Analytiker til Danske Erhvervsakademier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at øge erhvervsakademiernes gennemslagskraft på det politiske landkort, og tydeliggøre de erhvervsrettede videregående uddannelsers betydning for vækst i Danmark? Kan du gennemføre solide analyser og opbygge datamæssige beredskaber? Har du et skarpt blik for, hvordan data og analyser kan understøtte politisk interessevaretagelse? Så opfordrer vi dig til at søge stillingen som analytiker i sekretariatet for Danske Erhvervsakademier.

Om arbejdspladsen

Danske Erhvervsakademier (DKEA) er en interesseorganisation for de otte danske erhvervsakademier. Erhvervsakademiernes fremmeste opgave er at udbyde erhvervsrettede og praksisbaserede videregående uddannelser af høj kvalitet og relevans - særligt til gavn for den private SMV-sektor.

DKEA har til ansvar at styrke erhvervsakademisektoren og fremme erhvervsakademiernes interesser, skabe øget samarbejde og synlighed samt sikre gode vilkår for uddannelserne. I de kommende år kommer vi især til at arbejde fokuseret på at opbygge det politiske og datamæssige beredskab, så vi kan agere hurtigt og slagkraftigt i det politiske landskab.

Aktuelt har vi netop rekrutteret en ny direktør til sekretariatet, der i et tæt samarbejde med bestyrelsesformandskredsen og rektorkollegiet skal sætte en ny strategisk retning og flytte organisationen ’Danske Erhvervsakademier’ til det næste niveau.

Til at understøtte og drive dette arbejde, søger vi en kollega, der vil indgå i et dynamisk og samarbejdsorienteret team, der kan levere resultater og løsninger med høj kvalitet for øje.

Alle medarbejdere i sekretariatet for Danske Erhvervsakademier inddrages i udviklingen af en proaktiv sekretariatsfunktion, hvor opgaverne kommer til at spænde fra politikudvikling, analyse og interessevaretagelse over udviklingsorienterede projekter til sekretariatsbetjeningen af bestyrelsesformandskredsen og rektorkollegiet.

Om jobbet

Som analytiker vil du spille en nøglerolle i opbygningen og vedligeholdelsen af et solidt datagrundlag, der kan bruges i foreningens beredskab og som analytisk grundlag i foreningens interessevaretagelse.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Udarbejdelse af analyser, effektmålinger og evaluering af EA-sektorens værdiskabelse
  • Udformning af databaserede ledelsesinformationer, indstillinger, beslutningsoplæg og notater
  • Etablering af et analytisk grundlag som grundlag under foreningens interessevaretagelse
  • Bidrage til udvikling og vedligeholdelse af databeredskab mhp. formålsdrevne rapporter og benchmark på sektorniveau, der kan underbygge erhvervsakademiernes mærkesager

Om dig

Du har en struktureret tilgang til data og datafremstilling og er vant til at omsætte data til brug for analyser, pressehistorier og til politisk interessevaretagelse. Du er analytisk stærk og velfunderet inden for diverse analyse-, dataindsamlings- og evalueringsmetoder. Om du har få eller mange års erfaring, er mindre vigtigt, så længe du har energi og lyst til at være med til at opbygge et stærkt og dynamisk sekretariat, der kan levere på højeste niveau.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse, som har udstyret dig med solid forståelse for analyser, tal, statistik og formidling af databaserede informationer og rapporter
  • Selvstændigt kan drive både mindre og større kvalitative og kvantitative analyser inkl. databehandling og udledning af centrale tendenser og pointer
  • Ser sammenhænge og tænker i helheder
  • Bidrager til at kvalitetssikre og evt. projektstyre analyser med ekstern bistand
  • Har erfaring med forskellige analyseværktøjer, fx Power BI og er hjemmevant i Excel

Hvor

Du får base i DKEA’s sekretariatet, der pr. 1. december flytter ind i nyt kontor i Vester Voldgade 109, med DA og interesseorganisationerne fra de andre uddannelsessektorer som nærmeste naboer.

Vi er et lille team, der på sigt vil bestå af 5-7 medarbejdere. Et godt arbejdsmiljø er afgørende for vores team, og vi sætter åbenhed, klare udviklingsmål, samarbejde og sparring højt, og vi involverer gerne hinanden for i fællesskab at nå de bedste løsninger og resultater. En god tone, ærlig kommunikation og feedback samt fleksibilitet er nøgleelementerne for trivslen i sekretariatet.

Interesseret?

Vi ønsker stillingen besat senest 1. januar 2024 (og gerne før). Ansættelse sker på individuel kontrakt på overenskomstlignende vilkår i henhold til gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet (ny løn) for statslige ansatte. Arbejdstiden er 37 timer/uge.

Ansøgningsfristen er den 12. november 2023. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Din ansøgning, CV og anden relevant dokumentation bedes sendt via QuickApply. BEMÆRK: Kontrollér, at du angiver den korrekte mailadresse, da det er til denne, al kommunikation vil foregå. Du får en kvittering for afsendt ansøgning på skærmen og ikke pr. mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Stefan Lezuik på tlf. 2636 2196. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Alle kvalificerede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4