevante stakeholders i vores selvstændige subbrands.

Med din passion for og erfaring med området samt gode menneskelige og kommunikative evner sikrer du commitment og engagement hos de mange kontaktpunkter og involverede parter i organisationen. Derudover søsætter og koordinerer du de initiativer, der skal til for at bringe vores ESG og sustainability område til næste niveau.

Du kommer derudover til at spille en vigtig rolle i udviklingen og vedligeholdelsen af processer og standarder for rapportering under CSRD i et tæt samarbejde med ovennævnte centrale funktioner.

Dine faglige og personlige kvalifikationer
Der kan være flere indgange til denne stilling, en akademisk – finansiel, ingeniør eller tilsvarende – uddannelsesmæssig baggrund er dog et krav. Ligeledes foretrækker vi, at du har minimum 2-3 års erfaring inden for ESG og sustainability, så du har kendskab til relevant lovgivning og standarder, herunder CSRD, UN Global Compact, GHG Protocollen, TCFD, m.m. Vi ser det som et plus, hvis du kommer med erfaring fra en mere ”ESG moden” branche end IT.

Du er en erfaren bruger af MS, herunder gerne forskellige BI-Systemer, og har du erfaring med projektledelse, vil det være en klar fordel. Du er vant til at arbejde datadrevet, herunder med datamanagement, så indsamling, analyse og præsentation af data er hverdagskost.

Derudover er du dygtig til at benytte dine dataanalyser til at eksekvere på forandrings- og optimerings initiativer på tværs af forskellige afdelinger, så vi får skabt et tværgående samarbejde inden for ESG.

Vi forestiller os, at du har nedenstående kvalifikationer og har lyst til at lære og udvikle dig sammen med os:

  • Har en relevant ESG værktøjskasse – herunder kendskab til relevant lovgivning og standarder
  • Har let ved at opbygge og vedligeholde tillid og relationer på tværs af organisationen og vores tilhørende brands samt på alle organisatoriske niveauer
  • Er resultatorienteret og proaktiv med fokus på at skabe nye, innovative løsninger
  • Evner at analysere komplekse problemstillinger og omsætte dem til konkrete løsninger
  • Er en god kommunikator på dansk og engelsk med evnen til at udfordre og engagere på alle niveauer
  • Har et stærkt digitalt mindset

Vi tilbyder
Først og fremmest tilbydes du en karrierestilling, hvor du sammen med teamet får mulighed for at bringe en international koncerns ESG-initiativer til næste niveau. Derudover tilbyder vi en attraktiv ansættelsespakke med en konkurrencedygtig løn, mobiltelefon, IT-udstyr, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Vi sørger for et grundigt onboarding forløb, så du hurtigt lærer virksomheden og dine kollegaer godt at kende og bliver en integreret del af huset. Du vil også løbende blive inviteret til trivsels- og udviklingssamtaler.

Alt det praktiske
Vil du gerne vide mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Corporate Counsel Søren Egeberg på enten 2524 5191 eller [email protected] eller Sustainability Coordinator, Amalie Brinks Andersen 4277 4450 eller [email protected].

Hvis du er klar til en udviklende karrierestilling hos itm8, og du ønsker at bidrage med din ekspertise og passion for ESG og sustainability området, så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og dit cv senest søndag 22. oktober 2023.

Vi læser ansøgninger løbende – med ambitionen om at finde den rette kandidat i løbet af november 2023.

Ansættelsestidspunkt efter aftale, men hurtigst muligt.

Vi indhenter straffeattest forud for ansættelse.

Dit arbejdssted kan enten være itm8’s lokation i Aarhus eller København.

Vi ser frem til at byde vores nye ESG Specialist velkommen til itm8-familien!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Søndag den 22. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. maj 2024 69
15. maj 2024 68
14. maj 2024 66
13. maj 2024 62
12. maj 2024 60
11. maj 2024 61
10. maj 2024 60
9. maj 2024 61
8. maj 2024 63
7. maj 2024 62
6. maj 2024 55
5. maj 2024 60
4. maj 2024 62
3. maj 2024 59
2. maj 2024 58
1. maj 2024 56
30. april 2024 57
29. april 2024 49
28. april 2024 52
27. april 2024 51
26. april 2024 53
25. april 2024 52
24. april 2024 51
23. april 2024 49
22. april 2024 49
21. april 2024 50
20. april 2024 51
19. april 2024 50
18. april 2024 47
17. april 2024 50
16. april 2024 48