Konsulent til brobygning på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at bygge broen fra ungdomsuddannelserne til professionsuddannelserne stærkere? Har du stort kendskab til ungdomsuddannelserne og erfaring med at sikre både stærk implementering og fremdrift i indsatser? Så se lige her!

Elever skal stifte bekendtskab med professionsuddannelserne i løbet af deres ungdomsuddannelse. Den mission har vi sat os for på Københavns Professionshøjskole (KP). Derfor har vi over de seneste år oprustet stort på både brobygningsindsatser og samarbejde med ungdomsuddannelserne. Nu er vi klar til at skalere indsatserne og styrke samarbejdet endnu mere - og til det har vi brug for dig.

Om jobbet
Vi søger en konsulent til vores brobygningsteam, som især skal stå for at koordinere samarbejdet og styrke implementering. Vi har brug for en kollega, som kan:

  • koordinere samarbejde om brobygning internt på KP med vores vigtigste samarbejdspartnere og i sektoren, fx Studievalg Danmark og ungdomsuddannelserne
  • udvikle brobygningsområdet på KP sammen med vores brobygningsteam
  • løbende evaluere og kvalitetssikre brobygningsindsatserne
  • planlægge og i samarbejde med teamet afholde netværksmøder med centrale aktører fra ungdomsuddannelserne og de øvrige samarbejdspartnere
  • bidrage til at drive brobygningsindsatser sammen med resten af teamet
  • arbejde med den strategiske udvikling af stærkere internt og eksternt samarbejde om brobygningsområdet på KP.

Om dig
Den rette til stillingen vil have en lang videregående uddannelse inden for et relevant område. Vi forestiller os, at du eksempelvis kunne være en erfaren konsulent fra uddannelsesverdenen, eller en underviser fra gymnasiesektoren, som har erfaring med brobygning/projektledelse. Du skal derudover kunne nikke til de fleste af disse kompetencer og erfaringer:

  • Erfaring med proces- og projektledelse i komplekse organisationer
  • Stærke formidlingskompetencer på skrift, fx erfaring med at lave ledelsesinformation, indstillinger og notater
  • Stærk mundtlig formidler, fx erfaring med at håndtere og facilitere forskellige mødetyper, præsentationer og andre formidlingsaktiviteter
  • En mester til at få samarbejde på skinner
  • Forstår at begå sig i en politisk organisation med mange kringelkroge
  • En rigtig god kollega, som både kan arbejde sammen med teamet og selvstændigt på teamets vegne
  • Viden om og stort netværk i ungdomsuddannelsesverdenen.

Dine samarbejdspartnere og kollegaer
Brobygningsteamet består i dag af en konsulent på fuldtid og tre studievejledere, som arbejder delvist med studievejledning og delvist med at udvikle og drive KP's brobygningsindsatser. Over det seneste år har teamet udviklet en række nye indsatser, som vi nu er klar til at skalere og implementere stærkere. Vi er nemlig klar til at invitere endnu flere samarbejdspartnere fra ungdomsuddannelserne ind på KP. Teamet er forankret i Studievejledningen, som er en afdeling med 20 faste medarbejdere placeret i Studieservice i KP's Ressourceområde. Arbejdet med brobygning foregår i et godt samarbejde med de enkelte uddannelser, kommunikationsafdelingen og ledelsessekretariatet på KP. Din rolle i teamet vil i høj grad blive at stå for det strategiske og koordinerende arbejde med at styrke samarbejder både internt og eksternt og udbrede kendskabet til KP's brobygningsindsatser.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som AC-fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af erfaring og kompetencer med start den 1. december 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799 København.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Kristina Bæk Oldrup på tlf.: 51632849 eller afdelingsleder Anine Skjøt Møller på tif.: 24234443.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 01-10-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 41.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5