Enhed for sygehusplanlægning søger to fuldmægtige og en tidsbegrænset fuldmægtig/specialkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du sætte retning for sygehusvæsenet i Danmark i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer? Og er du god til at finde løsninger i tæt dialog med mange aktører i sygehusvæsenet? Så er du måske vores nye kollega i enhed for Sygehusplanlægning.

Om os
Sundhedsstyrelsen har eksisteret siden 1909, og som den øverste sundhedsfaglige myndighed har vi en central og unik position på sundhedsområdet i Danmark. Sundhedsstyrelsen varetager en række centrale opgaver inden for forebyggelse, sundhedsplanlægning, ældreområdet, sundhedsberedskab, evidens, uddannelse, strålebeskyttelse m.m.

Enhed for Sygehusplanlægning sætter rammer og retning for sygehusvæsenet. Vi varetager en række opgaver i forhold til den nationale sygehusplanlægning, bl.a. inden for specialeplanlægning, rådgivning til regionerne om sundheds- og hospitalsplaner, psykiatri, sjældne sygdomme, kønsidentitetsforhold, akutområdet, fødeområdet og funktionelle lidelser.

En væsentlig del af opgaverne handler om at rådgive om og udarbejde retningslinjer, rammer, anbefalinger m.v. for sygehusvæsenet. Det kan fx være udarbejdelse af anbefalinger til regeringens 10 års plan for psykiatri, anbefalinger til organiseringen af fødsler eller revision af specialevejledninger for specialiseret sygehusbehandling i Danmark. Vi nedsætter og sekretariatsbetjener desuden en række arbejdsgrupper og udvalg, både ad hoc og faste udvalg. Vi har et tæt samarbejde med Indenrigs- og Sundhedsministeriet samt med en række andre aktører på området, fx lægefaglige selskaber, regioner, kommuner, sygehuse mv. og favner således både faglige og politiske aspekter af sygehusvæsenet. Den brede dialog om fremtidens rammer for sygehusvæsenet er noget, vi vægter højt.

Vi er ca. 25-30 medarbejdere i enheden, som løser opgaver på tværs af hele enheden. Enheden ledes af en enhedschef og to sektionsledere. Vi har et dynamisk og tværfagligt samarbejdsklima med dygtige og ambitiøse medarbejdere med sundheds- og samfundsfaglig baggrund. Arbejdsklimaet er energisk, uformelt og præget af stort fagligt engagement og gensidig respekt.

Dit arbejde
Du kan få opgaver inden for hele enhedens område. Som hovedregel inden for 1-2 af enhedens arbejdsområder, men du skal være indstillet på indimellem at løse opgaver inden for andre områder. Til en start vil opgaverne primært være på psykiatriområdet, hvor vi pt. bl.a. arbejder med tidlige indsatser til børn og unge i psykisk mistrivsel, forebyggelse af tvang i psykiatrien og faglige rammer for mennesker med svær psykisk sygdom. Derudover kan der være opgaver ift. generel sygehusplanlægning.

Generelt spænder arbejdsopgaverne over:

  • Sagsbehandling, projektarbejde og udviklingsopgaver inden for enhedens arbejdsområder
  • Rådgivning af Indenrigs- og Sundhedsministeriet, offentlige myndigheder, borgere m.v.
  • Sekretariatsbetjening af arbejdsgrupper og udvalg, herunder forberedelse af dagsorden, mødeplanlægning og udarbejdelse af referat
  • Overvågning og monitorering af udvalgte faglige områder
  • Administration af og opfølgning på handleplaner, puljer m.v.

Din uddannelse og erfaring
Vi forestiller os, at du har en bred interesse for sundhedsvæsenet og indblik i indsatsen til mennesker med psykiske lidelser. Vi forventer, at du har en relevant akademisk kandidatuddannelse, fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.scient.san.publ., eller mellemlang sundhedsfaglig uddannelse med relevant overbygning. Vi ser gerne, at du har erfaring inden for sundhedsområdet fra en politisk styret organisation, en faglig organisation eller patientorganisation.

Derudover forventer vi, at du:

  • er dygtig til at formidle svært stof kort og klart på skrift – og også gerne mundtligt
  • har gå-på-mod og er god til at sætte dig ind i komplekst fagligt materiale og danne et overblik
  • har gode samarbejdsevner og er god til at sikre dialog og involvering af styrelsens mange samarbejdspartnere
  • har erfaring med at arbejde i krydsfeltet mellem administration, faglighed og politik
  • trives i et tværfagligt dynamisk miljø præget af højt tempo, høj faglighed og udfordrende opgaver og rammer
  • bidrager til et stærkt fællesskab om opgaveløsningen og værner om et godt kollegaskab i enheden.

Vi tilbyder
Et spændende job med afvekslende og udfordrende opgaver, selvstændigt ansvar og rig mulighed for at udvikle dig og lære nyt. Du bliver en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kollegaer får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver.

Om ansættelsen
Der er tale om to fuldtidsstillinger og en tidsbegrænset stilling på 1 år med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer ugentligt.

Ansættelse til de to faste stillinger sker som fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Ansættelse til den tidsbegrænsede stilling på 1 år sker som enten fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Indplaceringen sker efter kvalifikationer.

Er du interesseret?
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Laura Toftegaard Pedersen på tlf. 4022 3025.

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Skriv i din ansøgning, om du søger stillingen som varig fuldmægtig eller tidsbegrænset fuldmægtig/specialkonsulent eller begge. Ansættelsessamtaler forventes afholdt 9. november 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Tirsdag den 07. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. maj 2024 81
17. maj 2024 83
16. maj 2024 82
15. maj 2024 79
14. maj 2024 80
13. maj 2024 77
12. maj 2024 78
11. maj 2024 77
10. maj 2024 79
9. maj 2024 79
8. maj 2024 80
7. maj 2024 76
6. maj 2024 72
5. maj 2024 77
4. maj 2024 77
3. maj 2024 71
2. maj 2024 79
1. maj 2024 80
30. april 2024 75
29. april 2024 72
28. april 2024 75
27. april 2024 78
26. april 2024 76
25. april 2024 64
24. april 2024 74
23. april 2024 69
22. april 2024 75
21. april 2024 77
20. april 2024 79
19. april 2024 79
18. april 2024 74