Kedelspecialist til Amagerværket

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Så kan du blive en del af Danmarks største forsyningsselskab. HOFOR ejer og driver Amagerværket, hvorfra vi leverer fjernvarme til vores kunder i København og elektricitet til det nordeuropæiske el-marked. Som kraftværksejer spiller miljø og klima en vigtig rolle for os og vi arbejder for at fremtidssikre forsyningen til vores godt 600.000 fjernvarmekunder i København. Derfor har vi ombygget Amagerværket, så vi siden 2020 udelukkende fyrer med bæredygtig biomasse på værket. Du vil spille en vigtig rolle i arbejdet med systematisk vedligehold og implementeringen af Asset management.

Ansvarlig for strategisk vedligehold
Som specialist i Team Kedelanlæg får du teknisk ansvar for strategisk vedligehold af vores kraftværkskedler. Du kommer til at have et tæt samarbejde med resten af teamet, der består af 11 andre kolleger, som hhv. er specialister, håndværkere inden for el, maskinteknik og styring. I fællesskab bidrager vi til at sikre vores vedligehold og strategi på området.

Ud over det så vil du som kedelspecialist også beskæftige dig med maskindirektivet, teknisk lovgivning, risikovurderinger, dokumentation, forbedringsarbejde, styring regulering og overvågning, samt bidrage og stille krav til projekter.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter, at du:

  • Systematiserer og optimerer vedligeholdsprocedurer inden for kedelanlæg (RCM og REM)
  • Optimerer anlægsrådighed og virkningsgrad via analysearbejde og databehandling
  • Planlægger og leder større vedligeholdelsesprojekter i tæt samarbejde med kolleger
  • Supporterer teamets medarbejdere med teknisk viden og vejleder indenfor lovgivning (Maskindirektiv, trykudstyr, osv.)
  • Samarbejder over faggrænser med andre i teamet på daglig basis, samt med andre teams på værket

Teknisk forståelse og gode samarbejdsevner
Vi forventer, at du har en uddannelse som ingeniør eller maskinmester og erfaring fra et lignende job. Vi forestiller os, at du har en faglig viden inden for flere af følgende områder:

  • Generel viden om design, konstruktion og funktion af kedelanlæg
  • Lovgivning og myndighedskrav specielt i relation til drift og vedligehold af kedel- og fyringsanlæg
  • Planlægning og risikobaseret optimering af vedligehold (RCM, RCA, VH-planer)
  • Driftsoptimering, monitering og eftervisning af anlægsperformance
  • Materialer, herunder krybning, reparationer, svejsning og prøvning
  • Trykbærende udstyr, herunder lovpligtige vedligeholdelsesaktiviteter
  • Initiering af projekter og modtagelse/deltagelse i projekter

Som kollega og medarbejder er du engageret og servicemindet. Du får tingene til at ske og følger dine opgaver helt til dørs.

Du skal have lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde. Det er derfor også vigtigt, at du kan skabe gode relationer og trives i en rolle, hvor du dagligt har kontakt til mange kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Vi forventer, du kan kommunikere mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

43 dygtige kollegaer er klar til at byde dig velkommen
Du bliver del af sektionen, Procesanlæg der består af tre teams med i alt 43 dygtige kolleger fra flere faggrupper. Hverdagen i sektionen er kendetegnet ved, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Der er gode muligheder for efteruddannelse. Du vil referere til teamlederen for kedelanlæg.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 29. februar 2024. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Søren Lyngsø, Sektionsleder på telefon 2795 5136 eller [email protected] din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Torsdag den 29. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
17. maj 2024 83
16. maj 2024 82
15. maj 2024 79
14. maj 2024 80
13. maj 2024 77
12. maj 2024 78
11. maj 2024 77
10. maj 2024 79
9. maj 2024 79
8. maj 2024 80
7. maj 2024 76
6. maj 2024 72
5. maj 2024 77
4. maj 2024 77
3. maj 2024 71
2. maj 2024 79
1. maj 2024 80
30. april 2024 75
29. april 2024 72
28. april 2024 75
27. april 2024 78
26. april 2024 76
25. april 2024 64
24. april 2024 74
23. april 2024 69
22. april 2024 75
21. april 2024 77
20. april 2024 79
19. april 2024 79
18. april 2024 74
17. april 2024 72