Studentermedhjælper søges til udvikling af datagrundlaget for byggeprojektporteføljen i Center for Byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Bygningsstyrelsen søger en studentermedhjælper, der har lyst til at styrke brugen af data i vores byggeprojekter, og som tænker analytisk, struktureret og trives med tværgående opgaver og store datamængder.

Bygningsstyrelsen er statens bygherre og har igangværende byggeprojekter for ca. 2 mia. kr. Vi er løbende i gang med at styrke vores bygherrefunktion og arbejder på, at projekterne altid leveres til kunderne til aftalt tid, kvalitet og økonomi. Du vil blive placeret i team Planlægning og Risikostyring, hvor vi arbejder på at styrke bygherrefunktionen og indgår som specialister på tværs af byggeprojekterne. Vi har specialister indenfor blandt andet, risiko- og budgetstyring, digitalisering af byggeriet, arbejdsmiljø, performancetest, kvalitetssikring af projektmateriale, procesoptimering mv.

Dine opgaver
Din primære opgave bliver at skulle hjælpe vores dataprojektleder med at indlæse og integrere data på tværs af byggeprojekterne i vores datavarehus samt at vedligeholde og videreudvikle digitale projektstyringsværktøjer, som del af et data governance og datavarehusprojekt med formål at gøre gennemførelse af styrelsens byggeprojekter mere datadrevet.

Arbejdet med dataindlæsning og -integration foregår primært i Python og SQL, hvor vi henter data bl.a. fra API'er, andre databasesystemer og diverse filer og skriver data til vores datavarehus, hvorfor du skal være forberedt på at bruge en del af din tid på at kode i disse sprog og derigennem opnå et solidt kendskab til data pipelines/ingestion i Python.

Derudover udvikler vi projektstyringsværktøjer, som kan være alt fra low-code webapplikationer til Excel-ark og Power BI rapporter, som skal udformes og designes, så de giver mest muligt værdi for den enkelte projektleder samt fungere som valid datakilde for den samlede projektportefølje. Her ligger opgaven i egenhændigt at udvikle værktøjer og rapporter, der opfylder forretningens behov eller at bistå andre i teamet med at tilpasse deres værktøjer så, at de kan bruges som datakilder. Generelt kommer du til at have en bred berøringsflade, da flere af opgaverne kræver samarbejde på tværs af organisationen afhængigt af dine kompetencer og interesser.

Ud over det tekniske, arbejder vi også med data governance som det centrale omdrejningspunkt i vores dataarbejde for at skabe det samlede overblik og sikre høj datakvalitet ved at have solidt styr på data flows, filer, datadefinitioner, ejerskab, processer osv. for at vi får et ensartet datagrundlag på tværs af porteføljen og kan bruge data på tværs af projekter. Det er derfor nødvendigt, at du har en interesse i de organisatoriske og forretningsmæssige dele af data og datakvalitet.

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du er en dygtig og ambitiøs studerende, der har gennemført minimum første studieår – og gerne er længere i studiet. Vi forestiller os, at du læser en teknisk, samfundsvidenskabelig eller naturvidenskabelig uddannelse idenfor IT, ingeniørvidenskab, data eller lignende. Din specifikke uddannelsesretning er mindre væsentlig, men du skal have mod på at arbejde med data pipelines og kode samt generelt være interesseret i sammenhængen mellem forretning, data og IT.

Det er afgørende, at du har lyst til at indgå i et team med tværgående og alsidige arbejdsopgaver. Som person er du selvstændig, nysgerrig og løsningsorienteret og trives med opgaver, der er mangeartede. Du skal også kunne evne at arbejde med korte deadlines og være indstillet på, at opgavernes karakter kan ændre sig.

Dertil ser vi gerne:

  • Du har kendskab til scripting i eksempelvis Python, R, SQL, VBA el.lign., eller være parat på at lære det og selvstændigt kunne forbedre dig.
  • Du har et solidt kendskab til Microsoft Excel, da nogle af dine arbejdsopgaver vil foregå i programmet.
  • Du har interesse og forståelse for behandling af store datamængder, databaser og ETL.
  • Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver og lære nye programmer.
  • Du er selvkørende og initiativrig.

Hvad vi tilbyder
Arbejdsopgaverne vil udbygge dine forretningsmæssige og datamæssige kompetencer, ligesom det vil styrke din evne til at tænke tværgående og navigere i en organisation med komplekse arbejdsopgaver. Fordelingen af de forskellige opgaver afhænger af dine interesser og kompetencer og vi forventer, at du kan træde til, hvor der er mest brug for det.
Der vil selvfølgelig være almindelige driftsorienterede studenteropgaver, men der er i høj grad mulighed for selvstændigt at arbejde med problemstillinger og være med til at forme løsningerne i opgavevaretagelsen.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 15 timer og er som udgangspunkt fordelt på to eller tre faste ugentlige arbejdsdage. Bygningsstyrelsen synes det er vigtigt, at du som studerende har mulighed for at kombinere studier og arbejde på en god måde og vi er derfor fleksible i forhold til eksamensperioder og lignende. Vi forventer også fleksibilitet den anden vej i forbindelse med større deadlines.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalen mellem staten og HK. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43,1577 København V.

I Bygningsstyrelsen arbejder vi aktivitetsbaseret. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen. Du kan læse mere om det HER.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte dataprojektleder Laurids Joos Mikkelsen på tlf.: 4170 1472.

Send os din ansøgning, CV og seneste karakterudskrift senest den 3. januar 2024. Du søger stillingen ved at gå ind på https://www.bygst.dk/job/. Når du har sendt ansøgningen, vil du modtage en kvittering, som betyder, at vi har modtaget din ansøgning.

Vi indkalder løbende til samtale, og vi forventer tiltrædelse hurtigst muligt.

Om os
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er, og hvad vi gør, kan du klikke HER, og du kan ligeledes læse vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Onsdag den 03. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5