Specialkonsulent der kan få AKB, Københavns strategi og pejlemærker ud og leve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Brænder du for at føre en strategi ud i livet og følge den til dørs med løbende målinger og dokumentation? Brænder du ligeledes for at bidrage til den grønne omstilling i den almene sektor? Og har du et stærkt analytisk blik for at gennemskue, hvad der virker/ikke virker, når man skal fra ord til handling og videre til effekt og værdi? Så er du måske den nye specialkonsulent i kab’s Kundecenter AKB, København, der servicerer et af hovedstadens største almene boligselskaber – Boligselskabet AKB, København.

AKB, København har i juni 2021 vedtaget en ny strategi frem mod 2030 og fire nye pejlemærker: Engagement, Naboskab, Grønt liv og Betalbare boliger. Strategien er i fuld gang med at blive oversat og formidlet ud blandt medarbejdere og beboerdemokrater. Det kommer til at kræve, at der bliver sat konkrete mål, målt på disse og løbende dokumenteret og lært af, hvad der virker – og hvad der ikke virker. Og alt dette skal ske i en stor, mangfoldig, passioneret og meget decentral boligorganisation.

Din nye hverdag som specialkonsulent
Du indgår i et team med to chefkonsulenter og en anden specialkonsulent i Kundecenter AKB, København. Du og den anden specialkonsulent løser opgaver sammen og hver for sig. Primært for AKB, København, men du vil også arbejde med projekter på tværs af kab-fællesskabet. Du refererer til kundechefen for kundecenter AKB, København.

Dit ansvarsområde bliver primært at arbejde med alle aspekter af strategi-implementering, men du får også ansvar for ét af pejlemærkerne: Grønt liv.
Opgaverne består blandt andet af, at:
  • Understøtte organisationsbestyrelsen i at arbejde med strategien og få den omsat til mål og handlinger på selskabsniveau
  • Understøtte organisationsbestyrelsen i at der bliver målt og dokumenteret på fremskridt, og at dette bliver koblet til FN’s verdensmål og BL Danmarks Almene Boligers årlige måling af disse
  • Indsamle og dokumentere erfaringerne – både de kvantitative og kvalitative – årligt til repræsentantskabet
  • Understøtte de lokale ejendomsledere, driftschefer og boligsociale ledere med at arbejde med strategien; både blandt medarbejderne, afdelingsbestyrelserne og beboerne – og understøtte deres behov og ønsker i dette arbejde
  • Selv at komme med nye og kreative ideer til tiltag, aktiviteter, kampagner, projekter og handlinger, der kan hjælpe strategien på vej
  • Eget ansvar for pejlemærket Grønt liv og tovholder på de øvrige tre konsulenters arbejde med de øvrige tre pejlemærker
  • Sikre inspiration og viden fra den lille og store omverden ift. at løfte alle godt på vej
  • Sammen med den anden specialkonsulent konstant at sikre, at strategien bliver formidlet, delt, forstået, oversat og levet i boligorganisationen – og omvendt, at de gode historier og resultater bliver delt med omverden
  • Sammen med de øvrige konsulenter at være tovholder på at arrangere temaaftener, områdemøder, seminarer for organisationsbestyrelsen, strategi-dage for afdelingsbestyrelserne, strategidage for ledelsesteamet, personaledage m.m.

Bare rolig – du får også god mulighed for sparring med dine nærmeste kolleger. Primært den anden specialkonsulent i teamet, men også fra kundechefen og de 2 chefkonsulenter – og fra studentermedhjælperen, som du også kan trække på i forhold til opgaverne.

Vores nye specialkonsulent:
  • Har en relevant kandidatuddannelse og erfaring med arbejdet med strategi-implementering, måling, analyse og dokumentation
  • Går hjemmevant til værks med strategi-arbejdet og har nemt ved at formidle og begejstre andre om vigtigheden i at arbejde med en strategi
  • Er udadvendt, relationsskabende og en dygtig formidler – både skriftligt og mundtligt
  • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og kan jonglere mange bolde i luften på én gang
  • Er en struktureret og procesorienteret projektleder
  • Er nysgerrig og opsøgende – både internt i organisationen og eksternt
  • Er idérig, tålmodig og vedholdende og kan koble de små skridt til den store strategi
  • Er god til at samarbejde og inddrage andre i løsningen af opgaverne – både kollegaer, de frivillige beboervalgte og beboerne
  • Brænder for at arbejde i en almen sektor og med frivillige beboervalgte, og at du motiveres af det vigtige i en solid ejendomsdrift og gode sunde boliger til alle.

Det er ikke et krav – men en fordel - at du kender til den almene sektor på forhånd.

Hvad tilbyder vi?
Du kan se frem til en spændende, afvekslende og udfordrende hverdag i kab-fællesskabet, hvor ikke 2 dage er ens. kab’s mission er at skabe rammer for et godt liv for beboerne i vores almene boligselskaber, som for dig vil sige boligselskabet AKB, København. AKB, København er et boligselskab, der går forrest i by- og boligudviklingen for at sikre, at hovedstaden også fremover er en by med betalbare boliger for enhver pengepung.

Løn, pension og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Du har gode mulighed for efteruddannelse, og vi sætter en ære i løbende udvikling af vores medarbejdere. Vi har en fantastisk kantine og en række gode medarbejderordninger.

Dit arbejdssted vil være vores nyopførte kab-hus på Enghavevej 81. Til tider vil der være møder i boligafdelingerne, som er placeret rundt omkring i hovedstadsområdet, og du skal også regne med enkelte møder om aftenen og i weekenden.

Lyder det som noget for dig?
Vi ønsker stillingen besat fra 1.3.2022 og glæder os til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om stillingen, så kontakt kundechef Helle Holsøe på tlf. 26 72 26 31 eller mail [email protected].

Vi glæder os til at få din ansøgning senest den 9.1.2022, og vi har 1. samtaler den 18.1.2022 – herefter en test – og 2. samtaler den 26.1.2022. Så send gerne din ansøgning via linket her på siden. Vi glæder og til at høre fra dig.

Hvem er vi?
kab har tradition for at gå forrest i udviklingen på by- og boligområdet, og vi sætter en stor ære i at levere administrationsydelser på højt niveau til de boligorganisationer, som vi administrerer. kab administrerer mere end 60.000 almene boliger, primært i hovedstadsområdet. Vi er en virksomhed i vækst, der arbejder for at skabe bedre boliger for alle. Vi gør det med engagement og med baggrund i et aktivt beboerdemokrati. Der er ca. 400 medarbejdere i kab og 1.600 medarbejdere i hele kab-fællesskabet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København SV

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til IT. Som vores nye studentermedhjælper kommer du til at understøtte IT-afdelingen med support af vores ca. 600 medarbejdere. Du bliver en del af et IT-team på 8 personer. Vi har et godt samarbejde, hvor vi i fællesskab løfter et betydeligt ansvar.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
17. juni 2024 15
16. juni 2024 15
15. juni 2024 15
14. juni 2024 16
13. juni 2024 16
12. juni 2024 18
11. juni 2024 20
10. juni 2024 19
9. juni 2024 18
8. juni 2024 18
7. juni 2024 19
6. juni 2024 17
5. juni 2024 19
4. juni 2024 20
3. juni 2024 19
2. juni 2024 22
1. juni 2024 22
31. maj 2024 26
30. maj 2024 26
29. maj 2024 26
28. maj 2024 25
27. maj 2024 27
26. maj 2024 26
25. maj 2024 27
24. maj 2024 27
23. maj 2024 28
22. maj 2024 29
21. maj 2024 30
20. maj 2024 31
19. maj 2024 32
18. maj 2024 32