Rekrutteringsfirma

Senior Solution Consultant - Cloudhuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

DEDIKATION søger en Senior Solution Consultant med relevant erfaring fra konsulent- eller projektlederroller med ekstern kontaktflade til Cloudhuset A/S. Her kommer du til at spille en af hovedrollerne, når der skal implementeres best in class customer experience-løsninger hos nogle af de største brands i norden.

Du bliver en del af en ung virksomhed med kontor i Kødbyen i København, der allerede har haft fornøjelsen af at samarbejde med nogle af de største og mest anerkendte brands i norden om spændende projekter, der giver dem mulighed for at innovere og skalere. Blandt andet e-Boks, Tiger of Sweden og Kilroy Denmark.

Din rolle som Senior Solution Consultant
I stillingen som Senior Solution Consultant bliver du ansvarlig for implementeringen af markedets bedste customer experience-løsninger hos kunderne. Du kommer først og fremmest til at arbejde med løsninger, der er bygget op omkring Zendesk, som Cloudhuset A/S har et strategisk samarbejde med.

Din hverdag vil blandt andet bestå af at:
  • Drive implementeringer af Zendesk hos kunderne i en spændende og udfordrende rolle, der både dækker over løsningsarkitekt, projektleder og customer experience ekspert
  • Facilitere møder og workshops med kunder
  • Bruge din ekspertviden til at yde løbende rådgivning til kunderne
  • Analysere arbejdsgange og identificere behov hos kunder såvel som potentielle kunder
  • Agere projektleder på leverancer, der involverer Cloudhusets udviklere.

Vi forventer, at du hurtigt kan gå ind og tage ansvar i konkrete opgaver hos kunderne, og du vil naturligvis blive rustet hertil gennem et tilpasset onboardingforløb, der løber over dine første seks måneders ansættelse.

Kompetencer og egenskaber
Vi leder efter dig, der formår at kombinere din tekniske og forretningsmæssige forståelse i et sådan omfang, at du kan foreslå tekniske løsninger til kunderne, der understøtter deres forretningsmæssige strategi og målsætninger.
Derudover forventer vi, at du har/er:
  • +5 års erfaring i konsulent- eller projektlederrolle med ekstern kontaktflade
  • Lige dele teknisk kunnen og forretningsforståelse
  • Erfaring med implementering af forretningssystemer
  • Kendskab til webservices og API’er
  • Vant til at synliggøre forretningsværdi for flere organisationslag – herunder direktion og ledelse
  • Flydende i dansk og kan kommunikere på engelsk på forretningsniveau

Det en fordel, hvis du har:
  • Erfaring med HTML, CSS og eventuelt JavaScript
  • Erfaring med kundeservice- eller supportprocesser
  • Relevante projektledercertificeringer
  • Kendskab til ITIL og ITSM

For at lykkes i rollen som Senior Solution Consultant kræver det yderligere, at du har stærke analytiske evner såvel som fantastiske kommunikationsevner i både virtuelle og fysiske møder.
Som person ser vi gerne, at du er tiltrukket af den spændende, alsidige og til tider hektiske hverdag, der følger med konsulentrollen, og vi forestiller os, at du motiveres af at skabe fremdrift og resultater. I gruppesammenhænge er du ikke bange for at tage ansvar, og du søger typisk en ledende rolle. Derudover trives du i teknisk komplekse miljøer og kan nemt tilpasse dig forskellige typer af organisationer og systemlandskaber. Endeligt er du nysgerrig af natur og forstår at stille de rigtige spørgsmål for at kunne bringe din ekspertviden i spil og proaktivt hjælpe kunderne i rollen som deres trusted advisor.

En fleksibel hverdag med stor indflydelse
Cloudhuset A/S tilbyder et innovativt miljø med højt tempo og stor indflydelse på egen arbejdsdag. Du bliver en del af et mindre team, der brænder for at bygge langvarige relationer og skabe fantastiske resultater – internt såvel som eksternt.

En del af dine arbejdsopgaver kan varetages remote. Som udgangspunkt kan du forvente at arbejde en tredjedel ude hos kunderne, mens de sidste to tredjedele kan placeres hjemme samt på kontoret i Kødbyen, hvor du som minimum skal være to hele dage om ugen.

Med stillingen som Senior Solution Consultant følger en attraktiv lønpakke med mulighed for bonus.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Frode på tlf. 71 74 74 78. Opstart ønskes hurtigst muligt, ansøgninger behandles løbende og vi ansætter, så snart den rette kandidat er fundet.

Cloudhuset A/S
Cloudhuset A/S hjælper kunder i norden med at skabe fantastiske kundeoplevelser ved hjælp af teknologi. Vores strategiske samarbejde med best in class-leverandører gør, at vi stolt kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger, der sikrer langvarige relationer.

DEDIKATION – Hire for attitude, train for skills!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4