Integrationsudvikler i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

I Røde Kors er vi i fuld gang med vores digitale omstilling og derfor vi søger nu en integrations udvikler, der vil hjælpe med at forbinde kildesystemer til vores data platform. Har du gåpåmod og vil tage del i en spændende digital udvikling – så kom og vær med hos os i Røde Kors!

Om jobbet


Vi søger en ny kollega, til vores data og arkitektur team, der vil arbejde med ETL, integration og automatisering af vores systemers processer og flows.
Dine primære opgaver handler om at videreudvikle vores nuværende integrationer og udvikle nye, på tværs af interne og eksterne systemer, samt til vores data platform (MS Azure Dataplatform). Derudover kommer du til at arbejde med udvikling af processer omkring dette, og potentielt at udvikle en integrationsplatform (API-management system) fra bunden. For at sikre datakvalitet på et højt niveau, vil der også være opgaver, der handler om at videreudvikle og vedligeholde allerede eksisterende integrationer.

Vores nuværende setup ser groft sådan ud.

Som integrationsudvikler vil du blive et vigtigt bindeled mellem forretningens andre afdelinger, Operations, ERP og Digitalisering. Du bliver en del af et team, hvor I sammen har ansvaret for mapping af kundernes dataformater over til vores interne systemer. Det betyder, at du skal have kommunikationen med forretningen, samtidig med du har overblik over vores systemers integrationsmuligheder. Du kan bygge bro og navigere mellem systemspecifikke muligheder, forretnings- og brugermæssige behov. Det betyder du skal kunne skelne mellem umiddelbare ønsker og de reelle bagvedliggende behov. Du skal både kunne kommunikere klart om begrundelsen for dine valg – og ikke mindst kunne gå på kompromis i dialogen med kolleger og interessenter. Målet er at vores data flyder så simpelt og forståeligt fra og til systemer som muligt, samt generelt at skabe mere indblik i dataen der flyder rundt i Røde Kors.

Jobbet indeholder opgaver som


  • Udvikle og modellere integrationer mellem vores systemer og til vores Azure Dataplatform.
  • Kommunikere, lytte og afdække både forretningens behov og kan omsætte dem til løsninger.
  • Data mapping hos forretningen både forud for store enkeltstående dataoverførsler og ved løbende overførsler af data.
  • Overvågning, fejlsøgning og opfølgning på aftaler i samarbejde med leverandører og interne samarbejdspartnere i forbindelse med integrationer mellem systemer.
  • + 2-3 års erfaring med SQL SSIS, Synapse eller lignende.
  • Passion for data og sans for detaljen.
  • Erfaring med ETL for Data Warehouse (modellering), med fordel Azure Synapse/Data Factory.
  • Erfaring med eller lyst til at kende Azure platform, herunder for eksempel PowerApps.
  • Kendskab til Azure DevOps eller lignende projektstyrings værktøjer.
  • Erfaring med udvikling af integrationer og integrationsprincipper

Din faglige profil


  • + 2-3 års erfaring med SQL SSIS, Synapse eller lignende.
  • Passion for data og sans for detaljen.
  • Erfaring med ETL for Data Warehouse (modellering), med fordel Azure Synapse/Data Factory.
  • Erfaring med eller lyst til at kende Azure platform, herunder for eksempel PowerApps.
  • Kendskab til Azure DevOps eller lignende projektstyrings værktøjer.
  • Erfaring med udvikling af integrationer og integrationsprincipper

Vi drømmer om dig som kollega, der er


  • Nysgerrig og interesseret i andre mennesker og deres behov
  • Energisk og positiv i din tilgang til opgaver
  • Struktureret og kvalitetsbevidst
  • Serviceminded og løsningsorienteret
  • Tør sætte dig ind i nye værktøjer og systemer
  • Viser initiativ og er god til at dele viden med kolleger

Vi vil gerne tilbyde dig


En af Danmarks mest sociale arbejdspladser med højt til loftet, en uformel tone, tæt kontakt til ledelsen og gode kollegaer der alle arbejder sammen for at gøre en forskel. Du bliver del af en organisation, der spænder bredt, lige fra internationalt hjælpearbejde og genbrugsbutikker til nationalt frivilligt arbejde med mange lokale afdelinger.

Fleksible rammer for at tilrettelægge dit arbejde med mulighed for fokusdage hjemme og mødedage på Røde Kors Landskontor, centralt beliggende ved Trianglen metro med udsigt over Fælledparken. Du vil blive en del af Røde Kors’ levende digitaliseringsafdeling. Vi er 30 medarbejdere opdelt på tre sektioner: IT-drift & support, Projektteamet, samt Agil Udvikling & Data, hvor du vil indgå i sidstnævnte. Digitaliseringsafdelingen er kun tre år gammel, og du har derfor som medarbejder god mulighed for at sætte dit præg på den spændende udvikling.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at skrive en mail til Christina Meyenburg, Sektionsleder for Agil Udvikling & Data ([email protected]).

Løn- og ansættelsesforhold
Røde Kors’ har en fællesoverenskomst med AC og HK. Stillingen er på 37 timer om ugen med betalt frokostpause. Du aflønnes med en fast løn, afhængig af dine kvalifikationer + pension (17,1%).

Arbejdspladsen er Røde Kors Landskontor, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø.

Ansøgningsfrist er den 24. Januar 2023. 1.samtaler afholdes d.26 januar, samt 2.samtaler 30.januar.
Tiltrædelse hurtigst muligt – senest 01.03 2023.
Stillingen søges online via Røde Kors’ hjemmeside: www.rodekors.dk/om-os/job

Om Røde Kors
Røde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation. I 150 år har vi givet førstehjælp til nødstedte uden at skele til religion, etnicitet eller politisk overbevisning. I dag er vi ca. 34.000 frivillige i Røde Kors i Danmark og vi er til stede i nogle af verdens mest sårbare konfliktramte lande. Vi er altid til stede og sikrer, at hjælpen kommer ud der, hvor den gør allermest gavn. Sammen gør vi en verden til forskel.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København
  • Tirsdag den 24. januar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. maj 2024 1190
30. april 2024 1176
29. april 2024 1049
28. april 2024 1082
27. april 2024 1078
26. april 2024 1083
25. april 2024 1081
24. april 2024 1086
23. april 2024 1092
22. april 2024 1121
21. april 2024 1121
20. april 2024 1119
19. april 2024 1120
18. april 2024 1113
17. april 2024 1090
16. april 2024 1081
15. april 2024 1086
14. april 2024 1112
13. april 2024 1103
12. april 2024 1110
11. april 2024 1104
10. april 2024 1080
9. april 2024 1054
8. april 2024 1063
7. april 2024 1088
6. april 2024 1088
5. april 2024 1079
4. april 2024 1091
3. april 2024 1068
2. april 2024 1085
1. april 2024 1134

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer