Kursuskoordinator til [xxxxx] KompetenceCenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Hos Lederne KompetenceCenter udvikler vi ledere og tilbyder kurser, uddannelser, coaching og outplacement. Vi er stolte af vores høje kundetilfredshed og bestræber os hele tiden på at gøre KompetenceCenteret endnu bedre og vi håber du vil være med?

Om jobbet
Som kursuskoordinator har du det overordnede overblik over driften af kurserne. Din arbejdsdag består af mange forskellige administrative og koordinerende opgaver som f.eks. at datoplanlægge kurser, håndtere tilmeldinger og registrere dem i vores kursussystem (Microsoft Dynamics CRM), fakturere, klargøre materialer – på vores digitale læringsplatform (Moodle) og til kurserne – stå for den tekniske gennemførelse ved virtuelle møder samt have kontakt til deltagere, kursussteder og undervisere.

Du vil indgå i det team, som har ansvaret for drift og udvikling bestående af 13 kolleger. Vi sætter stor pris på værdier som at samarbejde og evne til at søge løsninger med kolleger på tværs. Ud over tæt samarbejde i teamet, vil din hverdag også være i tæt samarbejde med dine øvrige kolleger i KompetenceCenteret hvor vi tæller 25 i alt. Teamet er nyetableret, og du vil derfor i fællesskab med dine nye kolleger have stor indflydelse på udviklingen af teamet.

Om dig
For os er det ikke afgørende, hvor mange års erfaring med administration du har, men derimod at du har lyst til og evner at give vores kunder en god og serviceminded betjening. Arbejdet med lederkurser betyder mange deadlines og forskelligartede opgaver. Derfor er det væsentligt, at du er god til at bevare overblikket samt planlægge og organisere arbejdsopgaverne optimalt.

Derudover ser vi efter dig der:

  • har en relevant uddannelse med administration og service som hovedfokus
  • tilgår dine arbejdsopgaver struktureret med en udpræget ordenssans og blik for detaljen
  • er knivskarp til IT, superbruger af MS Office og besidder en høj grad af datadisciplin
  • har gode kommunikative evner og er særligt god til skriftlig dansk tilsat en god talforståelse
  • er god til og har erfaring med at håndtere henvendelser på telefon
  • ikke er bange for at påtage dig ansvar og udviser en høj grad af selvstændighed i din opgaveløsning
  • evner at rådgive og sparre i relation til den enkelte kundes behov
  • har øje for optimering af administrative processer.

Om os
Hos Lederne KompetenceCenter udvikler vi ledere og tror på, at dygtige, motiverede og veluddannede ledere er en afgørende forudsætning for både resultater og trivsel på arbejdspladsen.

Vi udbyder mere end 70 forskellige kurser og uddannelser inden for ledelse, kommunikation, personlig udvikling, projektledelse og forretningsudvikling. Endvidere tilbyder Lederne KompetenceCenter også outplacement forløb samt individuel coaching.

Vi tilbyder
En fuldtidsansættelse i en spændende og udfordrende stilling, hvor vi giver plads til din personlige og faglige udvikling.

Vi lægger vægt på løbende kompetenceudvikling af vores medarbejdere og tilbyder attraktive ansættelsesvilkår i form af medarbejdergoder og kompetenceudvikling.

Vi har blandt andet syv ugers ferie, sundhedsforsikring, tandlægeforsikring, ulykkesforsikring, sportsaktiviteter, kantineordning fra Meyers herunder mulighed for takeaway, massageordning m.m.

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi arbejder bevidst med diversitet og inklusion og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, handicap fysisk som psykisk, kønsdiversitet, seksualitet, politisk tilhørsforhold m.v. til at søge stillingen.

Vil du være med til at sikre professionel kundeservice?
Så send din ansøgning og CV til os snarest, da vi løbende indkalder til samtaler. Ansøgningsfristen er den 19. november 2023. Vi indkalder løbende til samtale, så send gerne din ansøgning snarest muligt.

I Lederne er det ikke vigtigt, hvordan du ser ud, men derimod hvem du er som person. Derfor vil vi gerne opfordre dig til ikke at sætte billede på dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte drift- og udviklingschef Kristine Bælum på telefon 30 52 67 70.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 19. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation i et digitalt univers? Vil du gerne have stor viden og indsigt i AI, hybridarbejde og andre tendenser inden for måden vi går på arbejde? Trives du med at få ansvar og mulighed for selvstændigt at drive processer? Så har vi et studiejob som måske er noget for dig! Om os.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
17. maj 2024 83
16. maj 2024 82
15. maj 2024 79
14. maj 2024 80
13. maj 2024 77
12. maj 2024 78
11. maj 2024 77
10. maj 2024 79
9. maj 2024 79
8. maj 2024 80
7. maj 2024 76
6. maj 2024 72
5. maj 2024 77
4. maj 2024 77
3. maj 2024 71
2. maj 2024 79
1. maj 2024 80
30. april 2024 75
29. april 2024 72
28. april 2024 75
27. april 2024 78
26. april 2024 76
25. april 2024 64
24. april 2024 74
23. april 2024 69
22. april 2024 75
21. april 2024 77
20. april 2024 79
19. april 2024 79
18. april 2024 74
17. april 2024 72