Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet udbyder hermed en række fuldt finansierede ph.d.-stillinger med tilt...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Det Juridiske Fakultet var blandt de fire oprindelige fakulteter ved København Universitets grundlæggelse i 1479. Lige siden har fakultetet uddannet kompetente kandidater til et bredt og alsidigt arbejdsmarked. I dag sikrer fakultetet gennem en forskningsbaseret uddannelse, at de juridiske kandidater har færdigheder til at analysere og bidrage med tværdisciplinære og problemorienterede kompetencer på såvel det private som offentlige arbejdsmarked i ind- og udland. Fakultetet har 4.500 bachelor- og kandidatstuderende, 60 ph.d.-studerende og 135 videnskabelige medarbejdere, og forskningen ved Det Juridiske Fakultet udforsker, udfordrer og udvikler det retlige fundament for fremtidens danske og internationale samfund.

Ph.d.-programmet
Målet med ph.d.-uddannelsen er tredelt: at forberede kandidater til en fortsat karriere inden for undervisning og forskning; at uddanne en ny generation af forskere til at producere uafhængig forskning af høj kvalitet; og at udstyre kandidater med de analytiske og problemløsende færdigheder, der kræves for en vellykket karriere i både den offentlige og private sektor.

Det Juridiske Fakultet tilbyder vejledning fra førende forskere samt mulighed for at undersøge aktuelle retsvidenskabelige spørgsmål i et intellektuelt stimulerende miljø.

På nuværende tidspunkt er Det Juridiske Fakultet særligt interesseret i forslag til ph.d.-projekter, der falder inden for de forskningsområder, som er omfattet af den juridiske bacheloruddannelses obligatoriske fag (se endvidere Bacheloruddannelsen).

Ph.d.-studerende skal:

  • Aktivt engagere sig i forskningsmiljøet på Københavns Universitet; deltage i internationale konferencer, kurser og møder, der er relevante for deres forskningsprojekt.
  • Overholde de formelle krav i Ph.d.-programmet;
  • Bidrage til undervisning på bachelor- og kandidatuddannelsen på Det Juridiske Fakultet
  • Udføre uafhængig forskning af høj kvalitet under vejledning af en forsker på fakultetet.

Kvalifikationer

  • Ansøgere skal have en toårig kandidatgrad (120 ECTS) eller tilsvarende.
    Ansøgere med en ikke-dansk kandidatgrad vil få deres grad vurderet for at fastlægge, om ansøgerens uddannelse svarer til en dansk kandidatgrad. Læs mere på Uddannelses- og Forskningsministeriet hjemmeside: https://ufm.dk/en/education/admission-and-guidance.
  • Ansøgere skal have opnået et samlet karaktergennemsnit på mindst 8,2 på kandidatniveau efter den danske karakterskala samt et speciale på 10 eller derover (eller tilsvarende for ansøgere med udenlandsk uddannelsesbaggrund).
  • Ansøgere kan indsende deres ansøgning, før de har afsluttet deres kandidatgrad. Kandidatgraden skal dog være opnået inden startdatoen.
  • Ansøgere skal dokumentere en egnethed til forskning via vurdering af deres kandidatafhandling, publikationer eller akademiske anbefalinger for at vise, at de er i stand til at påtage sig den krævende opgave at skrive en ph.d.-afhandling.
  • Ansøger skal beherske akademisk engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Ansøgning
Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg stillingen” nederst på siden.

Vi råder dig til at have følgende dokumenter klar, før du begynder din online ansøgning:

  • Forskningsprojektbeskrivelse: Dette skal omfatte følgende: (1) forskningens mål, (2) større forskningsspørgsmål, (3) gennemgang af relevant litteratur, (4) metode, der skal anvendes i forskningen, og (5) en tidsplan, der viser hvordan alle programkrav vil være opfyldt inden for tre år. Projektbeskrivelsen skal uddybe værdien af det foreslåede forskningsprojekt med hensyn til dets relevans for eksisterende og fremtidig forskning på området. Det anbefales, at projektforslaget ikke overstiger 6 A4-sider (ekskl. bibliografi). Dokumentet skal være i Times New Roman, skriftstørrelse 12, afstand 1,5 med alle margener (højre, venstre, top og bund) indstillet til 2 cm
  • Curriculum vitae (højst 2 sider).
  • Dokumentation for uddannelse (eksamensbeviser og karakterudskrifter). Bekræftede kopier af originale eksamensbeviser og udskrifter (både bachelor- og kandidatgrad) på originalsproget og en autoriseret engelsk oversættelse, hvis de er udstedt på et andet sprog end engelsk eller dansk.
  • Karakterskala. En certificeret forklaring af karakterskalaen på originalsproget og en autoriseret engelsk oversættelse, hvis den foreligger på et andet sprog end engelsk eller dansk.
  • Ønsket vejleder. Navnet på en videnskabelig medarbejder, som du ønsker at få tilknyttet som ph.d.-vejleder. Du behøver ikke kontakte vejlederen, men blot angive forskeren i din ansøgning.
  • Motiveret ansøgning. Redegør for valget af Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet som værtsinstitution for det foreslåede projekt og skitser, hvordan projektet passer ind i fakultetets forskningsprioriteter (maks. 1 side).
  • Dokumentation af engelsk niveau. Dokumentation af engelsk niveau kan for eksempel dokumenteres ved en IELTS eller TOEFL-test.

Ansøgning, herunder artikler og bøger, skal være på dansk, svensk, norsk eller engelsk.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgningsprocedure
Efter ansøgningsfristens udløb udvælger den ansættelsesbemyndigede leder, med rådgivning fra ansættelsesudvalget, hvilke ansøgere der går videre til bedømmelse. Ansøgerne udvælges på baggrund af en overordnet vurdering af, hvilke ansøgere der bedst matcher fakultetets rekrutteringsbehov og de kvalifikationskrav, der fremgår af stillingsopslaget. Dette sker på baggrund af en samlet vurdering af ansøgerens uddannelsesmæssige kvalifikationer, kvaliteten af det indsendte forskningsforslag og dets relevans for fakultetets forskningsdagsorden samt andre relevante kvalifikationer (fx relevant erhvervserfaring, eventuelle tidligere videnskabelige publikationer mv.).
Alle ansøgere får umiddelbart herefter besked om, hvorvidt deres ansøgning er gået videre til bedømmelse af et fagkyndigt bedømmelsesudvalg. De udvalgte ansøgere orienteres om udvalgets sammensætning, og de får lejlighed til at kommentere sin bedømmelse.
En række kvalificerede ansøgere vil blive indkaldt til en samtale.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse som ph.d.-stipendiat sker i henhold til overenskomstaftalen mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC). Hvis du bliver tilbudt en ph.d.-stilling, får du overenskomstmæssig løn, og du har ret til et rådighedsbeløb under indskrivningen.
Ansættelse som ph.d.-stipendiat indebærer i følge overenskomsten, at den ph.d.-studerende har en arbejdsforpligtelse på op til 840 timer over den 3-årige periode uden ekstra løn. Arbejdsforpligtelsen kan f.eks. omfatte undervisning.

Generelle oplysninger om ph.d.-uddannelsen og krav kan findes her: https://jura.ku.dk/phd/english/applicants/

Yderligere oplysninger om ansøgningsproceduren kan fås ved henvendelse til Mette Overgaard, HR, e-mail: [email protected] - henvis venligst til ID nummer 211-1610/23-2H #1.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 29. februar 2024 kl. 23:59 CET.

Ansøgninger eller supplerende materiale modtaget efter denne dato vil ikke blive taget i betragtning.
Hvis alle de krævede dokumenter ikke indsendes, vil din ansøgning blive afvist.

Samtaler forventes at finde sted i midten af maj.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Torsdag den 29. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
21. maj 2024 76
20. maj 2024 79
19. maj 2024 80
18. maj 2024 81
17. maj 2024 83
16. maj 2024 82
15. maj 2024 79
14. maj 2024 80
13. maj 2024 77
12. maj 2024 78
11. maj 2024 77
10. maj 2024 79
9. maj 2024 79
8. maj 2024 80
7. maj 2024 76
6. maj 2024 72
5. maj 2024 77
4. maj 2024 77
3. maj 2024 71
2. maj 2024 79
1. maj 2024 80
30. april 2024 75
29. april 2024 72
28. april 2024 75
27. april 2024 78
26. april 2024 76
25. april 2024 64
24. april 2024 74
23. april 2024 69
22. april 2024 75
21. april 2024 77