Studentermedhjælper søges til Kompetenceudviklingsafdelingen, Institution Københavns Fængsler i [xxxxx] H...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København SV

Har du flair for administrativt arbejde, er god til skriftlig formidling, Office-pakken og gerne statistik? Og har du mod på at afholde samtaler med indsatte? Så er det måske dig Kompetenceudviklingsafdelingen på Københavns Fængsler søger som vores nye studentermedhjælper.

Institution Københavns Fængsler søger en studentermedhjælper med kompetencer inden for skriftlig formidling, IT og gerne sociologi eller lignende til Sektion 3, Kompetenceudviklingsafdelingen for klienter.

Om Sektion 3 - Kompetenceudviklingsafdelingen (KUA) samt Facility
KUA omfatter socialfaglig bistand, uddannelse, værksteder og arbejdspladser, som behandlingstilbud og programvirksomhed.
Facility omfatter vores it-medarbejdere, KF Service, Køkken, Bygningsvæsen og Teknisk afdeling.

For at opfylde Kriminalforsorgens overordnede princip om at støtte og motivere
klienter til at leve en kriminalitetsfri tilværelse efter løsladelse, er vores vision bl.a. at vejlede og udvikle klienterne, således at den enkeltes personlige, sociale og faglige kompetencer kommer i spil.

Om jobbet
Din arbejdsplads vil være på Vestre Fængsel. Arbejdsområderne spænder vidt, men vil være koncentreret omkring administrative opgaver, samtaler med de indsatte, skriftlig kommunikation, lejlighedsvise statistikopgaver samt andre opgaver i forhold til de indsatte.

Overordnet vil du komme til at beskæftige dig med følgende typer af arbejdsopgaver:

  • Afholde korte interviews med nyankomne indsatte, der har udenlandsk statsborgerskab.
  • Administrative opgaver i forhold til afdelingens drift.
  • Ad hoc-kommunikationsopgaver rettet mod ansatte og klienter, herunder opdatering af eksisterende materiale.
  • Ad hoc-praktiske opgaver som f.eks. planlægge og forberede møder.

Om dig
Vi forestiller os, at du er færdig med de første år af bachelordelen på en videregående uddannelse.

Dine it-kundskaber er gode, og du har forståelse for skriftlig formidling. Desuden er det en fordel, hvis du har kendskab til kvantitative og kvalitative evalueringsmetoder og lettere statistik.

Som person er du ansvarsbevidst, struktureret, selvstændig og initiativrig. Du skal have mod på at arbejde i en organisation, hvor dagsordenen ofte ændrer sig, fordi nye behov opstår. Derfor er det afgørende, at du er fleksibel, nysgerrig og optimistisk af natur.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig et job i en stor og anderledes organisation i en innovativ afdeling, som arbejder målrettet på at udvikle beskæftigelsen for de indsatte, og som har et stort fokus på personlig og faglig udvikling. Du vil få kollegaer, der lægger vægt på faglighed, engagement, og som har en humoristisk og åben omgangstone.

Arbejdstiden vil variere, men vil ugentligt ligge på ca. 15 timer og kan tilpasses i forhold til dine studier.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere.

Arbejdsstedet er Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1D, 2540 København SV.

Arbejdstiden vil variere, men vil ugentligt ligge på ca. 15 timer og kan tilpasses i forhold til dine studier.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til en af de ledige stillinger.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 6. marts 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt ultimo uge 10 og primo uge 11.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrativ konsulent Hanne Larsen på telefon 7255 1266.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, UngeKriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København SV
  • Mandag den 06. marts 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. maj 2024 20
14. maj 2024 20
13. maj 2024 20
12. maj 2024 23
11. maj 2024 23
10. maj 2024 23
9. maj 2024 21
8. maj 2024 21
7. maj 2024 18
6. maj 2024 17
5. maj 2024 17
4. maj 2024 17
3. maj 2024 19
2. maj 2024 19
1. maj 2024 22
30. april 2024 26
29. april 2024 24
28. april 2024 24
27. april 2024 24
26. april 2024 24
25. april 2024 23
24. april 2024 21
23. april 2024 19
22. april 2024 19
21. april 2024 18
20. april 2024 18
19. april 2024 18
18. april 2024 17
17. april 2024 19
16. april 2024 21
15. april 2024 20