Vi søger en erfaren generalist, der kan holde snor i komplekse jernbaneprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

I Kontor for Bane i trafikstyrelsen bidrager vi til at realisere jernbaneprojekter med stor samfundsmæssig betydning, fx Femernforbindelsen, udvidelse af metroen og Signalprogrammet. Hvis du er en erfaren generalist, der evner at styre komplekse processer og få samarbejdet mellem forskellige aktører til at gå op i en højere enhed, så kan du nu blive vores nye kollega.

trafikstyrelsen deltager i de store baneprojekter som sikkerhedsmyndighed og er dermed med til at sikre, at sikkerheden er i orden på nye jernbaneløsninger. Det indbefatter, at styrelsen fx godkender ny infrastruktur eller nye togsæt, inden de kan blive taget i brug. Vi har tekniske sagsbehandlere, som står for behandlingen af ansøgningerne, men din rolle som generalist er at binde alle dele i processen sammen, sørge for at udfordringer hurtigt bliver identificeret og håndteret og stå for dialogen med vores ansøgere, som tæller store aktører som DSB og Banedanmark.

Udover baneprojekterne har vi en række løbende udviklingsopgaver, du vil kunne stå i spidsen for. Det kan fx handle om at lede regelforenklingsprojekter, udarbejde beslutningsoplæg på baggrund af analyser eller minister- og departementsbetjening.

Vores nye kollega skal således kunne varetage og trives med forskellige typer af opgaver, men vil primært skulle bruge sin erfaring til at styre komplekse processer med forskellige samarbejdspartnere i mål.

Hvem er du?

For at lykkedes i stillingen forestiller vi os, at du:

  • har en akademisk baggrund med minimum 3 års relevant erfaring
  • er nysgerrig og har lyst til at sætte dig ind i nye områder
  • trives i en stilling som kræver, at du sætter dig ind i komplekse og tekniske problemstillinger
  • arbejder struktureret og tager ansvar for dine opgaver
  • har drive og gennemslagskraft og motiveres af at samarbejde med mange forskellige fagligheder.

Til gengæld får du en stilling med stort ansvar, en spændende og alsidig hverdag med faglige udfordringer og variation i opgaverne.

I Kontor for Bane bliver du en del af et team, der består af jurister og projektledere med forskellige kompetencer og erfaringsniveauer. Vi hjælper og sparrer med hinanden for at finde de bedste løsninger, ligesom vi samarbejder meget på tværs af kontoret. Hvis du motiveres af at lære fra dig og dele din viden, vil der derfor være gode muligheder for dette, som en af de erfarne generalister i teamet.

Du får derudover kolleger, som lægger vægt på, at vi skal have det sjovt samtidig med, at vi søger de bedste løsninger for vores opgaver. Vi interesserer os for hinanden og har en uformel omgangstone og et aktivt socialt miljø med fælles frokost, fredagsbar, DHL-stafet, sommerfest, julefrokost og ikke mindst en meget aktiv personaleforening.

Som arbejdsplads er det vigtigt for os, at vi har en god balance mellem arbejdsliv og privatliv med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Alt det med småt
Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer vil du blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder Anne-Sofie Foverskov på [email protected] / tlf. 41780502. Vil du lære Anne-Sofie lidt bedre at kende inden du søger stillingen kan du læse hendes historie her: Fra fuldmægtig til teamleder (trafikstyrelsen.dk).

Interesseret?
Har vi fanget din interesse? Så skal du sende din ansøgning og CV inkl. eksamensbeviser via trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk senest søndag den 17. september 2023.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 38 og 39. Der vil blive anvendt test i forbindelse med ansættelsesforløbet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3