Plan- og Landdistriktsstyrelsen søger to kollegaer til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er geodata og kommunernes planlægning noget, der kan få dig til at spidse ører, og kunne du tænke dig at lære mere om projektarbejde og samarbejdet mellem stat og kommuner? Så er du måske en af vores nye kollegaer i team Plandata og Digitalisering.

I Team Plandata og Digitalisering driver og udvikler vi systemet Plandata.dk, der er det nationale digitale register for planer efter planloven, hvori bl.a. lokalplaner og kommuneplaner registreres og offentliggøres. Foruden af være et centralt system for kommunernes planlægning leverer Plandata.dk oplysninger til brug for ejendomsvurderingerne. De første ejendomsvurderinger er sendt ud, og vi kan nu begynde at drage erfaringer med de data, der ligger til grund for vurderingerne. Det betyder, at vi står over for at skulle foretage en række GIS-analyser og strukturere en proces, der skal sikre kommunernes inddragelse i kvalitetssikringen af plandataene. Det her her du kommer ind i billedet.

Om stillingen

Vi søger to kollegaer til at understøtte kvalitetssikringen af kommunernes plandata. Der er god mulighed for at præge sammensætningen af opgaver og alt efter profil, kan du få ansvar for at

  • Organisere og gennemføre projektspor, der har til formål at forbedre datakvaliteten i Plandata.dk
  • Foretage GIS- og dataanalyser på kommunernes plandata
  • Foretage datarettelser via brugergrænseflader, API’er eller ved brug af databasescripts
  • kommunikere om komplekse tekniske problemstillinger og løsninger.
  • Samarbejde med kommunerne for at sikre den bedst mulige registrering i Plandata.dk

Om dig

Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din kandidat eller bachelor. Det kunne for eksempel være geografi, geoinformatik, datalogi eller data science, men har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, skal du ikke holde dig tilbage. Det vigtigste for os er, at du tager ansvar for dine opgaver, har mod på en stejl læringskurve, arbejder struktureret, har sans for detaljen og motiveres af at skabe orden og afslutte opgaver.

Om ansættelsen

Stillingerne er midlertidige stillinger på 37 timer med udløb ved udgangen af december 2024. Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Du kan få mere at vide om stillingerne hos teamleder Frederik Tom-Petersen på telefon 4015 3532. Send eventuelt en sms, så ringer han tilbage.

Ansøgning

Lyder stillingerne som noget for dig, så send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 21. januar 2024 kl. 12.00, og meget gerne før. Samtaler forventes afholdt i uge 4 og Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Om Plan- og Landdistriktsstyrelsen

Plan – og Landdistriktsstyrelsen er en styrelse under By-, Land-, og Kirkeministeriet med ansvar for fysisk planlægning og byudvikling samt udviklingen af landdistrikter og de små øsamfund. Vi arbejder særligt med regeludvikling, departements- og ministerbetjening samt tilsyn og sagsbehandling inden for flere lovområder, herunder planloven, sommerhusloven, kolonihaveloven, lov om testcentre for store vindmøller ved Høvsøre og Østerild mv. Aktuelt er der i de enkelte fagcentre blandt meget andet fokus på planlægning for vedvarende energi, udmøntning af den politisk aftale ”mere liv i bymidter og landdistrikter”, forsøgsordning for vintercampering, og forslag om ændring af planloven er pt i ekstern høring. Styrelsen er desuden ansvarlig for en række digitale systemer og den underliggende regulering, herunder plandata.dk.

Vi er en ambitiøs og moderne myndighed, der lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Styrelsen har afdelinger i København og Nykøbing Falster, og vi er ca.130 medarbejdere. Tjenestestedet er i København.

Du kan læse mere om styrelsen her: http://www.plst.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 21. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5