Ledelsessekretær til læreruddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du god til at bevare overblikket, og har du samtidig sans for detaljen? Er du struktureret, dygtig til at samarbejde og sætter en ære i god planlægning? Så er du måske den nye kollega, vi søger.

På Københavns Professionshøjskole (KP) søger vi på Institut for Læreruddannelse en ledelsessekretær, som kan bidrage til vores administrative opgaveløsning, deltage i planlægning af vores møder og aktiviteter og være helt central i at få hverdagen til at fungere på en stor arbejdsplads.

Du bliver sammen med vores to andre ledelsessekretærer en central figur i forhold til ledelsesunderstøttelse af mødeafholdelse, kommunikation med medarbejdere og studerende, tilbagevendende administrative opgaver og arrangementer på uddannelsen.

Du vil i din hverdag have berøringsflade med mange kollegaer på instituttet og på tværs af organisationen og have samarbejdsflader med kollegaerne i vores institutsekretariat og læreruddannelsens ledelse.

Om jobbet
Dine primære opgaver bliver at:

  • Koordinere og planlægge møder for ledelsen internt på instituttet og med vores mange samarbejdspartnere, herunder kalenderplanlægning
  • Administrative opgaver i vores årshjul fx afregning af timeløn, vedligeholdelse af medarbejderlister, håndtering af rejseafregninger, fakturaer m.v.
  • Understøtte ledelsen i HR-opgaver i forbindelse med rekruttering m.v.
  • Praktisk tilrettelæggelse af større arrangementer og konferencer på instituttet, fx pædagogiske dage, informationsmøder og de studerendes dimissionsfejringer
  • Kommunikere med medarbejdere, studerende og eksterne samarbejdspartnere, herunder håndtering af fællespostkasse
  • Diverse administrative ad hoc-opgaver.

Om dig
I forhold til uddannelse og erfaring forestiller vi os, at du:

  • har en relevant uddannelse som kontoruddannet eller professionsbachelor i offentlig administration
  • har erfaring fra lignende arbejde i en stor, politisk ledet organisation
  • har solid erfaring med Office-pakken og Adobe Acrobat
  • er stærk i dansk sprog og grammatik
  • har erfaring med regnskabs- og IT-administrative systemer som fx RejsUd, IndFak m.v. – og at du er god til at sætte dig ind i nye systemer.

I forhold til dine personlige kompetencer lægger vi særlig vægt på, at du:

  • er god til at organisere, strukturere og har sans for kvalitet, og i det hele taget sætter en ære i at have styr på tingene
  • holder overblik og kan arbejde i en hverdag med mange mennesker omkring dig
  • er serviceminded og møder dine kollegaer og samarbejdspartnere med åbenhed, fleksibilitet og en løsningsorientereret tilgang
  • arbejder selvstændigt og er proaktiv og initiativrig.

Din arbejdsplads
Institut for Læreruddannelse har ca. 275 medarbejdere og har ansvar for læreruddannelsen, tegnsprog- og skrivetolkeuddannelsen, tekstilformidleruddannelsen, natur- og kulturformidleruddannelsen samt Nationalt Videncenter for Læsning.

Som medarbejder i sekretariatet på Institut for Læreruddannelse bliver du en del af et kollegialt arbejdsfællesskab med 19 kollegaer, som varetager generel ledelsesunderstøttelse, administration i forhold til uddannelser og forskning, mødeforberedelse samt understøttelse af en række strategiske projekter og policyrettede opgaver.

Du refererer til sekretariatslederen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som ledelsessekretær med start den 1. august 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Sekretariatets medarbejdere sidder både på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V og Campus Frederiksberg, Nyelandsvej 27-29, 2000 Frederiksberg. Du får arbejdsplads begge steder, men dit primære arbejdssted vil være på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Sanne Gunnersen på tlf.: +45 41898537.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 04-06-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23 og 24.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4