DMI søger handlekraftig studentermedhjælper til afdeling for Ressourcer og Risikostyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København Ø

Motiveres du af at skabe forudsætningerne for, at en stor samfundsvigtig statslig organisation fungerer og drives effektivt? Er du serviceminded og ønsker du at være en del af et stærkt fagligt miljø? Er du frisk på at løse mange forskellige slags opgaver og sørger du for at følge tingene til dørs? Så vil jobbet som studentermedhjælper hos Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) være lige noget for dig.

Om din afdeling Afdelingen Ressourcer og Risikostyring består af enhederne Økonomi & Bygningsdrift, Risikostyring & Compliance samt HR. Vi er en blanding af generalister og specialister og har til opgave at sikre de ressourcemæssige og organisatoriske rammer om DMI’s kerneopgaver. Vores konkrete opgaver er fx budgettering og økonomiopfølgning, fastlæggelse af interne personalepolitikker og organisationsudvikling samt sikring af compliance med regler for informations- og cybersikkerhed og meget, meget mere. Sagt med andre ord skaber vi forudsætningerne og rammerne for kerneydelser som vejrudsigter, betjening af forsvaret og luftfarten, forskning i klimaforandringer, sikring af samfundets beredskab, når vejret er farligt.

Afdelingens alsidighed gør, at vi arbejder på tværs af hele DMI, men vi har også tæt samarbejde med resten af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets koncern og holder os bredt orienteret om udviklingen i staten. Afdelingen dækker således over mange forskellige fagligheder og arbejdsopgaver, som har det til fælles, at medarbejderne er dedikerede og professionelle omkring det, de arbejder med.

I Ressourcer og Risikostyring er vi pt. i alt 21 medarbejdere og tre ledere. Vi har et godt socialt miljø og vores hverdag er præget af en uformel og humoristisk omgangstone. Vi er stolte af vores faglighed, og vores arbejde er kendetegnet ved omhyggelighed og høj service. Vi hjælper og støtter hinanden og har fokus på, at vidensdele og udveksle erfaringer i dagligdagen, så vi hele tiden yder vores bedste.

Dine opgaver Som studentermedhjælper får du grundig vejledning i dine varierende opgaver, og du bliver sat godt ind i de systemer, du vil bruge i din hverdag.

Du vil som studentermedhjælper i Ressourcer og Risikostyring skulle løse opgaver for alle tre enheder afhængig af den løbende opgaveprioritering. Dine arbejdsopgaver kommer derfor til at spænde vidt og din arbejdsdag vil være præget af tæt dialog med forskellige fagligheder.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er i gang med en videregående uddannelse
  • er god til skriftlig og mundtlig kommunikation både på dansk og engelsk
  • tager ansvar, er omhyggelig og omstillingsparat
  • løser alle typer af opgaver med godt humør
  • kan arbejde selvstændigt og udvise initiativ
  • er fleksibel og god til at samarbejde

Vi tilbyder

  • et attraktivt og lærerigt studiejob, som vil give dig indblik i en dynamisk organisation tæt på det øverste beslutningslag
  • en spændende og ofte travl hverdag med alsidige opgaver og hvor dagene sjældent ligner hinanden
  • dedikerede og hjælpsomme kolleger.

Om DMI DMI er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet. DMI er regeringens klimavidenskabelige rådgiver, som skaber og formidler viden om vejr, klima og hav til rigsfællesskabet. DMI’s varsler, vejrudsigter og services sikrer liv og infrastruktur og skaber grundlag for planlægning i et klima under forandring. Som myndighed inden for vejr, klima og hav varetager DMI den meteorologiske betjening af Forsvaret, Beredskabet samt den civile luft- og skibsfart i Danmark og Grønland. DMI er en af de ældste statslige institutioner i Danmark og kunne sidste år fejre 150 års jubilæum.

Vi er ca. 330 medarbejdere, hvoraf de fleste arbejder på Lyngbyvej i København. I november 2023 flytter DMI 400 meter over til nye lokaler i Sankt Kjelds Gård på Østerbro, hvor indretningen giver anledning til en aktivitetsbaseret arbejdsform.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en ansættelse på i gennemsnit 15 timer pr. arbejdsuge, og til besættelse snarest muligt.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten) samt overenskomsten mellem Finansministeriet og HK STAT. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi - og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger kan fås hos leder af HR, Linda Hebeltoft på tlf. 23 99 79 50 eller mail: [email protected]

På DMI er mangfoldighed en vigtig værdi for os, da vi tror på, at et inkluderende og alsidigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi arbejder aktivt med mangfoldighed i vores medarbejdersammensætning, hvilket bl.a. kommer til udtryk ved, at vi har en rummelig arbejdsplads med balance mellem arbejdsliv og familieliv. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgning Send din motiverede ansøgning, CV, eksamensbeviser og evt. andre relevante bilag, så vi har den senest søndag den 1. oktober 2023. Vi forventer at holde løbende samtaler og invitation til samtale vil ske via mail.

For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg stillingen", og følge instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
14. maj 2024 66
13. maj 2024 62
12. maj 2024 60
11. maj 2024 61
10. maj 2024 60
9. maj 2024 61
8. maj 2024 63
7. maj 2024 62
6. maj 2024 55
5. maj 2024 60
4. maj 2024 62
3. maj 2024 59
2. maj 2024 58
1. maj 2024 56
30. april 2024 57
29. april 2024 49
28. april 2024 52
27. april 2024 51
26. april 2024 53
25. april 2024 52
24. april 2024 51
23. april 2024 49
22. april 2024 49
21. april 2024 50
20. april 2024 51
19. april 2024 50
18. april 2024 47
17. april 2024 50
16. april 2024 48
15. april 2024 48
14. april 2024 54