To studentermedhjælpere til at understøtte netværk for udvekslingsstuderende

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du initiativrig, fleksibel, imødekommende, god til at skabe netværk og sproglig kompetent? Kan du arbejde på tværs af Københavns Professionshøjskole? Så er dette måske studiejobbet for dig.

Om jobbet
Din opgave bliver at stå for integrationen af udvekslingsstuderende på KP.

KP modtager udvekslingsstuderende to gange om året fra samarbejdspartnere over hele verden.

Sammen med den anden studentermedhjælper er du involveret i udvekslingsstuderendes samlede udvekslingsforløb fra planlægning og gennemførelse af aktiviteter: fra ankomst og modtagelsen på KP, integration under udvekslingsophold og slutteligt evaluering af ophold og afrejse.

Opgaven med integration af udvekslingsstuderende omfatter etablering og opbygning af virtuelle og fysiske netværk for gruppen af udvekslingsstuderende, sociale aktiviteter såsom International Café.

Aktiviteterne er baseret på aktivitetsanalyse og gennemføres i overensstemmelse med gruppens forudsætninger og behov.

Dine kompetencer
Du har overblik, gode analytiske evner, er god til at samarbejde, arbejde systematisk, har mod på at arbejde selvstændigt med opgaverne og er stabil og pligtopfyldende.

Du har gode sociale kompetencer og er god til danne netværk og have øje for den enkelte i den store gruppe.

Du har gode kvalifikationer i både mundtlig og skriftlig kommunikation på dansk og engelsk. Du er vant til at kommunikere via fx FB, WhatsApp og Instagram. Du har gode IT-kompetencer, når det kommer til brug af Office-pakken, og du er parat til at anvende andre IT-systemer.

Du er studerende på en relevant mellemlang videregående uddannelse; gerne fra en af KP´s uddannelser.

Om os
Vi tilbyder:

  • Grundig oplæring
  • Godt arbejdsklima
  • Selvstændigt arbejde
  • Fleksibel arbejdstilrettelæggelse.

International Enhed er placeret på Campus Carlsberg på Hummeltorvet og varetager studieadministration i forhold til både udrejsende KP-studerende og indrejsende udvekslingsstuderende. Det tætte samspil og samarbejde i International Enhed befordrer et kreativt og udviklende arbejdsmiljø for studentermedarbejderne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start hurtigst muligt. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie.

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Charlotte Kristensen på tlf.: +45 51380361.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 11-06-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 24.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4