Udadvendt studentermedhjælp med flair for tal til arbejde med data

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København Ø

Er du grundig, struktureret og er du god til at danne dig et overblik? Trives du med at arbejde i Excel, og vil du gerne udvikle dig i arbejdet med tal og data? Så har vi måske stillingen til dig.

Danmark er et digitalt folkefærd, hvor de fleste danskere dagligt streamer film og serier, bruger sociale medier eller arbejder hjemmefra. Det sætter krav til god internetdækning i hele landet.

Vi søger en studentermedhjælper, som brænder for at arbejde med tal og data, og som har lyst til at medvirke til udarbejdelsen af Styrelsen for Dataforsyning og Infrastrukturs tre statistikker om udviklingen på telemarkedet.

Statistikkerne er centrale i opfølgningen på den nationale målsætning om at sikre god internetdækning til alle danskere. Du vil derfor komme til at beskæftige dig med grundpiller i kontorets arbejde og medvirke til, at politiske beslutninger på teleområdet baseres på fakta af høj kvalitet.

Om jobbet

Du bliver inddraget i hele processen omkring produktion og offentliggørelse af de fast tilbagevendende statistikker samt løbende opdatering af hjemmesiden Tjekditnet.dk.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af følgende:

  • Kvalitetssikring af indkomne tal og data fra teleselskaberne
  • Medvirke til udvikling og vedligeholdelse af vores kvalitetssikringsværktøjer og indberetningsskemaer
  • Databehandling i Excel
  • Løbende dialog med de danske teleselskaber – både mundtlig og skriftlig
  • Udsende indberetningsskemaer samt sikre, at besvarelser kommer retur

  • Øvrige opgaver relateret til ovenstående.

Vi tilbyder en spændende hverdag – med gode kolleger, høj faglighed, engagement og et uformelt miljø. Du bliver den ene af to studenter i et team, hvor arbejdsopgaverne løses i tæt samarbejde og med godt humør.

Om dig

Vi søger en åben og engageret person, der brænder for at vise sit værd på arbejdsmarkedet. Du arbejder struktureret og med fokus på detaljen. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at behandle kvantitative data, fx fra studiet, men det er ikke et krav.

Din studieretning er ikke afgørende. Vi har tidligere haft dygtige studenter inden for retninger såsom økonomi, geografi og matematik. Du må gerne være på jagt efter dit første studierelevante job, men det er selvfølgelig også fint, hvis du har erfaring fra lignende stillinger.

Det vigtigste er, at du er grundig og trives med at arbejde med data, tal samt med Excel. Det er samtidig vigtigt, at du har mod på at sætte dig ind i nye felter og problemstillinger og selv tager initiativ i din opgaveløsning. Dine nærmeste kolleger har desuden gode Excel- kompetencer, så der vil være rig mulighed for oplæring og sparring.

Vi er dine nye kolleger

Du bliver tilknyttet kontoret Bredbånd. Kontoret består af 29 kollegaer med en bred faglighed som ingeniører, jurister og generalister.

Kontoret er kendetegnet ved et stærkt socialt sammenhold mellem gode kolleger i alle aldersgrupper. Det gode arbejdsmiljø sikrer stærke samarbejdsrelationer mellem medarbejderne – et miljø, som du kan blive en del af.

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur er beliggende på Østerbro i København. Her er højt til loftet, god kantineordning, kort afstand til S-tog, metro og busser samt gode parkeringsforhold – både til bilen og cyklen.

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og sikrer, at de er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Styrelsen er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, som står i spidsen for arbejdet med at reducere udledningerne af drivhusgas med 70 pct. i 2030, og vi arbejder for, at denne reduktion fremmes og understøttes af data.

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen, der kan tilrettelægges med fleksibilitet i forhold til undervisning og eksamen. Ansættelse hurtigst muligt.
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) samt organisationsaftale for kontorfunktionærer i statens tjeneste (HK).
Ansættelsesområdet er Energi- Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner.

Har du lyst til at høre mere om jobbet, så ring til teamleder Hans Teglhus Møller på 5114 4023 eller kontorchef Thomas Ilum Damsgaard på telefon 7254 5579

Ansøgning

Du søger jobbet online via linket ”Søg stillingen”. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis inkl. karakteroversigt og eventuelle øvrige bilag skal være indsendt senest mandag den 29. januar 2024. Vi afholder samtaler løbende og stiler mod ansættelse snarest muligt.

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at udarbejde en opgave i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Mandag den 29. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
9. juni 2024 61
8. juni 2024 60
7. juni 2024 59
6. juni 2024 57
5. juni 2024 58
4. juni 2024 57
3. juni 2024 53
2. juni 2024 56
1. juni 2024 57
31. maj 2024 63
30. maj 2024 62
29. maj 2024 64
28. maj 2024 65
27. maj 2024 66
26. maj 2024 65
25. maj 2024 67
24. maj 2024 70
23. maj 2024 70
22. maj 2024 69
21. maj 2024 69
20. maj 2024 68
19. maj 2024 73
18. maj 2024 73
17. maj 2024 72
16. maj 2024 69
15. maj 2024 68
14. maj 2024 66
13. maj 2024 62
12. maj 2024 60
11. maj 2024 61
10. maj 2024 60