[xxxxx] søger en ansvarsbevidst og selvkørende Finance Business Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Synes du det er spændende at arbejde med budgetter, vil du være med at styrke styrelsens arbejdsgange i budgetafdelingen og udarbejde datadrevne analyser i snitfladerne mellem budgettering og drift? Så er du måske den konsulent, vi søger til Trafikstyrelsen.

Der er tale om en nyoprettet stilling, som indgår i et team med 10 andre medarbejdere, der løser en række opgaver inden for budgettering, gebyr-/afgiftsfinansiering, finanslov, ledelsesinformation, ad hoc analyser mv.

”Du ser løsninger hvor andre ser udfordringer – og får dem løst”
Tina, som er økonomichef, fortæller: ”I teamet og i Trafikstyrelsen er der mange spændende muligheder. Den enkelte medarbejder løfter i det daglige et stort ansvar og arbejder med mange forskellige opgaver. Vi arbejder tæt sammen, og er gode til at sparre med hinanden og sikre, at vi som team kommer i mål med vores opgaver. Det giver et godt sammenhold, faglig stolthed og en høj grad af arbejdsglæde i dagligdagen.”

Budget og analyse
Teamet er en del af styrelsens stabsfunktion, hvor vi prioriterer tværgående samarbejde, og du vil derfor få brede kontaktflader rundt i styrelsen i en funktion, der er placeret tæt på styrelsens direktion.

Vi har travlt, da der sker meget på styrelsens ansvarsområde – aktuelt er vi eksempelvis i gang med at opbygge sekretariatsfunktioner til betjening af mink-kommissionerne, der skal foretage vurdering af kompensationen som følge af nedlukningen af mink-erhvervet. Vi har samtidig brug for at styrke styrelsens budget- og analysearbejde i dybden – og her kommer du ind i billedet.

Du vil konkret skulle styrke teamets arbejde med at beskrive og udvikle arbejdsgange inden for budgetområdet, og herunder fungere som sparringspartner for både kolleger og chef ift. driften af faste, tilbagevendende opgaver. Du vil samtidig skulle etablere et tværgående blik for teamets faste opgaver, så du kan løse pludseligt opståede problemstillinger.

Dine væsentligste opgaver:

  • Beskrivelse og dokumentation af arbejdsgange
  • Udvikling af budget-fagområdet
  • Styrke sammenhængen mellem budgettering og aktiviteter, herunder særligt på styrelsens brugerfinansierede område
  • Ad hoc-opgaver

Din profil:
Vi forestiller os, at du:

  • Har nogle års erfaring med budgetarbejde – gerne fra det statslige område
  • Har en god forretningsforståelse
  • Er god til at se løsninger på komplekse problemstillinger
  • Kan spille konstruktivt, serviceminded og stærkt op mod kontorchefer og vicedirektører
  • Har stor systemforståelse
  • Har stort overblik, er struktureret og systematisk

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på 37 timer som fuldmægtig eller specialkonsulent. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Tiltrædelse snarest muligt.

Trafikstyrelsen – hvem er vi?
Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og vores mission er at skabe attraktive rammer for transport på bane, i luften og med kollektiv trafik. Styrelsens kerneopgaver på tværs af disse fagområder er regulering, godkendelser og tilsyn. Vi er en åben og udadvendt organisation placeret mellem det politiske niveau og branchens virksomheder.

Styrelsen er fordelt på lokationer i København, Viborg og på Bornholm. Du vil få arbejdssted i København, hvor vi har domicil på Kalvebod Brygge.
Ud over et varieret og udfordrende job, som kræver høj faglig kvalitet, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling samt udvikling gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver.

Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.Trafikstyrelsen.dk.

Trafikstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos økonomichef Tina Henriksen på 4178 0321.

Ansøgning
Send hurtigst muligt din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 7. november 2021.
Der vil blive anvendt tests i rekrutteringen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 07. november 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4