Senioringeniør med ønske om øget fleksibilitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Du vil i kraft af din erfaring indgå som en naturlig nøgleperson i en lang række af vores spændende rørprojekter indenfor vedvarende energi.Vi forestiller os du er en erfaren ingeniør med en mange års erfaring fra entreprenør eller rådgiverbranchen. Du har fortsat lyst til at være på arbejdsmarkedet og være en del af et fagligt og socialt fællesskab, men ønsker lidt større fleksibilitet end hvad en fuldtidsstilling kan tilbyde.Du har i kraft af din erfaring en stor viden, som du gerne vil give videre til dygtige yngre ingeniører med gå-på-mod.Du drømmer om fortsat at gøre en forskel i nogle år på arbejdsmarkedet.Hvis du kan nikke genkendende til noget af ovenstående har vi måske et job til dig. Læs mere nedenfor, og send gerne din ansøgning eller kontakt os for en kort indledende snak om hvordan du kan se dig ansat hos os.Inviting bright mindsVi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.Du bliver en del af vores division Energy Systems i DanmarkSom vores nye Senioringeniør bliver du en del af en division med godt 80 dygtige kollegaer inden for fjernvarme og energiproduktion i Danmark. Vi arbejder ud fra 5 kontorer i Danmark og har kunder over hele Danmark. Vi arbejder blandt andet med nogle af de store og mere profilerede energiprojekter i Danmark. Din arbejdsplads vil blive på et af vore kontorer i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense eller København.
Vi arbejder for en bred vifte af offentlige og private kunder overalt i Danmark, og yder desuden support til vores udenlandske kontorer i USA, Sverige, Finland, Tyskland og UK.
Vi hjælper vores kunder med alt lige fra projektering og indkøb til projektopfølgning, tilsyn og idriftsættelse af fx større pumpe- og vekslersystemer samt spidslastproduktionsanlæg og store varmepumper.Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder i samarbejde med yngre kollegaer bliver:Projektering og dimensionering af procesanlæg, herunder rør, pumper, ventiler og instrumenteringUdarbejdelse af udbudsmateriale på både detail- og funktionsniveauProjektopfølgning og eventuelt tilsyn med rørarbejde i forbindelse med pumpe-/vekslerstationer til fjernvarme og -køling samt energiproduktionsanlægAt fastholde og skabe relation til nye og eksisterende kunderDu vil få en central rolle i løsning af afdelingens opgaver, og vil få faglig støtte og support fra kollegaer ligesom du vil få hjælp fra nogle af vores yngre ingeniører.Dit udgangspunkt Vi regner med, at dit udgangspunkt er:At du har erfaring fra lignende eller tilsvarende relevant jobAt du har erfaring med projektering af maskin- og røranlægAt du er åben og udadvendt og har nemt ved at skabe en god relation til vores kunder og dine kollegerAt du har lyst at arbejde selvstændigt som mentor for yngre og mere erfarne kollegaerAt du har en god tværfaglig viden og evne for at samle denne viden i det enkelte projektAt du taler og skriver flydende dansk og kan gøre dig forståelig på engelskAt du brænder for at levere et godt stykke ingeniørarbejdeAt du brænder for at bringe din erfaring og viden videre til yngre kollegaerVelkommen til vores Energi-divisionRambøll er førende inden for grøn omstilling, og vores holistiske tilgang til energi sikrer bæredygtige energiløsninger, som vi planlægger, designer og implementerer i hele verden. Vi er 1.800 energi-eksperter i 14 lande, og tilsammen dækker vi det fulde spektrum af teknologier og alle dele af værdikæden fra produktion til transmission og distribution.Rambøll i DanmarkRambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi +17.000 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.Sådan ansøger duEr du vores nye Senioringeniør? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.Ansøg online. Vedhæft dit CV og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte.Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Søren Ørsted på mail sor(a)ramboll.com eller telefon 5161 6478.Vi glæder os til at læse din ansøgning.All your information will be kept confidential according to EEO guidelines.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. april 2024 78
26. april 2024 76
25. april 2024 64
24. april 2024 74
23. april 2024 69
22. april 2024 75
21. april 2024 77
20. april 2024 79
19. april 2024 79
18. april 2024 74
17. april 2024 72
16. april 2024 75
15. april 2024 76
14. april 2024 76
13. april 2024 76
12. april 2024 73
11. april 2024 77
10. april 2024 74
9. april 2024 67
8. april 2024 68
7. april 2024 73
6. april 2024 73
5. april 2024 75
4. april 2024 78
3. april 2024 81
2. april 2024 86
1. april 2024 93
31. marts 2024 95
30. marts 2024 94
29. marts 2024 94
28. marts 2024 95