Datamanager til datavisualisering i Afdeling for Data Integration og Analyse (DIAS) på Statens Serum Institut ([xxxxx])

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du lyst til at arbejde med overvågning af smitsomme sygdomme, digital transformation, datamanagement, visualisering og geografisk analyse og vil du være med til udvikling af automatisk overvågning af smitsomme sygdomme i et tværfagligt og internationalt miljø? Så er det muligvis dig, vi leder efter.

Om DIAS
Afdeling for Dataintegration og Analyse (DIAS) er en del af infektionsberedskabet på Statens Serum Institut (ssi), og har ansvaret for at drive den nationale mikrobiologiske database (MiBa). Vi varetager bl.a. datahåndtering og visualisering for den digitale overvågning af smitsomme sygdomme og vaccinationer i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger på ssi. Derudover indgår vi i nationale IT-udviklingsprojekter i samarbejde med blandt andet Sundhedsdatastyrelsen.

Vi indhenter, tilrettelægger, analyserer og formidler de centrale data, der bruges i overvågningen af omkring 100 infektionssygdomme, herunder covid-19, influenza og sundhedssektorerhvervede infektioner. Vi er i proces med automatisering af overvågningen og digital transformation ift. anvendelse af disse data.

DIAS har ca. 40 ansatte med sundhedsfaglig-, akademisk- og IT-mæssig baggrund.

Din hverdag hos os
Du kommer til at arbejde i et lille team, der arbejder med datavisualisering og geografisk analyse. Teamet er en del af afsnit for Datamanagement og Analyse, hvor der også findes tre andre teams, som arbejder tæt sammen.

Stillingen er i krydsfeltet mellem programmering, datamanagement, epidemiologi, drift og udvikling. Du kommer til at arbejde med både udviklingsopgaver og drift af overvågningen. Du vil være med til at drive og udvikle de nuværende interaktive dashboards, og GIS-løsninger og samtidig udvikle de mere langsigtede datavisualiseringsløsninger.

Vores datagrundlag er primært baseret på MiBa-data, der kobles med data fra andre kilder. Du skal varetage både datamanagement, udvikling og implementering af dashboards samt ad hoc dataanalyser fx overvågnings- og forskningsopgaver. Ind imellem skal vi kunne agere på akutte problemstillinger, så du skal kunne holde hovedet koldt i disse situationer.

Du bliver samtidig en del af DIAS’ vagtberedskab, som håndterer og løser fejl og incidents. På nuværende tidspunkt har holdet ikke en weekendvagt, men når beredskabet skaleres op, kan den blive aktiveret igen. I så fald vil du have weekendvagt ca. 4 timer per dag ca. hver fjerde uge. Vagten kan udføres hjemmefra.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en relevant uddannelse inden for fx sundhedsvidenskab, naturvidenskab eller IT. Vi forventer at du har programmeringskundskaber i Python, SAS og/eller SQL, samt praktisk erfaring med datamanagement og -analyse, og automatisering af processer.

Derudover ser vi gerne, at du har:

  • erfaring med ArcGIS
  • kendskab til BI-værktøjer
  • erfaring med store registre og databaser
  • kendskab til mikrobiologi, infektionsepidemiologi og /eller geografiske informationssystemer
  • gode kommunikative evner i skrift og tale, på både engelsk og dansk
  • godt kendskab til Microsoft Office pakken

Som person er du god til at samarbejde med forskellige faggrupper. Vi forventer at du er initiativrig og god til at bevare overblikket – også når tingene går stærkt.

Vi tilbyder
Du får et spændende job, hvor du kan gøre en forskel i forebyggelsen og bekæmpelsen af infektionssygdomme, med masser af udviklingsmuligheder, godt humør og gode kolleger, som prioriterer socialt samvær. Som ny kollega tilbyder vi dig en god og grundig start i vores afsnit. Vi kan tilbyde dig et job, der er præget af stærk faglighed og et godt samarbejde mellem teams og faggrupper.

Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads. ssi har egen idrætsforening med sportsfaciliteter på campus og en personaleforening, som begge tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Vi er centralt beliggende i København med nem adgang til offentlig transport samt gode parkeringsmuligheder.

Om ansættelsen
Afhængigt af din uddannelsesmæssige baggrund bliver du ansat efter:

  • Gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation

eller

  • Gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomst) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK)

Stillingen er en 2-årig stilling på fuld tid.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at kontakte afdelingslæge og afsnitsleder Sophie Gubbels på tlf. 3268 8338.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og ansøgningsbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 48.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Torsdag den 23. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. juni 2024 75
3. juni 2024 75
2. juni 2024 76
1. juni 2024 78
31. maj 2024 79
30. maj 2024 79
29. maj 2024 78
28. maj 2024 75
27. maj 2024 75
26. maj 2024 77
25. maj 2024 82
24. maj 2024 81
23. maj 2024 82
22. maj 2024 78
21. maj 2024 76
20. maj 2024 79
19. maj 2024 80
18. maj 2024 81
17. maj 2024 83
16. maj 2024 82
15. maj 2024 79
14. maj 2024 80
13. maj 2024 77
12. maj 2024 78
11. maj 2024 77
10. maj 2024 79
9. maj 2024 79
8. maj 2024 80
7. maj 2024 76
6. maj 2024 72
5. maj 2024 77