Forretningskoordinator til Design & Dokumentation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Som vores nye forretningskoordinator i Design & Dokumentation –bliver du en del af en sektion, hvor vi har ansvaret for, at HOFORs projekter bliver dokumenteret i rette kvalitet. Vi har ansvaret for, at HOFORs ledningsdata er registreret og vedligeholdt på alle vores forsyningsområder.

Ved hjælp af vores GIS-systemer har vi overblik over HOFORs omfattende ledningsnet, og vi medvirker til at sikre vores rettigheder som ledningsejere. Vi samarbejder med projektledere, planlæggere og driftsfolk, og det er vores opgave at stille ledningsoplysninger til rådighed for vores eksterne samarbejdspartnere.

Derudover har vi et tæt samarbejde med vores systemdriftsansvarlige om opgradering og udvikling af vores systemer.

Dine primære ansvarsområder bliver:

  • Koordination af sektionens dialog med forretningen om hvilke data der er brug for og i hvilken kvalitet. Du bliver den drivende kraft på vores nye initiativ om etablering og drift af HOFOR 's væsentlighedskriterier for ledningsdata i GIS.
  • Ansvar for at sikre at vi stiller de rigtige krav til vores leverandører via vores kravspecifikationer.
  • ansvar for systematisk opdatering af vores registreringsvejledninger, instrukser og processer, således at de hele tiden afspejler vores gældende praksis.
  • Sikring af at vi har opdaterede dataaftaler med de eksterne samarbejdspartnere som har adgang til vores data.

Din hverdag kommer til at indeholde en bred variation af opgaver inden for koordinering, facilitering, dokumentering, opfølgning samt interessenthåndtering og netværk. I forbindelse med udviklingen af væsentlighedskriterier på ledningsregistreringer i GIS, vil vi udvikle en metodik til vurdering af hvilke data der er vigtigst, hvem der bruger data og hvilken registreringskvalitet der er nødvendig.

Vores kravspecifikationer på opmåling og tv-inspektion skal afspejle forretningens behov, og både anlægsprojekterne og de eksterne leverandører skal følge kravene. Du kommer til at arbejde tæt sammen med styregruppen for kravspecifikationerne og skal sikre at de er klædt på til at træffe de rigtige beslutninger vedr. kravændringer.

Vores registreringsvejledninger, processer og instrukser skal løbende tilpasses forretningens behov, nye lovkrav eller ændrede tekniske løsninger og du får til opgave at koordinere og behandle ændringer i samarbejde med de øvrige medarbejder i sektionen og forretningen. HOFOR's dataaftaler med udveksling af GIS data til eksterne skal løbende opdateret, og nye skal formuleres.

Som en del af Ledningsdokumentation får du 18 kolleger, som primært er tekniske designere. Vi sætter pris på sparring og samarbejde, og du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor viden og faglighed værdsættes. Du kommer til at indgå et åbent og uformelt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger, hvor du vil bidrage til sektionens arbejde med at sikre at ledningsdata bliver leveret til tiden i rette kvalitet.

Forretningskoordinator med overblik og systematisk tilgang

Vi forventer, du har et solidt fundament til koordinering mellem mange interessenter i forskellige faggrupper. Du er god til at formulere dig klart og tydeligt, og holder af at kommunikeer både skriftligt og mundtligt.

Du kan have en baggrund som ingeniør eller en tilsvarende uddannelse men det er ikke væsentlig. Du har indgående forståelse og interesse for GIS data og gerne forsyningsbranchen eller en lignende virksomhed. Du har gennem din karriere opbygget en god forretningsforståelse, er udviklingsorienteret og ser muligheder i dialogen med vores samarbejdspartnere i den øvrige del af HOFOR.

Som person er du initiativrig, ansvarsbevidst og kan håndtere mange opgaver sideløbende. Du arbejder struktureret samtidig med at du bevarer overblikket og er god til at samle trådene til den endelige beslutning kan tages. Du trives med at arbejde selvstændigt, men du er også god til at skabe relationer til både kolleger og samarbejdspartnere, og du deler gerne din viden på tværs af organisationen.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindenergi.

Til at realisere denne vision arbejder vi sammen om at udvikle, bygge nyt og renovere, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne.

Du kan læse mere om HOFOR og vores arbejde med at skabe bæredygtige byer på www.HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder, Marianne Gerly, på telefon 2795 4447. Du træffer os bedst mellem kl.14.00-15.00.

Ansøgningsfrist er søndag den 12. juni 2022.

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages gennem vores online rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på ”søg stillingen”.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. juni 2024 78
31. maj 2024 79
30. maj 2024 79
29. maj 2024 78
28. maj 2024 75
27. maj 2024 75
26. maj 2024 77
25. maj 2024 82
24. maj 2024 81
23. maj 2024 82
22. maj 2024 78
21. maj 2024 76
20. maj 2024 79
19. maj 2024 80
18. maj 2024 81
17. maj 2024 83
16. maj 2024 82
15. maj 2024 79
14. maj 2024 80
13. maj 2024 77
12. maj 2024 78
11. maj 2024 77
10. maj 2024 79
9. maj 2024 79
8. maj 2024 80
7. maj 2024 76
6. maj 2024 72
5. maj 2024 77
4. maj 2024 77
3. maj 2024 71
2. maj 2024 79