Ambitiøs leder til studieindsatsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

ida jagter en engageret og ambitiøs leder, som kan fortsætte vores rejse med at få flere studerende til at blive medlem af Danmarks bedste fagforening og være med til at indfri idas ambitiøse målsætning om at blive 175.000 medlemmer i 2025.

Du skal være bindeleddet mellem idas Ungeområde og studiesatsningen og være med til at skabe bedst mulige vilkår sammen med universiteterne for at sikre, at ida er det naturlige valg for studerende med en IT, Naturvidenskabelig- og Teknisk uddannelse.

Læser du stadig videre på jobopslaget og tænker, at det kunne være noget for dig, så er du potentiel kandidat til at bliver ny kollega til 15 ambitiøse medarbejdere, som arbejder for at gøre studielivet og overgangen mellem studie og job godt for vores mere end 30.000 studiemedlemmer.

Dine opgaver

Vi søger en ildsjæl med et stort ’drive’, som kan holde mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket i en travl hverdag:

  • Projektstyre idas studiesatsning i tæt parløb mellem chefen og de til opgaven dedikerede 4 medarbejdere samt eksterne partnere.
  • Ansvar for kontakt til landets 8 tekniske- og naturvidenskabelige universiteter. Herunder:
    • Ansvar for nøglepersoner på universiteter, som kan sikre bedste vilkår for vores studerende og vores ansatte studieambassadører
    • Ansvar for studieaftaler lokalt på universiteter
    • Ansvar for at drive ida STEM STUDENTS (politiske talerør overfor studerende)
    • Videreudvikle studieområdet med kontinuerligt fokus på lancering af nye produkter for at sikre at ida er relevante i hele studietiden


Det forventes af dig

Studieområdet er et område, der arbejder med egentlige deadlines. Eksempelvis løber studiestarten af stablen på en bestemt dato og kan ikke flyttes. Der er derfor en forventning om, at du kan projektlede og ’tager projektet på dig’ og du ser dig selv mere som en handlings-person end som en metode-person.

  • Du er stærk på ledelse og forstår vigtigheden af samarbejde i et team
  • Du forstår mekanismerne bag et salg og de klart formulerede mål
  • Du er relations stærk og formår at arbejde med diversitet blandt mennesker og kan begå dig i en politisk organisation
  • Du har personlig gennemslagskraft og gode forhandlingsevner
  • Du har fleksibilitet – Jobbet vil i perioder indebære et stort arbejdspres og være præget af forandringer
  • Du kan skabe resultater gennem din ledelse og mestrer at træffe vanskelige beslutninger på stedet

Det får du i ida

I ida er vi en skøn blanding af familiefolk og studenter, unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen og internettet blev opfundet – og vi har brug for alle slags mennesker for at præstere bedst. Vi brænder alle for at skabe værdi for vores medlemmer og samfundet som helhed, og vi håber derfor også, at du vil søge jobbet uanset alder, køn og etnicitet.

I ida gør vi meget ud af at ”one size fits none”, således arbejder vi bl.a. fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder, team og opgavebehov. Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, samt en fremragende frokostordning.

I de værdimæssigt højere luftlag har vi et benhårdt princip om at understøtte FN's verdensmål for en mere bæredygtig fremtid, og det gør vi ved at sætte vores mange vidende medlemmers kompetencer i spil.

Du vil som leder blive ansat på individuel kontrakt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Afdelingschef for Ungeområdet Peter Borup på 20 65 75 90.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Hvis du kan se dig selv i både jobbet og som vores nye kollega, vil vi glæde os til at læse din ansøgning! Vores ansøgningsfrist er søndag d. 11. september 2022 kl. 23.59.

Jobsamtaler vil foregå fredag den 16. september og 2. samtale den 27. september.

Bemærk vi behandler kun ansøgninger modtaget i vores rekrutteringssystem. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5