Forretningsanalytiker med teknisk forståelse til Unilogin – Gør en forskel på et af Danmarks samfundskritiske it-syst...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Vil du bruge dine evner inden for it-udvikling til gavn for alle elever, institutioner og leverandører af undervisningsmidler? Motiveres du af at gøre en forskel og skabe værdi for samfundet? Så skal du søge stillingen som forretningsanalytiker i Unilogin-teamet.

Dine opgaver

Teamet har ansvaret for udvikling og vedligehold af Unilogin samt en række støttesystemer, Unilogin er en open source-baseret loginløsning, der kan anvendes af alle børn og forældre samt lærere og pædagogisk personale i dagtilbud og grundskoler.

Teamet består af forretningsanalytikere samt interne- og eksterne udviklere, Scrum Master og Product Owner. Du vil bidrage til både den første idé, realisering, afklaring af forretningsbehov, vedligehold og fejlfinding. Teamsamarbejdet gør, at du altid vil have nogen at sparre med. Du kommer til at arbejde med systemer, som skal bygges op fra bunden og vedligeholdelse af eksisterende systemer.

Dine kompetencer

Vi søger dig, der:

  • har en relevant uddannelse og gerne flere års erfaring inden for området
  • tager initiativ og forstår at sikre fremdrift
  • har stærke kommunikative evner - også skriftligt
  • besidder gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde i et agilt team, hvor du selv medvirker til at estimere, afklare og strukturere dit daglige arbejde. Viden om og erfaring med at arbejde agilt vil være et plus
  • interesserer dig for den forretning, der skal aftage produkterne og som gerne vil være med til at ”tegne” løsningerne
  • ønsker at indgå i et stærkt fagligt udviklingsmiljø, hvor vi løser opgaverne sammen.


Vi er en ambitiøs styrelse, der vil være de bedste!

I STIL er vi godt 30 agile teams, der har ansvaret for udvikling, vedligehold, applikationsdrift og infrastrukturdrift af Børne- og Undervisningsministeriets it-løsninger. Vi vil være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.

  • Både i teamet og i styrelsen får du mulighed for at gå i dybden og udvikle dig sammen med dygtige og engagerede kolleger i STIL, vores udviklingsleverandører og resten af Børne- og Undervisningsministeriet
  • Vi lægger vægt på, at vi har det sjovt sammen, og at der er plads til alle
  • Du vil indgå i et engageret og tværfagligt agilt team, hvor samarbejde er i højsædet
  • Du kommer til at arbejde i Sydhavnen med gode transportmuligheder til og fra Hovedbanegården
  • Vi tilbyder fleksibilitet omkring hjemmearbejde.


Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til den gældende AC-overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen evt. ske som specialkonsulent.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt – senest 1. august 2024. Arbejdsstedet er Styrelsen for It og Læring, Teglholmen 1, 2450 København SV.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende en sms til Product Owner Kaspar Høgdall Mølgaard på tlf.: 20 46 24 32, som herefter vil ringe dig op.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via linket i annoncen senest tirsdag den 30. april 2024.

Vi afholder løbende samtaler i maj.

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Om Styrelsen for It og Læring

Styrelsen for It og Læring er en styrelse under Børne- og Undervisningsministeriet. Med brug af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

STIL beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus.

Styrelsen for It og Læring (STIL) søger lige nu en forretningsanalytiker med teknisk forståelse til vores agile team i Kontoret for Log-in, Ungeindsatser og VEU i København. Hos os kommer du til at arbejde med udviklingen af Unilogin – Styrelsens eneste samfundskritiske it-system. Vi har ansvaret for hele systemets livscyklus – både frontend og backend.

I STIL får du en hverdag, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med andre dygtige it-specialister, testere og forretningsanalytikere. Vi har i teamet fokus på enkel anvendelse af vores løsning, løbende modernisering af infrastruktur, understøttelse af forretningsgange samt sikkerhed. Vi har et hyggeligt og uformelt arbejdsmiljø med en høj grad af fleksibilitet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København SV
  • Tirsdag den 30. april 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation i et digitalt univers? Vil du gerne have stor viden og indsigt i AI, hybridarbejde og andre tendenser inden for måden vi går på arbejde? Trives du med at få ansvar og mulighed for selvstændigt at drive processer? Så har vi et studiejob som måske er noget for dig! Om os.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. maj 2024 18
6. maj 2024 17
5. maj 2024 17
4. maj 2024 17
3. maj 2024 19
2. maj 2024 19
1. maj 2024 22
30. april 2024 26
29. april 2024 24
28. april 2024 24
27. april 2024 24
26. april 2024 24
25. april 2024 23
24. april 2024 21
23. april 2024 19
22. april 2024 19
21. april 2024 18
20. april 2024 18
19. april 2024 18
18. april 2024 17
17. april 2024 19
16. april 2024 21
15. april 2024 20
14. april 2024 21
13. april 2024 20
12. april 2024 22
11. april 2024 21
10. april 2024 22
9. april 2024 18
8. april 2024 17
7. april 2024 18