Er du vores nye administrative medarbejder og brænder du for struktur, orden og overblik?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

I Taksationssekretariatet i Viborg søger vi en ny administrativ medarbejder. Så motiveres du af ansvar, har overblik og er god til at arbejde sammen med andre? Så kan du blive en del af et supergodt team af dygtige kollegaer!

Dine arbejdsopgaver

  • organisere og journalisere sagsmateriale
  • koordinere og planlægge møder og besigtigelser
  • bestille overnatning, mødelokaler, forplejning og generel koordinering med eksterne aktører
  • besvare henvendelser på skrift og i tale pr. telefon
  • hjælpe til med rejseafregninger i RejsUd og honorarklargøring til løn
  • ekspedering af kendelser og lave materialesamlinger


En administrativ medarbejder siger om jobbet:
Som ny medarbejder vil du blive taget rigtig godt i mod. Der vil være en stejl læringskurve, men du vil få en grundig sidemandsoplæring. Du vil hurtigt få egne ansvarsområder i form af egne kommissioner, som du i samarbejde med din faste makker, som er jurist, skal servicere. Det er et spændende og afvekslende arbejde, hvor to dage sjældent er ens, og hvor man har mulighed for at sætte sit eget præg på sin arbejdsdag.”

Om dig
Du kan både være nyuddannet eller have et par års erfaring - vigtigst er dog, at du har lyst til at sagsbehandle, kan sikre fremdrift i dine opgaver og at du besidder de rette personlige kvalifikationer.

Du bliver en vigtig medspiller i et sekretariat med ”holdånd” og et godt sammenhold. Vi hjælper hinanden både indenfor samme fagområde og på tværs af teamene. På den måde lykkes vi bedst.

For at trives i rollen er det en fordel, hvis du er struktureret, har et godt overblik og kan formulere dig enkelt og klart. Du skal kunne lide at have mange opgaver i hånden hver dag og kunne arbejde både selvstændigt og i teams. Grundet samarbejdet med kommissioner, klagere og eksterne samarbejdspartnere forventes det desuden, at du er serviceorienteret.

Det er en fordel, at du har erfaring med Workzone eller lignende sagsbehandlingssystemer, ligesom du også har arbejdet med Excel, pdf og SmartPost m.m.

Om at arbejde hos os
Taksationssekretariatet er et sekretariat i Trafikstyrelsen. Vi er 4 jurister og 4 kontorfuldmægtige og en sekretariatschef. Kontoret ligger på Toldboden 2, 8800 Viborg.

Vi sætter barren højt – både når det kommer til opgaveløsningen, og når det kommer til arbejdsglæde. Vi hjælper hinanden i hverdagen og giver plads til forskellighed. Du skal have lyst til at arbejde på tværs af fagligheder og være klar til at lære nyt og udvikle dig.

Du får kollegaer, som er topmotiverede for at yde korrekt og effektiv sagsbehandling. Du vil opleve et stærkt drive i sekretariatet. Som nyansat får du en grundig oplæring, og vi arbejder hele tiden på at bliver bedre sammen. Det skal du have lyst til at bidrage ind i.

Vores kontor er opdelt i teams, hvor hvert team består af en administrativ medarbejder og en juridisk sagsbehandler. Teamet løser i fællesskab de opgaver, der knytter sig til de klagesager, der modtages primært i egne kommissioner.

Det vigtigt for os, at du får plads til både fritid og familieliv. Efter din opstart er der mulighed for hjemmearbejde i mindre omfang, ligesom du har flekstid og betalt frokostpause.

Løn og ansættelsesforhold
Din fuldtidsansættelse er med ansættelse senest den 15. september 2023. Ansættelsen sker efter gældende HK-overenskomst.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler. Der kan blive anvendt personlighedstest i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos Sekretariatschef Line Toftbjerglund Laursen på tlf. 4178 0527 eller e-mail [email protected]. Send gerne en sms inden og aftal et tidspunkt.

For spørgsmål om personaleforhold, kan du kontakte HR-Partner, Alberthe Lyk på tlf. 4178 0400.

Ansøgning
Send din ansøgning, eksamensbeviser og CV via Trafikstyrelsens ansøgningsportal hurtigst muligt og senest den 23. juli 2023, kl. 23.59. Vi holder samtaler løbende, dog senest i uge 30 på lokaliteten i Viborg.

Du kan læse mere om Taksationssekretariatet på vores hjemmeside: www.taksationssekretariatet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 23. juli 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation i et digitalt univers? Vil du gerne have stor viden og indsigt i AI, hybridarbejde og andre tendenser inden for måden vi går på arbejde? Trives du med at få ansvar og mulighed for selvstændigt at drive processer? Så har vi et studiejob som måske er noget for dig! Om os.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3