Erfaren projektleder til bygherrerådgivning og byggestyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at vedligeholde, drifte og udvikle udnyttelsen af ca. 140.000 m² bygningsmasse for en stor uddannelsesorganisation, der danner rammerne for videregående uddannelse af bl.a. sygeplejersker, lærere og pædagoger? Værdsætter du tværgående samarbejde på alle niveauer i en politisk styret organisation? Har du erfaring med at drive større byggesager og sidder bygningsreglementet på rygraden? Så findes dit drømmejob måske i denne nyoprettede stilling.

På Københavns Professionshøjskole (KP) tror vi på, at de fysiske rammer er afgørende for at skabe fremragende undervisning for vores studerende. Vi stræber efter en høj bygningsudnyttelse med vores studerende i centrum og en økonomisk, miljømæssig og socialt bæredygtig tilgang. I de kommende år skal vi tilpasse bygningsporteføljen, og KP har en stærk ambition om kritisk og nysgerrigt at udnytte vores bygningers muligheder til at højne kvaliteten af vores uddannelser. Derfor søger vi nu en ny kollega, der kan bidrage til at koordinere større og mindre bygge- og vedligeholdelsesprojekter gennem alle faser i en byggesag.

Din profil
Du skal kunne drive byggesager fra A-Z - fra programmering af byggeopgaver til selve udførslen af byggeriet. Din uddannelse er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en baggrund som f.eks. bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt eller lignende. Erfaring inden for bygherrerådgivning er en fordel, men ikke et krav.

Vi leder efter dig, som kan genkende sig i flere af nedenstående:

  • Har erfaring med bygherrerådgivning og byggeprojektledelse
  • Har erfaring med vedligeholdelse og bygningsdrift
  • Har erfaring med både renovering, ombyg og nybyg
  • Har kendskab til roller og processer i byggeprojekter
  • Har analytisk flair og god dataforståelse.

Derudover lægger vi vægt på, at du: 

  • er udviklingsorienteret, struktureret og selvkørende
  • er en god holdspiller, som værdsætter tværgående samarbejde på flere niveauer - lige fra drift til direktion
  • kommunikerer sikkert og præcist både skriftligt og mundtligt 
  • trives med at arbejde i en stor politisk styret organisation.

Om jobbet
Du bliver en del af en byggefaglig enhed bestående af bl.a. bygningskonstruktører, ingeniører og arkitekter. Du vil få en stor kontaktflade både internt på KP og eksternt med samarbejdspartnere, så det er vigtigt, at du er fleksibel og har gode samarbejdsevner.

Afhængig af dine kompetencer vil dine arbejdsopgaver f.eks. bestå i at: 

  • Strukturere og organisere vedligeholdelsesfunktionen, herunder fysiske bygningsgennemgange
  • Udvikling og implementering af drift- og vedligeholdelsesprogram
  • Varetage den daglige projektledelse i igangværende og fremtidige byggesager
  • Gennemføre udbud på rådgivning og håndværkerydelser
  • Gennemføre ombygningsprojekter internt på KP’s lokationer
  • Bidrage til udarbejdelse af en projektmodel for gennemførelse af byggesager.

Om teamet
Du vil blive ansat i teamet ”Udvikling og Projekt”, som hører til i afdelingen Facility Management. Du vil blive en del af et stærkt team, der arbejder helhedsorienteret og med særligt fokus på effektiv og sikker drift, enkle løsninger og høj faglighed. Vores team består af 12 medarbejdere, herunder arkitekter, ingeniører, konstruktører og antropologer. Opgaverne i vores team er mangeartede, bl.a. vedligeholdelse og digitalisering af bygningsdata, planlægning, styring og kvalitetssikring af ombygnings- og renoveringsprojekter, bæredygtige tiltag på KP’s campusser, skiltning og wayfinding, mv.

Om teamet siger vores kollega, Mathilde: ”Jeg synes, at der er stort fokus på og rum til faglig udvikling. Der er rigtig gode rammer for vidensdeling, og vi sparrer meget med hinanden i opgaveløsningen. Vi prioriterer teamudvikling højt – både fagligt og socialt”.

Om Facility Management
Facility Management har til opgave at drive, servicere og udvikle KP’s bygninger samt supportere KP’s studerende og ansatte. Vi er en afdeling, der spænder bredt fagligt over bygningsdrift, receptionistservice og udviklingsprojekter. Tonen er uformel, der er højt til loftet og kulturen er præget af faglig stolthed. Facility Management består af ca. 90 medarbejdere og er en del af Ressourceområdet på KP, sammen med HR, Økonomi, IT og Studieservice. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som specialkonsulent med start den 1. november 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Niels Christen Oksbøl Sonnichsen på tlf.: +4527640087.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 20-08-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 35 og 36.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4