Studenter til analyse og politik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Har du lyst til at medvirke til, at Dansk Arbejdsgiverforening (DA) er en aktiv og toneangivende aktør på uddannelses- og integrationsområdet? Vi har brug for en superskarp og engageret studentermedhjælper med flair og interesse for at arbejde med tal og politik.

Hvad skal du arbejde med?

Du bliver en del af DA’s enhed for Integration og Kvalifikationer. Enheden har ansvaret for den politiske interessevaretagelse på uddannelsesområdet i bred forstand og for arbejdet med integration på arbejdsmarkedet. Du kommer til at udarbejde analyser om alt fra arbejdsmarkedstilknytningen for efterkommere og sprogkundskaber for nytilkomne flygtninge, til tilgange til erhvervsuddannelserne og virksomhedernes brug af efteruddannelse og kompetenceudvikling af deres medarbejdere. Dit arbejde som student spiller direkte ind i den offentlige debat og DA’s politiske interessevaretagelse, ligesom det ofte bliver gengivet i landsdækkende medier. Derfor forventer vi, at du føler ansvar for dit arbejde, da kvaliteten og troværdigheden af vores analyser er altafgørende.

Arbejdet som student i afdelingen er varieret, og det omfatter både analysearbejde og dataindsamling på uddannelses- og beskæftigelsesområdet, udarbejdelse af politikoplæg og notater til beslutningstagere samt kommunikation af DA’s politik. Du vil derfor få rig mulighed for at styrke dine analytiske evner og erfaring med politisk interessevaretagelse. Du får mulighed for selv at skrive kortere analyser og bidrage til præsentationer og politikoplæg, og vi lægger derfor vægt på, at du også kan formidle dit analysearbejde og finde den politiske vinkel i tallene.

Arbejdsopgaverne er med andre ord af varieret karakter, og det betyder, at du med tiden kan tilegne dig den type opgaver, du er mest interesseret i.

Vi forestiller os, at du:

  • har stærke analytiske evner, er lidt af en talhaj, og i stand til at se den gode historie og den politiske vinkel i tallene
  • interesserer dig for samfundsforhold med fokus på uddannelse og integration på arbejdsmarkedet
  • er i stand til at arbejde med store mængder information i omfangsrige datasæt fra blandt andet Danmarks Statistik og Børne- og Undervisningsministeriet
  • er god til at samarbejde og kan holde flere bolde i luften
  • har lyst til og flair for formidling af dine resultater
  • er kritisk i vurderingen af resultater, hvor tolkningen ikke altid er åbenlys
  • er i gang med en relevant videregående uddannelse, f.eks. stud.scient.pol., stud.polit., stud.oecon.

Om os:

Integration og Kvalifikationer beskæftiger sig med erhvervsuddannelser, voksen- og efteruddannelse og integration af flygtninge og indvandrere på arbejdsmarkedet. Området består af syv kollegaer med samfundsvidenskabelig baggrund og en student.

Enheden arbejder tæt sammen med DA’s øvrige enheder, ligesom alle studenter i DA også har et tæt samarbejde.

Vi lægger vægt på et stærkt fagligt miljø med en uformel omgangstone, hvor også det sociale aspekt er i fokus.

Mere om stillingen

Den ugentlige arbejdstid vil i gennemsnit være ca. 15-20 timer med mulighed for fleksibilitet i begge retninger. F.eks. med lavere arbejdstid i eksamensperioderne, ligesom der også kan være ekstraarbejde i perioder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer.

Spørgsmål om stillingen er meget velkomne. Kontakt chefkonsulent Sune Holm Pedersen på 3338 9244 ([email protected]).

Interesseret?

Så søg stillingen via linket til højre og vedhæft ansøgning og andre relevante bilag senest mandag den 29. august 2022. Vi forventer at afholde samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Mandag den 29. august 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Nu har du chancen for at ”låne” dette spændende job i omkring 8 måneder, når vores kollega skal på barsel. Brænder du for at arbejde med politikformulering og interessevaretagelse vedrørende regler og administrative forhold for internationale medarbejdere, så er det lige noget for dig. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5