Enhedschef for tjenestetidsenheden til det kommende Område Øst i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Tjenestetidsenheden (TTE) til det kommende Område Øst i Kriminalforsorgen søger en ny enhedschef.

Enheden er midt i en fusion af to tjenestetidsenheder og i den forbindelse er det besluttet at oprette en ny stilling som enhedschef for den nye fælles enhed. Som chef for den nye enhed får du således til opgave at sikre en vellykket fusion og en unik mulighed for at sætte en fælles retning for den nye enhed i samarbejde med økonomichefen og de nuværende enhedsledere.

Tjenestetidstilrettelæggelsen for Kriminalforsorgen Østdanmarks institutioner er samlet i tjenestetidsenheden i hhv. København og Ringsted og omfatter bl.a.:

  • Månedlig vagtplanlægning for fængselsbetjentene i institutionerne i Område Øst
  • Sikre overblik og styring af ferieafholdelse for fængselsbetjente i området
  • Vejlede og/eller sikre at regler for både overenskomstansatte og tjenestemænd overholdes
  • Håndtering af variable løndele samt lønkørsel
  • Personaleprognoser og overblik over personalesituationen i området
  • Dataopfølgning

Dine opgaver
Som enhedschef af TTE får du det overordnede ansvar for at sikre udarbejdelsen af sammenhængende tjeneste- og ferieplaner for alle tjenestestederne i Østdanmark omfattende ca. 2.000 ansatte. Enheden består ud over dig af én enhedsledere og 17 tjenestetids­planlæggere.

For at TTE kan servicere organisationen bedst muligt er det vigtigt, at du kan sikre et godt samarbejde – både ift. medarbejdere og ledere – og det forventes at du kan kommunikere klart og tydeligt på alle niveauer i organisationen. Opgaveporteføljen indbefatter således til tider, at kunne videreformidle komplicerede tjenestetidsregler på en let forståelig måde og sikre en ensartet tilgang i området.

Som chef for enheden forventes det, at du er motiverende og sikrer en fortsat udvikling i enhedens opgaveløsninger. Du har øje for det gode arbejdsmiljø for enhedens medarbejdere, og træder til når medarbejderne har brug for sparring eller støtte.

Du vil få ansvaret for den daglige ledelse, herunder personaleledelsen af enheden, med reference til områdets økonomichef.

Hvem er du?
Du har erfaring med personaleledelse og har organisatorisk forståelse. Du er god til at styre og formidle, og kan bevare overblikket over mange sideløbende opgaver. Du er serviceminded og løser dine opgaver med grundighed, også i en til tider travl hverdag. Du har en naturlig lyst til samarbejde og er i besiddelse af en høj grad af fleksibilitet.

Erfaring med logistik, tjenesteplanlægning eller administration af arbejdstidsregler er en absolut fordel, men ikke et krav.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt derefter. Stillingen er en fast stilling med en gennemsnitligt ugentlig arbejdstid på 37 timer uden højeste arbejdstid.

Hvis du i forvejen er tjenestemand er løn og ansættelsesvilkår i henhold til Tjenestemands­loven.

Hvis du er overenskomstansat vil løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner.
Kriminalforsorgen omstruktureres i øjeblikket, og det er besluttet, at Kriminalforsorgens nuværende fire områder skal slås sammen til to områder. Kriminalforsorgen Hovedstaden og Kriminalforsorgen Sjælland vil blive slået sammen til Kriminalforsorgen Østdanmark. Det fremtidige fælles områdekontor i Østdanmark bliver placeret i Københavnsområdet.

Arbejdsstedet er indtil videre Områdekontoret på Østerbro i København, Kristineberg 6, 2100 København Ø samt Områdekontoret i Ringsted, Tinggade 15, 4100 Ringsted.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse.

Det kommende Område Øst består af:

Kriminalforsorgen Sjælland
Kriminalforsorgen Sjælland omfatter fire institutioner bestående af to lukkede fængsler, et kvindefængsel, ni arrester, to KiF afdelinger, UngeKriminalforsorgen, Fodlænke (Intensiv Overvågning) og Områdekontoret i Ringsted bl.a. med en klientsagsbehandlingsenhed, der rummer 10 jurister og 4 administrative medarbejdere. Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte.

Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden omfatter fire institutioner bestående af et åbent fængsel, otte arrester, tre udslusningsfængsler, Fodlænke (Intensiv Overvågning), fem KiF afdelinger, UngeKriminalforsorgen, et udlændingecenter, et udrejsecenter, og Områdekontoret i København bl.a. med en klientsagsbehandlingsenhed, der rummer 8 jurister og 3 administrative medarbejdere. Kriminalforsorgen Hovedstaden har ca. 1200 ansatte.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Ansøgningsfrist 16. november 2023.

Vi holder løbende samtaler.

Som tjenestemand skal du inden ansøgningsfristens uploade din ansøgning, samt anmode din nærmeste leder om at få en bedømmelse. Bedømmelsen uploades senest ved indsendelsesfristens udløb.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Enhedsleder Helle Kjær Jespersen på tlf. 7255 4733.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Mette Jacobsen, tlf. 7255 5586.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Torsdag den 16. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
12. maj 2024 60
11. maj 2024 61
10. maj 2024 60
9. maj 2024 61
8. maj 2024 63
7. maj 2024 62
6. maj 2024 55
5. maj 2024 60
4. maj 2024 62
3. maj 2024 59
2. maj 2024 58
1. maj 2024 56
30. april 2024 57
29. april 2024 49
28. april 2024 52
27. april 2024 51
26. april 2024 53
25. april 2024 52
24. april 2024 51
23. april 2024 49
22. april 2024 49
21. april 2024 50
20. april 2024 51
19. april 2024 50
18. april 2024 47
17. april 2024 50
16. april 2024 48
15. april 2024 48
14. april 2024 54
13. april 2024 54
12. april 2024 57