Studentermedhjælpere til Rigspolitiets Koncernregnskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

København

Har du interesse for økonomi og har du lyst til at arbejde i en stor statslig organisation med mange forskellige, komplekse opgaver? Så er du måske Koncernregnskabs nye studentermedhjælper!
Om jobbet
Rigspolitiets Koncernregnskab er en del af Koncernøkonomi og -service, som er politiets centrale økonomifunktion, der løbende arbejder i tæt dialog med økonomienhederne i politikredsene samt internt i Rigspolitiet.

Koncernregnskab er ansvarlig for fastlæggelsen af de regnskabsmæssige principper for politiet og står for rådgivning og vejledning på det regnskabsmæssige område over for økonomienhederne i politikredsene og de øvrige afdelinger i Rigspolitiet. Koncernregnskab varetager de bogholderimæssige opgaver for Rigspolitiet, Den Centrale Anklagemyndighed og PET samt særlige opgaver for landets politikredse, der vedrører koncernregnskabet mv.
Vi søger 3 studentermedhjælpere til at indgå i Koncernregnskab med henblik på blandt andet at løse opgaver såsom:
- udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation i form af procesdiagrammer og beskrivelser.
- deltage i almindelige driftsopgaver, såsom fakturafordeling, håndtering af rejseafregninger, omposteringer mm.
- understøtte kontoret med administrative opgaver såsom mødeindkaldelser, visitering af funktionspostkasser, journalisering, systemopslag mv.
- udarbejde analyser på baggrund af regnskabsdata mv.
- bidrage til notater, PowerPoint-præsentationer, korrekturlæsning mv.
- eventuelt bidrage med administrative regnskabsopgaver, herunder særligt opgaver med kontroller, koordinering mv.
- diverse ad hoc-opgaver.

Koncernregnskab består af 17 medarbejdere, som løbende samarbejder om at opnå de bedste resultater. Vi har en uformel omgangstone, hvor arbejdsglæde og engagement spiller en væsentlig rolle. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med engagerede medarbejdere. Koncernregnskab er opdelt i to sektioner, hvor det forventes, at der vil være opgaver at løse i begge sektioner.

Om dig
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse – og gerne på bachelorniveau. Din uddannelsesbaggrund er dog ikke afgørende, men det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at beregne og bearbejde forskellige typer af data i regneark mv. Det vil samtidig være en fordel at have kendskab til den statslige organisering, herunder økonomisystemer mv.

Vi lægger vægt på, at du kan skabe overblik ved at arbejde struktureret og selvstændigt i opgaveløsningen. Du trives med opgaver, som kan variere mellem alt fra idéudvikling til opgaver af administrativ og rutinemæssig karakter. Vi lægger derudover vægt på, at du har gode samarbejdsevner og et åbent sind, således du sammen med dine kollegaer kan indgå i en åben dialog om opgaveløsningen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Du ansættes som studentermedhjælper med en forventet ugentlig arbejdstid på 15 timer, som dog kan variere i perioder.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte sektionsleder Kasper Sahlberg Larsen på telefon 2126 3230 eller sektionsleder Kristina Kastbjerg på telefon 5143 1398. Du kan finde mere information om politiet generelt på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

vi afholder løbende samtaler

Ansøgningsfrist: 24. marts 2024

I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Lær os bedre at kende på www.jobipolitiet.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 24. marts 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5