Studentermedhjælpere til afdelingen Trafiksikkerhed og Cykling i Vejdirektoratet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Har du interesse for trafiksikkerhed og cykling? Vi søger netop nu studentermedhjælpere, der har lyst til at indgå i et team af engagerede medarbejdere og arbejde selvstændigt med en række forskellige opgaver.

Afdelingen for trafiksikkerhed og cykling er sammensat af medarbejdere med forskellige akademiske baggrunde, der arbejder med en lang række opgaver, som bl.a. omfatter den nationale ulykkesstatistik, forvaltning af puljer (bl.a. cykelpuljen), opstilling og drift af ATK (stærekasser), trafiksikkerhedsrevision, ulykkesanalyser og ministerbetjening.

Dine opgaver
Som studentermedhjælper i Trafiksikkerhed og Cykling vil du primært komme til at arbejde inden for områderne:

  • ATK / stærekasser
  • Cykling
  • Ulykkesstatistik

Dine opgaver primært bestå i:

  • Klagebesvarelse i forbindelse med Stærekasseprojektet - herunder indhentning af oplysninger til klagebesvarelsen fra relevante fagpersoner fra hele Vejdirektoratets organisation samt udarbejdelse af oplæg til klagebesvarelser. Du skal således kunne arbejde selvstændigt og struktureret og have forståelse for, at besvarelserne skal være grundige og korrekte.
  • Cykelpuljeadministration – herunder organisering af ansøgninger der er modtaget til cykelpuljen, kommunikation med kommuner mv.
  • Arbejde med ulykkesstatistikken - hovedsageligt kontroller af alle de registrerede tal, hvilket kræver forståelse for trafikale forhold og evnen til at holde fokus på detaljen og finde fejl.

Der vil være diverse ad hoc-opgaver som eksempelvis besvarelse af borgerhenvendelser, referatskrivning fra møder, planlægning af møder, journalisering mm.

Din profil
Det er en betingelse, at du er indskrevet på en uddannelse, men det er som udgangspunkt underordnet hvilken uddannelse, så længe du vil kunne varetage de beskrevne opgaver.

Vi leder efter profiler, der kan lide at arbejde selvstændigt og som har mod på både at kaste sig ud i opgaver der kræver ordenssans.

Du skal derudover være god til at formulere dig på skrift, og du skal have minimum to semestre tilbage af dit studie for at komme i betragtning til stillingen.

Det vil være en fordel, at du har kendskab til journalsystemet 360 og økonomisystemet SAP.

Om os
Du bliver en del af Vejdirektoratets afdeling for Trafiksikkerhed og Cykling, der har 19 medarbejdere. Du refererer til afdelingsleder Marianne Foldberg Steffensen, men vil få det tætteste samarbejde med de projektledere, du løser opgaver for.

Vi er en social afdeling, som lægger vægt på at hjælpe hinanden og som har et højt niveau af åbenhed og tilgængelighed. Vi ser frem til at byde dig velkommen som en del af afdelingen.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.
Arbejdstiden er på gennemsnitligt 10 - 15 timer om ugen, som kan tilrettelægges i forhold til din undervisning og eksaminer. Det er en forudsætning, at du har mulighed for at være på kontoret minimum en dag om ugen.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal i 1577 København V.

Du kommer til at sidde i et åbent kontorlandskab blandt forskellige fagfolk, der arbejder med Trafiksikkerhed og Cykling.

Læs mere
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Er du interesseret?
Send din ansøgning senest den 10. december 2023. Vi ser frem til at byde dig velkommen så hurtigt som muligt.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 10. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5