Konsulent til undervisningsevaluering og uddannelsesunderstøttelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du stærke analytiske kompetencer, teknisk flair og lyst til at arbejde med kvalitetsudvikling af Danmarks største uddannelse, pædagoguddannelsen? Så er du måske lige den kollega, vi leder efter.


Til sekretariatet ved Institut for Pædagoguddannelse på Københavns Professionshøjskole (KP) søger vi en konsulent til et barselsvikariat med start den 1. marts 2023 eller hurtigst muligt. Du bliver ansvarlig for drift og udvikling af undervisningsevalueringer på pædagoguddannelsen, ligesom du vil arbejde med analyser og formidling af uddannelsesdata. Sidst men ikke mindst bliver du en del af et stærkt hold af sekretariatskolleger, som sammen løfter administrative nøgleopgaver, der har stor betydning for uddannelsens studerende og undervisere.

Vi tilbyder:

  • Mulighed for at gøre en forskel for uddannelseskvaliteten og studiemiljøet for vores 6.000 studerende
  • Et stærkt arbejdsfællesskab, hvor dine kolleger og din leder har fokus på sparring, samarbejde og sammenhold
  • En arbejdshverdag i et inspirerende campusmiljø tæt på vores undervisere, forskere og studerende
  • Flextid og, når du er inde i din stilling, også mulighed for at arbejde hjemme.

Om jobbet
Som konsulent bliver dit primære arbejdsområde evaluering og analyser, og derudover vil du få ansvar for at løse forskellige uddannelsesunderstøttende opgaver.

Din hverdag kommer til at omfatte opgaver som at:

  • drive vores undervisningsevalueringssystem i tæt samarbejde med sekretariatskolleger og faglige ledere
  • analysere og formidle kvalitets- og evalueringsdata, så de kan danne grundlag for beslutninger og indsatser
  • koordinere og gennemføre surveys om uddannelsens udviklingsindsatser
  • administrere fremmøderegistrering på første studieår og andre administrative opgaver i vores læringsplatform (itslearning).

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse (fx scient.pol eller cand.soc), og du må gerne være nyuddannet.

Vi lægger vægt på, at du har:

  • en struktureret og selvstændig arbejdsform
  • veludviklede metodiske og analytiske kompetencer
  • gode evner til at sætte dig ind i nye systemer og arbejdsgange
  • stærke skriftlige kompetencer og kan kommunikere til forskellige målgrupper
  • gode samarbejdsevner og kan bygge stærke relationer til kolleger, ledere og samarbejdspartnere

Det er en fordel, hvis du har erfaring med SurveyXact, itslearning, Power BI eller Excel, som vil blive dine centrale arbejdsredskaber hos os.

Din arbejdsplads
Institut for Pædagoguddannelses sekretariat har 14 medarbejdere, som på forskellige måder understøtter pædagoguddannelsens medarbejdere, ledere og studerende. Vi arbejder med alt fra strategi og evaluering til økonomi og kommunikation.

Med cirka 6.000 studerende og 250 medarbejdere fordelt på Campus Carlsberg i København, Campus Nordsjælland i Hillerød og Campus Bornholm i Rønne, er pædagoguddannelsen på Københavns Professionshøjskole Danmarks største. Hver 3. pædagog, der dimitterer, er uddannet på vores institut.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 1. marts 2023 eller hurtigst muligt. Der er tale om et barselsvikariat frem til 31. oktober 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du ansættes som konsulent efter overenskomst for akademikere i staten mellem Skatteministeriet og en række AC-organisationer (AC-overenskomsten). Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Rikke Skovgaard Andersen på tlf.: +45 93564389.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 19-02-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 8 og 9.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4