Ansvars Underwriter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Deadline: 19.09.23

Vil du skabe lønsom vækst, og drømmer du om at arbejde med underwriting af mindre ansvarskunder? Så har du her en unik mulighed for at blive en del vores UW og Risk Management-miljø.

Da Protector Forsikrings portefølje er vokset hvert år siden etableringen i 2012, søger vi en dygtig og ambitiøs underwriter til primært Ansvar, men hvis du har erfaring med Transport og Motor, så er det en fordel. Protectors vision er at være udfordreren i forsikringsbranchen, som også kommer til udtryk i den måde vi arbejder på. Hos os har du mulighed for at være med til at påvirke vores måde at arbejde på, da kommunikationsvejen er kort. Vi er en meget agil organisation, hvilket giver gode muligheder for at justere og optimere på arbejdsprocesser og metoder.

Vores værdier ”Troværdig, Innovativ, Modig og Engageret” betyder meget for os i hverdagen. Derfor er det vigtigt at du kan identificere dig med disse og at du ønsker at udvikle dig endnu mere på alle fire områder.

Stillingen

Du vil blive en del af et team med en professionel tilgang til underwriting og risikostyring af erhvervskunder. Du skal være med til at sikre at Protectors portefølje udvikler sig ud fra vores mål ift. vækst og lønsomhed. Det er dig, der er det første trin i processen med at sikre, at kunderne får det, der efterspørges. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Underwriting af Ansvarskunder inden for SME-markedet
  • Koordinering af udbuds- og tilbudsprocesser inden for eget produkt og på tværs
  • Udstedelse af policer herunder løbende ændringer
  • Porteføljeansvar og kontrol af lønsomhed herunder fornyelser
  • Dialog, deltagelse og faglig sparring med vores kollegaer i Norden samt UK for faglig sparring og support
  • Tæt samarbejde med risikoingeniørerne og faglig sparring
  • Telefonisk kontakt til vores samarbejdspartnere og deltagelse i eksterne kundemøder stiller krav til imødekommenhed og lysten til samarbejde
  • Hvis nysgerrigheden er der, så udvide din viden indenfor Transport og/eller Motor ift. klausulering og vilkår

Kompleksiteten vil stige i kraft af din faglige udvikling.

Dit mindset

  • Du trives bedst i et præstationsmiljø med en høj performancekultur og ønsker at være en del af dette
  • Du er drevet af en entreprenør-ånd, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • Du er en “do-er”. Der er mange bolde i luften, mange forskellige opgaver og meget information der skal tygges igennem. En struktureret og effektiv tilgang til dit arbejde er alfa omega, så du derved sikrer konsistens og kvalitet i løsningen af dine arbejdsopgaver
  • En holdspiller som kan arbejde selvstændigt med en proaktiv attitude

Din profil

Du er muligvis kandidatuddannet eller forsikringsuddannet og arbejder i dag med forsikringer inden for Ansvar – eller har tilsvarende relevant erfaring – og med appetit på at lære et nyt marked at kende.

Lang erhvervserfaring eller anciennitet er ikke en nødvendighed, det kommer an på din person, herunder din nysgerrighed til at udvikle dig inden for forsikring.

Du har et ønske om at forstå hvad der efterspørges og bidrager med engagement i teamet. Din ansvarsfølelse gør, at du leverer til tiden og ikke er bleg for at udfordre dig selv for at skabe værdi for Protector og vores kunder. Du er lærenem, når vi taler om nye systemer og er professionel bruger af Office pakken herunder Excel.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Gode udviklingsmuligheder i et fagligt stærkt og kompetent team
  • En spændende arbejdsplads der stiller krav, men også tilbyder fleksibilitet
  • En sjov og uhøjtidelig hverdag med fokus på arbejdsglæde

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en fast stilling med en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og mulighed for præstationsløn. Lønnen modsvarer de krav, vi stiller til dig. Vi tilbyder gode kontorfaciliteter i Ørestaden tæt på motorvejen og med gode offentlige transportmuligheder. Opstart vil være hurtigst muligt.

Din ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig, og holder løbende samtaler. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Head of UW & Risk Management, Ivana Matas Hansen på 53822402 eller mail [email protected] eller UW Director Trine Trans på 50 60 48 94 eller [email protected]

Om Protector

Protector Forsikring blev etableret i 2004 og er et skandinavisk selskab, der er noteret på Oslo børs. Vi leverer forsikringer til erhvervslivet og til offentlige virksomheder og har siden etableringen haft en hurtig og rentabel vækst. I dag har vi over 500 ansatte og kontorer i Oslo, Stockholm, København, Helsinki, Manchester og London. Vores produkter distribueres gennem udvalgte forsikringsmæglere, og forretningsmodellen er den samme i alle lande. Protector varetager selv skadebehandlingen og har fokus på at give den bedste service til vores kunder og mæglere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Tirsdag den 19. september 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5