Talstærk konsulent med interesse for arbejdsmiljø, arbejdsliv og sundhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Kan du bygge bro mellem tal, analyse og politik? Kan du udarbejde solide arbejdsmiljø- og sundhedspolitiske analyser? Kan du omsætte tal til historier, der giver genlyd i medierne og politisk? Og er du en holdspiller, der sammen med dygtige kollegaer, kan pege på de gode politiske løsninger, der understøtter private virksomheders indsats for at skabe et bæredygtigt arbejdsliv?

Så er det måske lige netop dig, vi søger efter.

Hvem er vi?
DA’s team for arbejdsmiljø og sundhed er sat i verden for at sikre, at de private virksomheder har de bedst mulige rammer for den lokale arbejdsmiljøindsats, og at virksomhedernes stemme bliver hørt i de store aktuelle samfundsdagsordener om livsstil, helbred og arbejde - et område med stor politisk bevågenhed.

Vi arbejder altid med udgangspunkt i solide analyser, som danner grundlag for vores politik, strategi og kommunikation.

DA er medlemsstyret, og vores politik bliver fastlagt i tæt samarbejde med vores medlemsorganisationer. Men derudover har vi en løbende og intensiv dialog med både myndigheder, politikere, journalister, forskere og fagbevægelsen for at nå vores mål.

Vi er et team på seks dygtige og engagerede kollegaer, som uddannelsesmæssigt spænder fra jurister til kemiingeniører. Vi lægger alle vægt på samarbejde, et stærkt fagligt og socialt fællesskab samt løbende udvikling af den enkeltes og teamets kompetencer.

Du vil blive en del af det faglige område i DA, som arbejder med overenskomstkoordinering, ansættelses- og EU-ret, konfliktløsning, EU og det internationale, samt arbejdsmiljø og sundhed.

Om stillingen
Overordnet bliver du omdrejningspunktet for teamets analysearbejde – og dermed helt central i forhold til at sikre, at der kommer tal og fakta ind i arbejdsmiljø- og sundhedsdebatten. Dit arbejde vil ske i tæt parløb med dine nærmeste kollegaer, og også i samarbejde med DA’s analyseteam, de statistiske konsulenter og kommunikationsmedarbejdere.

Konkret får du ansvar for at udarbejde solide analyser af forskellige arbejdsmiljø- og sundhedspolitiske emner såsom folkesundhed, sygefravær, arbejdsulykker m.v.

Du bliver ansvarlig for DA’s forskningspolitik – fra forskning til formidling og praksis. Du skal bidrage til, at forskningen sætter spotlight på de reelle udfordringer, som virksomhederne står med på kort og lang sigt samt leverer duelige forebyggelsesløsninger.
Du repræsenterer DA i eksterne udvalg, hvor vi drøfter bl.a. dataovervågning af arbejdsmiljøet, effektmålinger af arbejdsmiljøindsatsen, arbejdsmiljøøkonomi, de nationale og brancherettede arbejdsmiljømål m.v.

Om dig
Vi forestiller os, at du er cand.polit., cand.oecon., cand.scient.san.publ. e.l. med en stærk analyseprofil og relevant erhvervserfaring fra en politisk organisation, centraladministrationen, m.v.

Derudover:

  • er du en holdspiller, som motiveres af at finde fælles løsninger
  • er du god til at opbygge netværk internt og eksternt
  • synes du, at det er interessant og sjovt at arbejde politisk
  • er du idérig og tør udfordre det bestående
  • evner du at analysere store datasæt, komplekse problemstillinger og formulere duelige politiske forslag til forandringer
  • kan du lave skarpe analyser, som giver genlyd politisk og i medierne

Interesseret?
Søg via linket til højre og vedhæft CV, ansøgning og andre relevante bilag senest den 28. august 2023. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til politisk chef for arbejdsmiljø og sundhed Christina Sode Haslund på tlf. 29 20 04 82.

Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 36 og 2. samtale i uge 37. I forbindelse med 1. samtale vil du skulle besvare en case.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Mandag den 28. august 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4