Teknisk specialist til Amagerværket

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I dette job vil du få en vigtig rolle med at sikre, at vores kraftvarmeværk kommer til at køre endnu mere effektivt, så københavnerne nemt og billigt kan få fjernvarme og el. Hvis det er noget for dig, så skal du nok læse videre.

Team Support på Amagerværket understøtter blandt andet drift og vedligehold af vores kraftvarmeproces. Vil du hjælpe med at sikre anlæggets rådighed ved at understøtte og gøre vores vedligeholdelse mere effektivt?

Godt kendskab til vedligeholdelsessystematik for tekniske anlæg
Som teknisk specialist i afdeling Vedligehold på Amagerværket kommer du til at indgå i den løbende støtte til vores øvrige tekniske teams. Du vil have en vigtig rolle i at indgå i den overordnede prioritering, koordinering og systematiseringenaf vores vedligeholdelsesproces. Derudover kommer du også til at få til opgave at udvikle og forbedre vedligeholdelsesprocessen ved bl.a. at være med til at indføre mere tilstandsbaseret vedligehold, CBM.

Foruden disse spændende opgaver, kommer du til at deltage i koordineringen af overordnede vedligeholdelsesaktiviteter i samarbejde med vores håndværkere, teknikere, maskinmestre og ingeniører i de øvrige tekniske teams. Hvis du tænker det kunne være noget for dig, vil det også være muligt at deltage i praktiske opgaver indenfor tilstandsovervågning, CM.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte support til de øvrige teams indenfor fx:

  • Analyse af kritikalitet og tilstand af komponenterne i vores procesanlæg og benyttelse af dette i en risikobaseret tilgang til systematisk vedligehold
  • Benyttelse af eksisterende CM værktøjer til vurdering og prioritering af vedligeholdelse.
  • Faglig teknisk assistance ved afhjælpende vedligehold og deltagelse i RCM- og RCA-analyser
  • Teknisk faglig deltagelse i større projekter med input til krav, erfaringer og kvalitetssikring

I Team Support vil dine primære arbejdsopgaver omfatte

  • Bidrage til at indføre og koordinere mere CM
  • Håndtering af eksterne partneres arbejde og rapportering indenfor CM
  • Være med til at skabe overblik og prioritere opgaverne

Erfaren vedligeholdelsesmedarbejder som skaber overblik og gode relationer
Som teknisk specialist, kommer du til at have en bred snitflade med resten af Amagerværket, det er derfor vigtigt at du kan skabe gode relationer og trives i en rolle, hvor du dagligt har kontakt til mange kollegaer i driftsorganisationen på Amagerværket, og i øvrigt til hele organisationen.

Vi forventer at du har erfaring med at arbejde med procesanlæg. Derudover ser vi gerne at du har arbejdet systematisk med at forstå resultaterne fra et af de gængse NDT-værktøjer indenfor CM. Det kan f.eks. være vibrationsmålinger, termografering eller lignende, med fokus på drift og vedligeholdelse. Vi forventer også at du har kendskab til CBM-arbejde.

Vi forventer derudover, at du:

  • Har lyst til at få en masse ny viden og udvikling og vil deltage i kurser i opkvalificering i CM, CBM, RCM og andre relevante emner hvor det ønskes eller vurderes nødvendigt
  • Trives med at arbejde på tværs af faggrupper og kan lide at få ting til at fungere mellem vores forskellige teams.
  • Har kendskab til DCS-systemer
  • Kan skabe dig et overblik over vores processer via P&ID og lignende
  • Er rutineret bruger af MS Office pakken

10 engagerede kolleger er klar til at byde dig velkommen
Du bliver en del af Team Support, som består af 10 dygtige medarbejdere, som udfører forskellige tværgående tekniske og administrative opgaver og er bl.a. med til at sikre at vi kan opretholde en god rådighed for vores anlæg.

I teamet lægger vi vægt på den uformelle omgangstone, og du vil altid blive mødt at et friskt ”godmorgen” når du kommer - og du kan også regne med at folk her er hjælpsomme når du får brug for hjælp.

Der er løbende sociale arrangementer enten gennem personaleforeningen eller gennem firmaet.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 21. februar 2024.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Karsten R. Møller, Specialkonsulent, 27955224, [email protected] du spørgsmål til Team Support og ansættelsesforholdene, er du velkommen til at kontakte Monika Dyrbye, Teamleder, 27955049, [email protected]. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side

Vi forventer at afholde samtaler løbende, så hvis du vil have et lod med i puljen, så skynd dig at send din ansøgning afsted. Vi ser frem til at høre fra dig.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 25. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
14. juni 2024 77
13. juni 2024 76
12. juni 2024 74
11. juni 2024 75
10. juni 2024 72
9. juni 2024 74
8. juni 2024 74
7. juni 2024 76
6. juni 2024 72
5. juni 2024 71
4. juni 2024 75
3. juni 2024 75
2. juni 2024 76
1. juni 2024 78
31. maj 2024 79
30. maj 2024 79
29. maj 2024 78
28. maj 2024 75
27. maj 2024 75
26. maj 2024 77
25. maj 2024 82
24. maj 2024 81
23. maj 2024 82
22. maj 2024 78
21. maj 2024 76
20. maj 2024 79
19. maj 2024 80
18. maj 2024 81
17. maj 2024 83
16. maj 2024 82
15. maj 2024 79