Personalejurist til HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til et alsidigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige mennesker? Vil du gerne arbejde med både håndtering af personalesager, udvikling af retningslinjer samt planlægning og koordinering af organisationsændringer? Så har vi måske en stilling til dig.

Om jobbet
Som personalejurist på Københavns Professionshøjskole (KP) bliver du en del af en stor, spændende arbejdsplads, der ligger i hjertet af Vesterbro. Du refererer til HR-chefen og indgår i et team bestående af tre jurister, der deler ansvaret for at rådgive og bistå KP’s fakulteter/områder på det personalejuridiske område. Vi har i KP et HR-partnerteam for hver af vores seks fakulteter/områder. Du vil indgå i to af disse teams, hvor du vil være ledernes personalejuridiske kontaktperson.

Din primære opgave vil være at bistå lederne med håndtering af konkrete personalesager. Som et led heri forhandler du med de faglige organisationer. Du yder også rådgivning og sparrer med lederne. Dette kan f.eks. være i forhold til forståelse af overenskomster, professionshøjskolernes stillingsstruktur og lovgivning på området.

Du samarbejder tæt med vores løn- og personalekonsulenter om implementering af nye overenskomster og bekendtgørelser og (når relevant) om besvarelse af henvendelser fra ledere og medarbejdere.

Derudover har du, sammen med resten af jurateamet, en vigtig opgave i at udvikle og opdatere KP’s personalepolitiske rammer og retningslinjer samt at sikre en god kommunikation herom på vores Intranet. Indimellem vil du lave oplæg om eller undervise i personalejuridiske regler og rammer.

Du vil blive en del af sektorens jura-netværk, der består af jurister fra alle danske professionshøjskoler, og du vil løbende have kontakt med relevante ministerier og styrelser.

Om dig
Du har en uddannelse som cand.jur. eller en anden uddannelse med en juridisk overbygning. Du har erfaring med eller interesse for det personalejuridiske område.

Vi forestiller os, at du:

  • har stærke samarbejdsevner og er løsningsorienteret
  • er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt
  • kan og vil bidrage til positive kollegiale samarbejdsrelationer og arbejdsfællesskaber
  • er fleksibel og trives med vekslende arbejdsopgaver og -mængder.

Erfaring fra uddannelsessektoren vil være et plus, men er ikke påkrævet.

Om os
HR består af knapt 30 medarbejdere, der understøtter hele Københavns Professionshøjskole. En arbejdsplads med over 100 ledere og godt 1800 medarbejdere.

HR er sparringspartner for direktionen, når det gælder organisationsudvikling/-ændringer og for lederne, når det gælder personalesager, rekruttering, onboarding, organisationsudvikling og arbejdsmiljø. Vi sikrer, at KP's personalepolitik, HR-rammer og vilkår løbende udvikles, så de både tilgodeser institutionens behov samt tager individuelle hensyn. Vi løser en række opgaver inden for løn- og personaleadministration og har ansvar for at levere HR-ledelsesinformation. Vi understøtter kompetenceudvikling, der bidrager til, at vores medarbejdere er klædt godt på til at undervise og til at arbejde med KP’s strategi.

Vi kan tilbyde:

  • Et spændende arbejdsmiljø i en stor, dynamisk organisation med mange muligheder og visioner, samt et stærkt arbejdsfællesskab
  • En mulighed for at være med til at præge det fremtidige HR, som en integreret del af Ressourceområdet og med fingeren på pulsen i forhold til fakulteternes udvikling og udfordringer
  • Mulighed for at få en god indsigt i det personalejuridiske område, hvor vi som selvejende institution følger de statslige overenskomster og regler, samt et godt kendskab til professionshøjskolesektoren
  • En arbejdsplads med god beliggenhed tæt på Carlsberg Station og med gode muligheder for at have tid til både et godt arbejds- og privatliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 1. august 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten mellem Skatteministeriet og en række AC-organisationer (AC-overenskomsten). Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer og for den rette kandidat vil der være mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Jette Lund på tlf.: +45 41897250.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 18-05-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 21-23.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4