Procesorienteret konsulent med systemforståelse til Studieservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du systemstærk og god til at skabe sammenhængende arbejdsgange? Kan du lide at arbejde med logik, systemer og data? Har du stærke samarbejds- og kommunikationsevner og evner at udarbejde processer, som giver mening for brugerne? Så er du måske vores nye kollega.

I Studieservice for læreruddannelsen har vi de senere år arbejdet i et nyt studieadministrativt system, esas. Vi har lært meget og er optaget af i endnu højere grad at skabe ensartede, tidsbesparende og systemunderstøttede arbejdsgange i vores studieadministrative drift. Her kommer du ind og får en central rolle i at understøtte dine kollegaer i dette arbejde.

Om jobbet
Som vores nye konsulent bliver du en nøgleperson i hele Studieservice for læreruddannelserne, fordi du skaber rammerne og processerne omkring den digitale understøttelse af vores studieadministrative arbejde. Det er dig, der har overblikket over, hvordan vi bruger systemerne i dag, og hvordan vi kan bruge dem i fremtiden, så du og dine kollegaer har ensartede, effektive og fagligt hensigtsmæssige arbejdsgange.

Du kommer til at arbejde med end-to-end overblik over processer og strukturer i esas og får en vigtig opgave med at udpege processer, der skal forbedres, dokumenteres eller have særlig opmærksomhed. Dit primære blik bliver på udviklings- og koordineringsopgaver, men du vil i høj grad komme frem til løsningerne gennem deltagelse i driftsopgaver.

Et fokus i dit arbejde bliver også at sikre korrekte data i systemet, og du vil få det overordnede ansvar for udvikling af arbejdsgange til at understøtte dette. Du vil i høj grad være den, der samler trådene og har det samlede overblik over systemrelaterede udfordringer og løsninger i samarbejde med kolleger og ledelsen i Studieservice. Du arbejder selvstændigt med opgaverne, men sparrer løbende med dine kolleger og andre specialister som dig, så vi følger de allerede etablerede arbejdsgange og retningslinjer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Understøttelse af kollegernes arbejde gennem udvikling og forankring af de studieadministrative processer i esas
  • Udarbejdelse af arbejdsgange og vejledning i anvendelsen af digitale løsninger
  • Planlægning og udførelse af kontroller af datamaterialet.

Du vil primært være fokuseret på arbejdet i Studieservice for læreruddannelsen, men også være en betydningsfuld medspiller i forhold til at skabe en fælles forståelse af administrative processer på tværs af studieservice.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en lang videregående uddannelse og nogle års erfaring fra en stilling som f.eks. procesleder eller koordinator. For at få succes i stillingen er du god til at se og skabe sammenhængende arbejdsgange, du er systemstærk og har stærke samarbejds- og kommunikationsevner.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • er selvstændig, samarbejdsvillig, initiativrig, serviceminded og hjælpsom
  • er skarp til at prioritere egne eller kollegaers opgaver – også når der er travlt
  • kan skabe og bevare overblik og oversætte dette i form af procesbeskrivelser
  • har gode formidlingsevner og kan vejlede studerende og kollegaer både i tale og på skrift
  • har erfaring med dataarbejde og/eller statistik, og sandsynligvis er du en haj til Excel eller har lyst til at blive det.

Kendskab til uddannelsesverdenen, erfaring med studieadministrative systemer som fx esas, WISEflow, ESDH eller tilsvarende vil være en fordel, men er ikke et krav.

Om os
Københavns Professionshøjskole er en af hovedstadsregionens centrale uddannelsesinstitutioner. Vi leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet og har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet. Vi har ca. 20.000 grunduddannelsesstuderende og udbyder 22 grunduddannelser og 40 diplomuddannelser.

Studieservice har ca. 165 medarbejdere fordelt i 7 afdelinger. Vi varetager opgaver inden for studieadministration, studievejledning, SU og optag, eksamens- og praktikadministration, international udveksling, uddannelsesjuridisk bistand, skemalægning, projektledelse og ledelsesinformation.

Vi tilbyder:

  • Et stærkt arbejdsfællesskab med kollegaer i og uden for Studieservice
  • En spændende arbejdsplads i udvikling
  • Selvstændighed i opgaveløsningen
  • Flekstid og mulighed for hjemmearbejde
  • Et job med plads til nye idéer til optimering af arbejdsprocesser.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som konsulent med start den 1. februar 2024 eller snarest muligt. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kristine Louise Meesenburg på tlf.: +4551148924.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 07-12-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 50 og 51.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Torsdag den 07. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4