Har du lyst til at rådgive Trafikstyrelsens direktion og fagkontorer med diverse juridiske spørgsmål?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

I Trafikstyrelsen søger vi netop nu en kollega i Trafikstyrelsens Juridiske Sekretariat. Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med gode muligheder for at få personligt ansvar og kendskab til forskellige juridiske aspekter.

En typisk dag i Juridisk Sekretariat
Din typiske arbejdsdag i Juridisk Sekretariat vil primært bestå af kvalitetssikring, rådgivning og sparring samt håndtering og koordinering af interministerielle høringer. Du kommer til at rådgive styrelsens direktion og fagkontorer med mange forskelligartede juridiske spørgsmål. Spørgsmålene vil variere fra forvaltningsret til erstatningsret, databeskyttelsesret, selskabsret og kontraktret, hvorfor du vil have et tæt samspil med både fagjurister, specialister og medarbejdere i øvrigt på tværs af hele styrelsen.

Du vil indgå i sekretariatets generelle opgaveløsning, herunder blandt andet opgaver vedr. GDPR. Du vil komme til at arbejde på at ensarte og kvalitetssikre styrelsens forvaltningspraksis, regelproduktion og håndtere styrelsens kontraktstyring. Derudover kommer du til at yde sparring vedrørende både mindre problemstillinger og større tværgående juridiske sager på alle niveauer i organisationen.

Endvidere vil du være med til at videreudvikle styrelsens juridiske processer og den juridiske vidensdeling i styrelsen. Du vil også skulle bidrage til videreudviklingen af sekretariatets opgaver, funktioner samt optimering af Juridisk Sekretariats rolle internt.

De mangeartede og omfattende opgaver vil dermed bidrage til en dynamisk og alsidig hverdag. Jobbet vil give dig stor indsigt i løsning af og rådgivning om juridiske problemstillinger inden for forskelligartede fagområder samt indgående kendskab til forvaltningsret og den nationale lovgivningsproces.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • er nyuddannet jurist, har et par års erfaring eller er ved at færdiggøre dit speciale
  • er i stand til hurtigt at sætte dig ind i forskellige faglige problemstillinger
  • befinder dig godt med deadlines og uforudsete opgaver
  • kan bidrage til styring af processerne vedrørende vores juridiske arbejde på tværs af huset
  • er i stand til at formidle juridiske emner og problemstillinger, så alle kan forstå det

For at trives i rollen, er det desuden en fordel, hvis du interesserer dig for databeskyttelsesret.

Hvem er vi?
Juridisk Sekretariat er en del af styrelsens ledelsessekretariat, som også omfatter Kommunikation og Presse, Direktionssekretariatet, HR og Serviceenheden. Ledelsessekretariatet består af 22 fuldtidsansatte og ca. 9 studenter og fleksjobbere. Vi er en blandet flok, men med en overvægt af yngre kollegaer, der er i den første del af deres karriere.

Vi sætter stor pris på høj kvalitet, vidensdeling, god kollegial adfærd samt en arbejdsdag, der også giver plads til fritid og familieliv. Som kollegaer arbejder vi med en høj grad af indbyrdes sparring og vidensdeling, og vi har en uformel omgangstone, fokus på at løfte i flok, på individuel udvikling og med plads til et godt grin.

I Trafikstyrelsen er der rig mulighed for at lære kollegaer fra andre dele af styrelsen at kende. Vi har en aktiv personaleforening, som udover julefrokost og sommerfest blandt andet også arrangerer landskampe, koncerter, yogaundervisning m.m. Du kan læse mere om Trafikstyrelsen her.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Stillingerne vil blive besat på fuldmægtigniveau og er til besættelse snarest muligt.

Styrelsen ligger i et nyt og moderne byggeri centralt beliggende lige ved Dybbølsbro Station i København.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos kontorchef Lars Bang Meile på tlf. 2098 3307. Send gerne en SMS forinden for at aftale et tidspunkt.

Hvis du har spørgsmål til dagligdagen og udviklingsmulighederne for en fuldmægtig i Juridisk Sekretariat, kan du få mere at vide hos jurist Jens Wilken Devantier på tlf. 4178 0429.

Ved spørgsmål om personaleforhold, bedes du kontakte HR Partner Alberthe Sällberg på tlf. 4178 0400.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via Trafikstyrelsens ansøgningsportal senest den 20. juli 2023 klokken 23.59.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 30. Der kan blive anvendt i rekrutteringsforløbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Torsdag den 20. juli 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4