Bygningsstyrelsen søger en struktureret og detaljeorienteret kollega til supportopgaver – (fleksjob eller studenterme...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Er du en person der ikke er bange for at gribe opgaver store som små, og er du serviceminded med lyst til at bistå og supportere såvel ledere som medarbejdere, så har vi stillingen til dig

I Center for Udlejning leder vi efter en ny kollega, som kan hjælpe os med forskellige supportopgaver herunder journalisering af bl.a. lejekontrakter samt vedligehold af data i vores ESDH-system, Public 360. Derudover vil du få en vigtig rolle ift. at bidrage til, at hverdagen hænger godt sammen for både ledelse og medarbejdere. Stillingen er placeret i vores centerstyringsteam. Centerstyring er bindeled mellem centrets øvrige fagteams og arbejder for at styrke opgaveløsningen både internt i centret og på tværs af Bygningsstyrelsen.

Hos Bygningsstyrelsen har du mulighed for at få en karriere i en styrelse med ansvar for en af landets største ejendomsporteføljer. Da vi udlejer arbejdspladser til ministerier, styrelser, politi, domstole og universiteter, får du samtidig et styrket kendskab til hele centraladministrationen og et løbende indblik i statens aktiviteter på tværs af hele landet.

Dine arbejdsopgaver
I stillingen vil du få ansvar for forskellige support- og sekretariatsopgaver, og dine primære opgaver vil være følgende:

  • Journalisering af lejekontrakter samt andet juridisk forpligtende materiale
  • Vedligehold af data i vores ESDH-system, Public 360
  • Besvarelse af mails i vores fællespostkasse
  • Bistå med mødeindkaldelse i Outlook
  • Ajourføring af postlister

Ud over ovenstående opgaver kan du også komme til at hjælpe med diverse praktiske opgaver i centret som f.eks. at bestille forplejning til møder eller tage i mod nye kollegaer.

I stillingen refererer du til centerchef Thea Marie Dam, men du vil skulle hjælpe på tværs af Center for Udlejning og være i dialog med både kolleger på kontoret i Skanderborg og i København.

Dine kompetencer og kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig for os. Det vigtigste er, at du er fortrolig med almindeligt kontorarbejde så som at journalisere og lave mødeindkaldelser i Outlook. Derudover er det en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til ESDH-systemet Public 360.

I stillingen vil der løbende opstå forskellige ad-hoc opgaver så som at bistå med information til nye medarbejdere, finde dokumentation i vores digitale arkiver og lignende. Det er derfor vigtigt, at du er struktureret, har ordenssans og at du er meget detaljeorienteret. Det er desuden vigtigt, at du som person er proaktiv, åben og har lyst til at bidrage positivt til den gode stemning i centeret. Du vil i din oplæring få støtte til at planlægge dine opgaver, men du vil på sigt selv kunne planlægge en del af opgaverne.

Ansættelsesvilkår
For at bestride stillingen, skal du kunne arbejde ca. 10-15 timer ugentligt. Timerne ønskes placeret på 3 dage/uge, og arbejdet vil som udgangspunkt foregå fra vores kontor i København.

Det er i stillingen muligt at blive ansat som studentermedhjælp eller fleksjobber. Søger du som student, er det en forudsætning, at du er studieaktiv og kan fremsende dokumentation herfor. Søger du som fleksjobber er det en forudsætning, at du er fleksjobberettiget.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem staten og relevant faglig organisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ane Olsen på tlf. 41 70 12 47 eller e-mail [email protected]. Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 8. august 2023. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job/. Vi forventer at holde samtaler i uge 32 og 33 med forventet tiltrædelse pr. 1. oktober eller efter aftale.

Om os
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive, bæredygtige og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er og hvad vi gør, kan du gøre det HERog du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Tirsdag den 08. august 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4