Ledelsessekretær for direktionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at indgå i et tæt kollegialt samarbejde med de øvrige direktionssekretærer, der bl.a. organiserer og holder styr på mange møder og aktiviteter for vores direktionsmedlemmer? Er du struktureret, dygtig til at samarbejde og har sans for detaljen? Så er du måske den kollega, vi leder efter.

På Københavns Professionshøjskole (KP) er vi fælles om fremragende undervisning, og Ledelses- og Kommunikationssekretariatet har en helt central rolle i realiseringen af denne ambition. Som ledelsessekretær hos os bliver det i den sammenhæng din rolle at deltage i sekretariatets arbejde med at understøtte vores direktion på bedst mulig vis.

Om jobbet
Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med især dine fem kolleger i sekretær-teamet. Sammen tilrettelægger I betjeningen af rektor, tre dekaner samt to direktører, og hver især varetager I særlige ansvarsområder.

Din primære opgave bliver at organisere og holde styr på vores ressourcedirektørs mange møder og aktiviteter, herunder at styre kalender og sikre mødemateriale til de enkelte møder. Du skal i den forbindelse også samarbejde med kolleger i Ressourceområdet og i denne forbindelse særligt understøtte studiechefen.

Du skal desuden varetage kontakten til mange samarbejdspartnere, som kan være ministerier, kommuner, organisationer, råd, arbejdsgrupper og nævn, som direktionen har et tæt samarbejde med, og du vil få ansvaret for en løbende koordinering og planlægning af møder og kalender.

Blandt dine øvrige opgaver vil være praktisk tilrettelæggelse af chef- og ledermøder, men det kan også være andre større eller mindre arrangementer enten internt på KP eller med eksterne samarbejdspartnere. Desuden er der understøttelse af tværgående processer i organisationen og varetagelse af mail- og materialedistribution ud i organisationen. Andre opgaver er håndtering af rejseafregninger, fakturaer m.v. samt diverse administrative ad hoc-opgaver.

Om dig
I forhold til uddannelse og erfaring forestiller vi os, at du:

  • har en relevant uddannelse som f.eks. professionsbachelor i offentlig administration og/eller har erfaring med sekretariatsbetjening af en direktion
  • har erfaring fra arbejde i en stor, politisk ledet organisation og meget gerne inden for uddannelsessektoren
  • har solid erfaring med Office-pakken og Adobe Acrobat Reader
  • er stærk i dansk sprog og grammatik
  • har erfaring med IT-administrative systemer som fx RejsUd, IndFak, Emply eller lign. – alternativt at du er god til at sætte dig ind i nye IT-administrative systemer.

I forhold til dine personlige kompetencer lægger vi særlig vægt på, at du:

  • er god til at organisere, strukturere og har sans for kvalitet, og i det hele taget sætter en ære i at have styr på tingene
  • holder overblik og kan arbejde koncentreret, også når der er korte deadlines, du er presset og måske bliver forstyrret
  • er serviceminded og møder dine kollegaer og samarbejdspartnere med åbenhed, fleksibilitet og en løsningsorientereret tilgang
  • arbejder selvstændigt og er proaktiv og initiativrig.

Din arbejdsplads
Som medarbejder i Ledelses-og Kommunikationssekretariatet bliver du en del af et engageret arbejdsfællesskab. Vores væsentligste opgaver er at:

  • Sikre en effektiv betjening af rektor, direktionen og KP’s bestyrelse
  • Koordinere strategiudvikling og -opfølgning
  • Lede og organisere træfsikker intern og ekstern kommunikation med øje for målgrupperne, bl.a. med henblik på rekruttering til uddannelserne
  • Bidrage til ledelses‐ og organisationsudvikling og herunder kvalitetsudvikling af uddannelserne
  • Understøtte gennemførelse af beslutninger og smidig opfølgning
  • Bidrage til, at KP markerer sig udadtil og har et inddragende samarbejde mellem studerende, medarbejdere og ledere indadtil.

Vi er 40 medarbejdere i hele Ledelses-og Kommunikationssekretariatet fordelt i en kommunikationsenhed med 19 medarbejdere, en kvalitets- og analyseenhed med 6 medarbejdere og en enhed med konsulenter og sekretærer med 15 medarbejdere. Der er tilknyttet ledelse til hver enhed. Du bliver en del af et kontorfællesskab med de fem øvrige ledelsessekretærer.

Du refererer til sekretariatschefen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som ledelsessekretær med start den 1. juni 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen. Ansættelse sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdssted er som udgangspunkt Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Merete Ruager på tlf.: +45 30120814.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 02-05-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 18 og 19.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4