Mellemleder til Product-team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Som Manager i vores Product Office afdeling får du ansvar for, sammen med dit team, at udvikle vores samlede produktportefølje fra første brainstorm til lancering på tværs af hele organisationen. I rollen er du mere end bare daglig leder. Du skal i høj grad være med til at facilitere idégenerering i teamet, f.eks. med udgangspunkt i Design Thinking eller agile teori, og du skal tilsikre fremdrift, og at vores fælles projekter når i mål. Med direkte reference til Head of Business Development vil du og afdelingen få rig mulighed for at præge 3’s produktstrategi, og du bliver et essentielt bindeled mellem de kommercielle og tekniske funktioner.

Teamet: Din primære opgave er daglig ledelse og sparring med teamet. Du kommer til at stå i spidsen for et team på 6 kollegaer, som består af Product Managers med forskellige ansvarsområder og du vil også få ansvaret for at drive strategisk vigtige projekter fra tid til anden.

Du skal samarbejde med det meste af organisationen. I hverdagen vil du og dit team have projekter på tværs af bl.a.  Salg, Marketing, Digital, Finance, vores IT & Technology-division i Stockholm samt vores søsterselskaber i fx UK, Irland, Østrig og Sverige.

Teamets opgaver indebærer:

  • Facilitering og udvikling af produktstrategi, produktudvikling og produkt roadmap for hele 3

  • Overordnet ansvarlig for afdelings KPI’er

  • Stakeholder management og projektledelse på tværs af hele 3

  • Løbende orientering mod markedet for at holde 3 up to date med nye trends

  • Produktejerskab: Sikring af produktkvalitet og processer for at skabe den bedste kundeoplevelse

  • Kravspecificering og sparring med IT-udviklere

  • Produktlanceringer


Leverance vil være et nøgleord, hvor du og teamet formår at oversætte komplekse problemstillinger til produkter og actions der kan sikre fremdrift. Det er essentielt, at du formår at formidle budskaber og sikre buy-in fra vigtige stakeholders samtidig med, at du og teamet opbygger og vedligeholder stærke relationer.

Lidt om dig

Du brænder for produktudvikling/Design Thinking og for projektlederdisciplinen, og du har en naturlig interesse for at holde dig ajour med nye, væsentlige trends inden for branchen som fx abonnementer, teknologi og services som kan skabe værdi for virksomheden. Det er vigtigt, at du initiativrig og kreativ, og at du kan facilitere skabelsesprocesser i teamet og ud i organisationen.

Du har en mellemlang eller videregående uddannelse inden for det tekniske eller kommercielle område. Du har minimum 4 års erfaring med produktudvikling og 2-3 års ledelseserfaring.

Du bliver en del af noget helt særligt

Hos 3 får du billet til et fællesskab bestående af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Du bliver del af en virksomhed, præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder, og du vil få en hverdag fyldt med både humor og ambitioner. Vi har – ligesom dig – gejst og viljen til at lykkes, og vi har både plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele og ikke mindst et stærkt kollegaskab.

Ansøgning og kontakt

Har du lyst til at blive en del af 3 så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Business Development, Jeppe Waidtsløw på mobil[xxxxx].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 3