[xxxxx] søger specialkonsulent til IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

AAB er beboernes organisation. Vores grundprincip er, at beboerne skal have størst mulig indflydelse på deres boligforhold. Siden 1912 har vi arbejdet med kvalitetsboliger på det almene boligmarked i Storkøbenhavn. Som medarbejder i administrationen vil du få 120 driftige, kompetente og glade kolleger, som i samarbejde med boligafdelingernes bestyrelser sørger for, at foreningen drives forsvarligt og professionelt.

Sammen med ITs fem øvrige kollegaer varetager du sagsbehandlingen og driften af IT. Du vil besvare mails og telefoniske henvendelser fra dine kollegaer i administrationen, samt brugerne fra vores webløsninger; bestyrelsesmedlemmer, ansøgere og beboere. Du vil være i tæt dialog med forskellige samarbejdspartnere hos kommuner, Landbyggefonden og leverandøren UNIK.
Vi søger en kollega med flair for IT, som sætter en ære i at drive et IT-system, rådgive og hjælpe vores brugere samt styrke samarbejdet på tværs i hele organisationen. Du bliver bindeleddet i administrationen og dets 10 superbrugere, der alle støtter IT i driften af Unik Bolig.

Arbejdsstedet er Boligforeningen AAB, Havneholmen 21, 1561 København V, få minutters gang fra Dybbølsbro station

Primære arbejdsopgaver

Du skal sammen med kollegaer i teamet sikre, at vi har en stabil drift af Unik Bolig, både klienten, der bruges i administrationen, men også sikre driften af vores tre webplatforme: Ansøgerweb, Bestyrelsesweb og Beboerweb.

Du står for at tilpasse og opsætte nye udlejningsaftaler i systemet, så vi overholder de gældende aftaler, der indgås med kommunerne.

Du står for løbende at kvalitetssikre, at vi indsamler og opbevarer data korrekt i systemet. Det skal være trygt for kollegaer at bruge data, vi opbevarer til forskellige formål. Vi bruger data til at vise vores boliger på Ansøgerweb, Bestyrelsesweb og Beboerweb, og vi deler data med Landsbyggefonden, der blandt andet bruges til at søge Boligstøtte for den enkelte lejer. Vi udarbejder løbende statistik om udlejning, som bruges internt til at tilpasse vores forretningsgange.

Du skal sammen med de 10 superbrugere sørge for, at der arbejdes mest effektivt i systemet. Det kan betyde tilpasning af de vigtigste forretningsgange, i forbindelse med drypvise lancering af nye versioner. Du skal sikre, at administrationens medarbejdere kan skrive og sende breve ud til lejere, ansøgere, medarbejdere i administrationen og eksterne samarbejdspartnere.

Du er i tæt dialog med leverandøren, hvor vi melder ind med fejl og mangler til supportafdelingen. Og du bliver en del af et stort sideløbende udviklingsprojekt, som vil blive lanceret de næste år. Dette vil kræve test af opsætning og ændring i de nuværende arbejdsprocesser.

Du vil stå for vedligeholdelse, og have det samlede overblik, af brugere og deres rettigheder og adgange til systemet. Det betyder vedligeholde af retningslinjer for brugeroprettelse/brugernedlæggelse af medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer. Dette skal ske efter de gældende regler for prokura og nye tiltag/krav, der stilles fra ledelsesteamet og revisionen.

Vi søger en kollega, der

  • brænder for at forstå forretningen og omsætte denne viden til understøttende funktioner i Unik Bolig
  • motiveres af at hjælpe brugere og trives i en travl hverdag med en stor kontaktflade til mange forskellige grupper i organisationen
  • er god til at lære fra sig og kommunikere med brugere på alle niveauer i organisationen
  • har en stærk interesse for IT
  • er struktureret, har ordenssans og kan prioritere opgaver, så de bliver løst til aftalt tid
  • kan udarbejde og fremlægge oplæg og forslag for IT
  • trives med deadlines

Det er en fordel, men er ikke nødvendigt, at du også har

  • kendskab til Unik Bolig
  • kendskab til SQL og kan lave dataudtræk

Derudover tilbyder vi:

  • Muligheden for at arbejde i en forening i forandring
  • Gode kolleger med en uhøjtidelig omgangstone
  • Mulighed for at sætte præg på egne opgaver
  • God frokostordning og en fleksibel arbejdsplads
  • Sundheds- og behandlingsforsikring
  • 37 timers ansættelse, inkl. frokost
  • Løn efter relevant overenskomst
  • Ansættelse snarest muligt.

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV og relevant bilag via ”Søg stillingen” til højre, vi indkalder løbende kandidater til samtale. Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke ansøgning og CV per mail.

Stillingen søges besat hurtigst muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rette kandidat

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef, Michael Storgaard på [email protected]

Hvem er Boligforeningen AAB

AAB er Danmarks ældste og største boligforening, fordi fundamentet er stærkt og solidt. Foreningen blev skabt ud fra nogle sunde værdier tilbage i 1912, og de værdier findes stadig den dag i dag. For eksempel skal boligerne være til at betale, og alt skal være ordentligt håndværk, der holder.

Fundamentet består også af lidt blødere værdier: Her er fællesskab, naboskab og tryghed. Og det kan andre boligforeninger også komme at sige, men vi har bare bevist det igen og igen. Nøglen til det hele er ansvar. At man både tager ansvar – og at man giver ansvar fra sig. Det er vigtigt for os, og det er en indstilling, der både findes hos den enkelte beboer, i bestyrelsen og ude i alle afdelingerne.

Eller sagt helt kort: AAB en boligforening, der bygger på et stærkt fundament. Både fysisk og i en lidt mere overført betydning.

Du kan møde nogle af vores kollegaer i AAB her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Onsdag den 15. februar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4