Vil du være med til at sikre robusthed og beredskab i en samfundskritisk sektor?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du interesseret i at arbejde for at styrke robusthed og beredskab i en samfundskritisk sektor, og trives du i en dynamisk hverdag med stor variation i opgaver?

Så er stillingen som vores nye kollega i det sektorkoordinerende beredskab i Trafikstyrelsen lige noget for dig!

Hvem er vi?
Transportsektoren udgør en del af samfundets centrale nervesystem. Trafikstyrelsens cyber- og beredskabsteam understøtter og koordinerer beredskabsplanlægningen i sektoren, så mobiliteten kan opretholdes, når uventede kriser og hændelser udfordrer samfundet. I den seneste tid har det særligt været håndteringen af COVID-19, udløbere af den aktuelle situation i Ukraine samt et generelt øget fokus på at gøre sektoren robust, som har præget den daglige opgavevaretagelse.

Teamet fungerer som indgang for sektoren i forhold til større planlægningsopgaver og som koordinerende myndighed på transportområdet ved nationale hændelser. Trafikstyrelsen deltager som fast repræsentant i National Operativ Stab (NOST), der er det centrale forum for koordination af beredskabsindsatsen i den nationale krisestyringsmodel. Det forventes, at du som en af de faste beredskabsmedarbejdere indgår aktivt i dette beredskab.

Teamet er også ansvarligt for opgaver vedr. udpegning af kritisk infrastruktur og herunder – og i tæt samarbejde med sektoraktørerne – at sikre, at der er det rette niveau af risikobevidsthed og beredskabsplanlægning hos de aktører, der driver kritisk infrastruktur. For så vidt angår beredskabsplanlægning har teamet ligeledes en opgave i at ajourføre og træne gældende beredskabsplaner for enhedens virke i fx NOST.

Danmark har været berørt af en række større, komplekse kriser i de seneste år, som dels viser en ændring i det gængse risikobillede, men som også har vist et behov for skærpet opmærksomhed på forsyningssikkerhed og kortlægningen af forsyningskæder på tværs af sektorer. Dette er også et område, som beredskabsenheden beskæftiger sig med.

Teamets virke sker i tæt dialog med myndigheder og aktører i branchen og gennem tværsektorielt samarbejde med øvrige myndigheder – herunder ikke mindst i forhold til NOST. En væsentlig del af arbejdet består således i at opbygge og udvikle samarbejdet i sektoren om samfundsberedskab. Det samarbejde er en grundsten i Trafikstyrelsens evne til at adressere og håndtere de problemstillinger, som opstår inden for det samlede samfundsberedskab i dialog med politi- og forsvarsmyndigheder.

Cyber- og beredskabsteamet består af i alt fem dygtige generalister og en koordinator med forskellige baggrunde og fokusområder inden for cyber- og beredskabsområdet. Teamet er placeret i kontoret Security og Cyber, der også har ansvaret for sikkerhed (security) i luftfarten og i havnesektoren. Kontoret består i alt af 25 medarbejdere.

Din profil:

  • Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse
  • Du har interesse for samfundsrobusthed og beredskab. Kendskab til sikkerhedspolitik i bredere forstand også er en styrke
  • Du er analytisk stærk og formår at sætte dig ind komplekst stof og videreformidle det skarpt og afbalanceret både mundtligt og skriftligt
  • Du er en god holdspiller, som samtidig evner at tage selvstændigt ansvar for fremdrift på dine opgaver
  • Du er imødekommende og vant til at have en udadvendt rolle i forhold til eksterne aktører

Om du er erfaren eller nyuddannet er ikke afgørende for os. Vi er derimod interesseret i at høre, hvorfor lige du passer ind på denne stilling!

Som en del af dit virke skal du indgå aktivt i Trafikstyrelsens NOST-beredskab, hvilket indebærer, at du principielt skal kunne nå NOST (Glostrup) fra din bopæl med en times varsel. Det kan også forekomme uden for normal arbejdstid, hvor du er en af de medarbejdere i styrelsen, der i fællesskab står til rådighed. Aktivitet i NOST uden for normal arbejdstid honoreres særskilt.

Det er desuden et krav, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse til niveauet "HEMMELIG" gennem hele ansættelsesperioden.

Du kan forvente, at vi kan give dig:

  • et spændende og udfordrende job, som er rigt på udfordringer
  • engagerede kolleger samt et uformelt og velfungerende kollegaskab
  • en arbejdsdag, der rummer plads til fritid og familieliv

Trafikstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Alt det med småt
Stillingen er en fast stilling på 37 timer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Skatteministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen forventes i udgangspunktet besat på fuldmægtig-niveau.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos kontorchef Anders Windfeldt Jensen, tlf. 4178 0431, eller koordinator Stine Nørskov, tlf. 4178 0319.

Interesseret?
Hvis vi har fanget din interesse, så glæder vi os til at modtage din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer via styrelsens ansøgningsportal på Job (trafikstyrelsen.dk) senest d. 6. marts 2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Mandag den 06. marts 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4